Şimdi Ara

Microsoft Sidewinder X4 Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde birkaç başlıkta yazmıştım fakat hala arkadaşa uygun klavye bulamadım. X6 da ghosting sorunu var. Lycosa pahalı,arctosa ışıksız,roccat arvo küçük...vs. Logitech lerin tuşları yüksek o yüzden bakmadık bile. Son olarak X4 e geldik. Kullanan var mı? X6 daki gibi CTRL+W+R sorunu var mı FPS oyunlarında. 26 tuşa aynı anda basılıyor diyor ama yine de sorun olma ihtimali var. Kullananlar veya bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Artık klavye işi yılan hikayesine döndü :)

İntel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz@3.60Ghz, Gigabyte EP45-UD3LR, 4Gb 1066MHz DDR2 Ocz Platinum, 500Gb WD Caviar Black & 1Tb Samsung Spinpoint F Series, Ocz Fatalty 550W PSU, Zotac GTX260 Synergy, Aerocool DCC-C1200 Cpu Fan
  • Koca forumda X4 alan olmadı mı şimdi :)
    İntel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz@3.60Ghz, Gigabyte EP45-UD3LR, 4Gb 1066MHz DDR2 Ocz Platinum, 500Gb WD Caviar Black & 1Tb Samsung Spinpoint F Series, Ocz Fatalty 550W PSU, Zotac GTX260 Synergy, Aerocool DCC-C1200 Cpu Fan
  • Ben kullanıyorum şu anda bu klavyeyi. Bahsettiğiniz tüm klavyeleri kullandım.Lycosa'dan sonra kullandığım en iyi klavye. 26 tuşa birden basılma olayı doğru, ghosting açısından da hiç bir sıkıntı yok.

Edit: Lycosa klavyeyi fiyat/performans ve sağlamlık açısından önermem. Parasını hakketiğini düşünmüyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 3 Kasım 2010; 11:31:23 >

Peki X4 ün tepki süresi nasıl? Ayrıca bazı yerlerde tuşlara tam basmayınca algılamadığını okuduk. Aslı astarı varmıdır? Tuşlar sesli mi ve yazım kolay mı?

Son olarak rica etsem COD MW2 de ilk mesajdaki tuş kombinasyonunu deneme şansınız var mı acaba?

Çok soru sordum ama kullananı bulmuşken kaçırmayalım :D
  • 26 tuş birden çalışıyor o konuda sıkıntınız olmasın, 10 tuşa aynı anda basılı tutup diğer harflerle mesaj yazabiliyorsunuz eksiksiz şekilde. Tepki süresinde problem görmedim, 12-13 senedir profesyonel olarak online oyun oynamaktayım MoH, CoD serisi vs..hiç birinde bir sorun algılamadım.

Ayrıca windows tuşunu klavyeden etkisiz hale getirebilme vs gibi özellikler de çok kullanışlı oluyor.
  • Microsoft Sidewinder X6 kullaniyorum ve bir aralar MW2 oyuncusuydum. Ancak hicbir problemle karsilasmadim MW2 oynarken.
  • Zaten normal şekilde olmuyor. Ancak en çok kullanılan CTRL+W+R ye aynı anda basınca ki biri eğilme biri ilerleme diğeri reload tuşu,çalışmıyormuş. Bu da donanımsal bir sorun yanlışım yoksa. Birçok yabancı forumda dile getiliyor okuduğum kadarı ile. O kadar para verip te ghosting sorunu ile uğraşmak hoş olmasa gerek.

Ama X6 nın şekli çok hoş. Ben şahsen çok beğeniyorum. Sorunu olmasa saniye beklemem kendime de alırım bir tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aron_1907 -- 6 Kasım 2010; 10:53:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aron_1907

Çok teşekkür ettim cevaplar için. Klavye arayışına son verebiliriz artık. Yeterince uzadı çünkü :)

Dostum ben de senin gibi x6 almayı düşünüyordum fakat ghosting ve yeterince tuşa basamama problemlerini okuduğum için 2 ay önce x4 aldım.Bu klavyede ne ghosting ne de istediğin sayida tuşa aynı anda basamama gibi bir problemle karşılaşmadım.Tuşların basımı güzel,sessiz,ışıklandırması vs. hoş ve yeterli bir klavye.. Ancak işimde de klasik tip klavyelerden kullandığım için olsa gerek hala tam olarak elim alışamadı x4'e .. Ama genel olarak memnunum gittikçe de alışıyor elim ..
  • Peki arkaşlar .. Sidewinder x4 ya da x6 makrosu kullanıyormusunuz hiç ? İnternette araştırdım biraz hiç makro bulamadım.. Elinizde varsa,(ya da bildiğiniz site varsa) güçlerimizi birleştirelim..

Orijinalden alıntı: Majesteleri_84

Peki arkaşlar .. Sidewinder x4 ya da x6 makrosu kullanıyormusunuz hiç ? İnternette araştırdım biraz hiç makro bulamadım.. Elinizde varsa,(ya da bildiğiniz site varsa) güçlerimizi birleştirelim..

Macroyu kendin yazabiliyorsunz aten dostum.
    İnan bana hicbir zorlugu yok...
    Daha genis bir vakitte detaylıca tarif ederim istersen...
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.