Şimdi Ara

Microsoft sidewinder görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu microsft sidewinderi alıcam büyük ihtimal ama logitech g9 da alıcam yanında g9 tamam değiştirmem ama sidewinderdan emin değilim kullananlar yorumlarını yazabilirlermi? yoksa razer deathadder veya lachesis mi alayım?

• quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Arkadaşlar bu microsft sidewinderi alıcam büyük ihtimal ama logitech g9 da alıcam yanında g9 tamam değiştirmem ama sidewinderdan emin değilim kullananlar yorumlarını yazabilirlermi? yoksa razer deathadder veya lachesis mi alayım?

kafan karışmış belii
  • walla bn sidewinder ı 2001 yılında almştm ( pc ile ) halen daha kullanıyorum hiçbir problem yok. hassaslık harika ( kendinde ayarlayabilrsn ) bir tek dönüş açısı biraz dar. yani f1 arabalarının ki gibi. az dönüor. logitech kanımca daha pahalıdr.

bnce alınmaması için bir problem yok.
  • ? Sidewinder 2007 yılında çıktı ve Bir MOUSE yani direksiyondan bahsetmiyoruz :D
  • arkadaşım ben o dediğin mouse yi aldım ve mouse mükemmel bence.
    tuşlar ve fonksiyonları iyi yapılmış oyundayken bir tuşla mouse hızını ve ayrıca verilen ağırlıkları takarak istediğin ağırlığa getirebiliyosun
    iyi bir ürün yapmışlar tavsiye ederim
  • lutfen gorunusunden etkilenmeyelim arkadaslar kullanan biri olarak yorumlarımı oncedende belirtmistim oyle konforsuz bi mousekı aldıgım gun iade ettim suan razer deathadderim var mutluyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

? Sidewinder 2007 yılında çıktı ve Bir MOUSE yani direksiyondan bahsetmiyoruz :D

ben direksiyondan bahsettim birz

/>
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinlaral1

lutfen gorunusunden etkilenmeyelim arkadaslar kullanan biri olarak yorumlarımı oncedende belirtmistim oyle konforsuz bi mousekı aldıgım gun iade ettim suan razer deathadderim var mutluyum

görünüşü filan etkilenme yok ben kullandım. ilk gün alıp da hemen geri verirsen bişiy anlamazsın tabi...
    bi kaç gün kullansaydın iyi olurdu bende ilk gün senin gibi düşünmüştüm biraz ama mükemmel mouse ele oturuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAMBAZzzz -- 9 Nisan 2008; 17:56:05 >
  • bende 3-4 gün kullanıp beğenmessem geri vermeyi düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.