Şimdi Ara

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
23
Favori
56.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mezun olunca kullanırım diye aldım :D teknik üniversitenin adresini verdim herhalde sıkıntı cıkmaz :D
  • Hangi üniversiteler yararlanabiliyor acaba bundan, imkanımız varsa yasal olarak alalım bir de
  • Bir tanede ben kaptım paylaşımda bulunan arkadaşım çok teşekkürler.
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.
    Acaba Bu key kaç adet bilgisayarda kuruluma izin veriyor. 2. bir bilgisayarda deneyen oldu mu? Eğer izin veriyorsa boşuna bi tane daha almayalım.
  • az önce bende bir tane aldım. Türkçe 64 bit linkini buraya biri eklese iyi olacak.
  • Microsoft Office 2013 Türkçe Dil Denetleme Paketi

Microsoft office 2013 sürümünü için Türkçe dil dosyası

Windows 32 (x86.exe) bit işletim sistemi İçin

http://download.microsoft.com/download/A/1/4/A14D6423-9C77-47B6-89C6-E239F19AF27F/proofingtools_tr-tr-x86.exe

Windows 64 (x64.exe) bit işletim sistemi İçin

http://download.microsoft.com/download/A/1/4/A14D6423-9C77-47B6-89C6-E239F19AF27F/proofingtools_tr-tr-x64.exe

Not : Office programlarında 2003-2007 ve 2010 da LIP (Language Interface Pack) yani menüleri, araçları vs. değiştiren dil paketi var.

Bir de proofing language pack dediğimiz; yazdığımız yazıların grammer kurallarına uygun olup olmadığını denetlemek için hazıranan paketler var.

Bunlar hiçbir şeyi türkçeleştirmezler. 2013′te şu anda LIP paketleri daha çıkmadı diğer arkadaşlarında bilgisine.

• Yükleme aracı ile yüklenen ofis sürümü rtm mi?
  • Maildeki linke tıklamıştım, 32 bit indirmiş. Bunu 64 bit yapmanın yolu var mı?
  • Office 2013 Türkçe olarak acaba hala beta aşamasında mı ?

Dün Microsoft sitesinden Office 2013 indirirken Türkçe için link yoktu. 64-bit için Türkçe Office 2013 linki var mıdır ?

Yukarıda bir doğrudan Türkçe kurdum denilmiş, bir sadece gramer kontrolü var denmiş. Hangisi doğru ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 27 Ocak 2013; 12:29:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: grup2008

64 bit türkçe olan sürümünü indirdim lisans ile direk kurulum yaptım boşuna ingilizce kurup dil paketleri ile türkçeye çevirecez diye uğraşmayın

Nerden indirdiniz, linkini verebilir misin
  • Aldım bende bir tane.
  • Beyler bu tek pc icin mi acaba?
  • Satın aldıktan sonra mail gelmedi, ödeme kısmında mail gireceğimiz bir alan var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekström

Satın aldıktan sonra mail gelmedi, ödeme kısmında mail gireceğimiz bir alan var mıydı?

1.adımda ilk girdiğiniz mail adresine gidiyor, yani hotmail.com olan.
    Bir de ödeme sayfasında ikinci bir mail adresi soruyor.
    Bana ilk girdiğim hotmail adresine geldi, ikinci maile almayı denemedim.

Genel Not : Ben de Türkçe Office 2013 için link bekliyorum.
  • Bu forumda bir şarkı ismi sorduk (link değil)konu apar topar silindi , şimdi 29 tl'ye win8 ve 9 dolara office 2013 konuları kaç sayfaya ulaştı ?

Eee DH yönetimi vicdanınız rahatmı? sorumlu ,yasal DH yayımcılık anlayışınızı sürdürüyorrmusunuz?Yoksa işinize geldiği gibimi davranıyorsunuz?
  • Ülke olarak Canada seçip postal code'a takılan varsa şunları kullanabilir

province: Alberta
    pstal code: T0L 0A0
    tel :9412274444
  • Şimdi farkettim 2 faklı bilgisayara yükleyebiliyoruz sanırım

Yazılımı kaç bilgisayara yükleyebilirim?
    Satın alınan yazılıma özel 2 PC veya 2 Mac olarak toplam 2 bilgisayara.

1 kopya Office Professional Plus 2013 için Office ve 1 kopya Mac 2011 satın alabilir miyim?
    ​Hayır. Yalnızca PC veya Mac için bir lisans satın alabilirsiniz. Ancak, ürün anahtarını, farklı makinelerdeki 2 kurulum için 2 defa kullanabilirsiniz.

http://www.microsofthup.com/hupemea2/faq.aspx?culture=tr-TR

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Bu forumda bir şarkı ismi sorduk (link değil)konu apar topar silindi , şimdi 29 tl'ye win8 ve 9 dolara office 2013 konuları kaç sayfaya ulaştı ?

Eee DH yönetimi vicdanınız rahatmı? sorumlu ,yasal DH yayımcılık anlayışınızı sürdürüyorrmusunuz?Yoksa işinize geldiği gibimi davranıyorsunuz?

Bence bu şekilde Office ya da Windows alırken telif haklarına ya da yasalara karşı yapılmış bir ihlal yok.
    Sonuçta alan razı veren razı. Böyle bir şey ortaya çıkmasını istemeselerdi ona göre yatırım yapıp daha üst düzey güvenlik tedbirlerini almaları gerekirdi fakat gerekli görmemişler demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oldu tamamdır ödemeyi yaptık keyi aldık yalnız türkçe indirme varmı o lazım şimdide
  • 9$ vereceğinize crack yapın. Sonuçta ikisi de yasal değil.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.