Şimdi Ara

Microsoft, ROG Xbox Ally el konsolunu tanıttı: Türkiye’ye de geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Switch ile steam decki kimler aldı o zaman madem satılmıyor satış rakamları aksini söylüyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 9 Haziran 2025; 14:37:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gördüğüm en tipsiz en gıcık el konsolu bu ne böyle ya

Hocam haberim var ben yorumu Microsoft özelinde yapmıştım.Microsoft yıllardır Sony ile konsol satışlarında rekabet edemiyor.Şimdi de karşısında Nintendo gibi bu işin piri varken el konsolu çıkartacağına odak noktasını üst seviye mobil oyunlara vermeli.Warzone mobil buna örnek oyunu iyi bir ekip ve optimizasyonla çıkarsaydı oyun çok başarılı olurdu.Çok ciddi gelir elde ederdi.Kendine ait olan oyunları mobile entegre edebilirdi.Forza horizon 5 in mobile çıktığını düşünsenize.Veya diğer Microsoft oyunlarının.

• Bunun olayı yazılımı arkadaşlar yok ağır yok makyajlı yok bilmem ne değil Wİndows el konsollarında artık bunu göreceğiz normal Wİndows desktop ortamı bile yüklenmediği için 2gb daha az ram yiyor sistemden en basitinden ki bunun şuanki sistem de olduğunu dahada iyi olacağını söylüyorlar. Bu Yazılım Microsoft'un SteamOS yazılıma verdiği cevap kısacası ve el konsolları arasında bir bölünme olacağı kesin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 9 Haziran 2025; 15:9:24 >

Halıhazırda güncel konsoloarı var zaten onu yapamazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xbox el konsolu falan değil bu. Sadece Asus ile iş birliği yapılmış, xbox kütüphanesinde sadece pc sürümü olanları oynatabiliyor. Windows bazlı üstüne Xbox görünümü var. Dağ fare doğurdu modu. Fiyatı da 800 - 1000 dolar civarı olması bekleniyor. Rog ally 2 işte kısacası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 9 Haziran 2025; 15:44:19 >
  • Şu D-pad tasarımını bi değiştirmedi xbox

Ne bekliyordunuz ben anlamadım ki sadece Xbox yazılımıyla gelip Xbox kütüphanesi sunsa bu seferde SteamOS daha iyi Steam oyunları oynatıyor diyecektiniz adamlar mis gibi optimize Windows'lu cihaz yaptı işte?.

Steamdeck, Switch'in verdigo dock yerine canta veriyor. Dock'u ayri satiyor, alirsaniz dediginiz gibi oluyor. (Dock'ta ikinci bir adaptor+kablo gelmesi de cabasi)

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • DasheriM kullanıcısına yanıt

Arkadaşın dediği kadar var, sadece Xbox oyunları olsa steam deck te hepsi var derdiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Xbox Ally'nizi açtığınızda, elde taşınabilir oyunlar için özel olarak optimize edilmiş yeni bir özellik olan doğrudan Xbox tam ekran deneyimine önyükleme yapacaksınız. Arka plan etkinliğini en aza indiren ve gerekli olmayan görevleri erteleyen yeni değişikliklerle, daha fazla sistem kaynağı özellikle oyuna ayrılmıştır. Bu, daha fazla bellek, daha yüksek kare hızları ve oyuncular için tamamen sürükleyici bir deneyim anlamına gelir - hepsi Windows'un çok yönlülüğü ve özgürlüğü ile mümkün olur.

Xbox Ally, aşağıdakiler de dahil olmak üzere daha tanıdık Xbox dokunuşlarına sahiptir:

Xbox düğmesi: Özel bir Xbox düğmesiyle oyuncular, çalışan uygulamalar ve oyunlar arasında hızlı bir şekilde geçiş yapmanıza olanak tanıyan gelişmiş bir Oyun Çubuğu katmanı aracılığıyla sohbete, uygulamalara ve ayarlara erişebilir.
    Konturlu kavramalar: Oyuncu konforu göz önünde bulundurularak ve Xbox Kablosuz Kontrol Cihazlarıyla aynı tasarım ilkeleri kullanılarak oluşturulan Xbox Ally ve Xbox Ally X, daha geniş bir el boyutuna uyum sağlamak için konturlu el tutamaklarına sahiptir.
    Erişilebilirlik özellikleri: Oyun Çubuğu ve Xbox uygulaması da el kullanımı için optimize edilmiştir ve Xbox konsollarından ve Windows PC'lerden tanıdık erişilebilirlik özelliklerini beraberinde getirir ve gelecekte çok daha fazlası gelecektir.
    TLDR: Xbox Tarzı Kullanıcı Arayüzü ile Oyun Oynamak İçin "Sıyrılmış" Windows (ayrı işletim sistemi değil, sadece bir şekilde ayarlandı mı? - SteamOS'ta oyun modu ve masaüstü modu gibi görünüyor)

Kaynak Ve Daha Fazla Detay:https://news.xbox.com/en-us/2025/06/08/xbox-handheld-rog-ally-x-games-showcase/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    PLAYSTATION 1
    PLAYSTATION 2

• Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    İkisi bir arada olmasını beklerdim. Madem xbox adı altında çıkıyor xbox için aldığım oyunlarını oynamak isterim. Pc oyunları da bonusu olur. Islemciden dolayı zaten fiyatı uçuk olacak o yüzden çoğu kişi almadan rafa kaldırılma riski var.

• Sürekli seyahat eden insanlar için güzel bu cihazlar. Onun haricinde fazla seyahat etmiyorsam alacağım tek el konsolu switch 2 olurdu. PC zaten var, elde tutup oynasam ne oynamasam ne, en azından nintendo oyunları oynarım switch 2 alıp.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt
    100 dolar oyun fiyatı verilmez onada bu oyun konsollarının avantajı hepimizin devasa steam kütüphanesi olması zaten.

• Oled ekran ile gelse mükemmel olurdu. Ben bu aletin eğer optimizasyon işini gerçekten çok iyi yaparsa gamechanger olduğunu düşünüyorum. Yukarıdaki yorumları okudum da güldüm. Bende ps5 Xbox switch psportal gibi aletlerin hepsi var ama diyorum ki bu alet gamechanger olur. Ama bazı şerhlerim var. Fiyatı bir kere oled olmadığı için 800 euro filan olmaması lazım. 650-700 e çıkmalı. Optimizasyon muhteşem olmalı. Sonra görün satışları. Gamepass ile rekabet edebilecek bir sistem kimsede yok el konsolunda.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.