Şimdi Ara

Microsoft Office Görüntüleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar, öncelikle umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
    Bilgisayarıma format attım, office programını indirip kurdum fakat yükleyeceğim resimlerde gördüğünüz gibi yazı, menü içeriği gözükmüyor. Çözümünü bilen var mı acaba? İnternette biraz araştırdım fakat bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafası Bozuk Bir Para* -- 20 Ağustos 2019; 20:42:50 >

• İndirdiğiniz kaynaktaki office bozuk olabilir yada inerken eksik inmiş olabilir. Aynı yerden yada farklı bir kaynaktan tekrar indirip kurulum yapmayı deneyin. İkincisi Bilgisayarınıza format attıktan sonra ekran kartı sürücüsünü windows otomatik mi kurdu yoksa siz kendiniz indirip mi kurdunuz? Eğer windows otomatik kurmuş ise ekran kartı sürücüsünü bulamadığı zaman geçici olarak "microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı" sürücüsünü kurar. Bu sürücüde windows ortamı dahil bir çok öğeyi tam göstermeyebilir. Onu da kontrol edin. Eğer normal sürücü yüklü ise office programını dediğim gibi yeniden indirin.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxpayne53

İndirdiğiniz kaynaktaki office bozuk olabilir yada inerken eksik inmiş olabilir. Aynı yerden yada farklı bir kaynaktan tekrar indirip kurulum yapmayı deneyin. İkincisi Bilgisayarınıza format attıktan sonra ekran kartı sürücüsünü windows otomatik mi kurdu yoksa siz kendiniz indirip mi kurdunuz? Eğer windows otomatik kurmuş ise ekran kartı sürücüsünü bulamadığı zaman geçici olarak "microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı" sürücüsünü kurar. Bu sürücüde windows ortamı dahil bir çok öğeyi tam göstermeyebilir. Onu da kontrol edin. Eğer normal sürücü yüklü ise office programını dediğim gibi yeniden indirin.

Kolay gelsin.
    Merhaba, cevabınız için öncelikle teşekkürler.
    Ekran kartını ben kurdum. Office programını da öncelikle üniversitemin verdiği yerden indirdim, aynı sorunu yaşadım. Sonrasında onu kaldırarak windowsda bulunan office programına giriş yaptım, bir de oradan indirdim. Fakat yine aynı sonuç.

• Kafası Bozuk Bir Para* kullanıcısına yanıt
    Bu linkten istediğiniz office sürümünü iso kalıbında indirebilirsiniz. Windows 8/8.1/10 kullanıyor iseniz İndirdiğiniz İSO dosyasına çift tıklayınca 'Bu Bilgisayar' içinde sanal bir CD oluşacak. O sanal cd'yi açıp setup.exe'yi çalıştırarak kurulum işini gerçekleştirebilirsiniz.

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 20 Ağustos 2019; 21:54:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InspectorGadget03

Bu linkten istediğiniz office sürümünü iso kalıbında indirebilirsiniz. Windows 8/8.1/10 kullanıyor iseniz İndirdiğiniz İSO dosyasına çift tıklayınca 'Bu Bilgisayar' içinde sanal bir CD oluşacak. O sanal cd'yi açıp setup.exe'yi çalıştırarak kurulum işini gerçekleştirebilirsiniz.

Kolay Gelsin
    Güvenilir bir kaynak mı burası?

Buraya bakabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim cevaplarınız için. Sorunum ekran kartındanmış. AMD ekran kartı kullanıyorum, sürümü güncel tuttuğum için isteğe bağlı yeni versiyonu yüklemiş. Bu yeni versiyonda sorun çıkardı office dosyalarım. Bir önce ki sürümü yüklediğimde ise sorunum çözüldü. Sanırım amd'nin getirdiği yeni sürümle alakalı bir sorun. Sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Netice de ekran kartı sürücüsü sorunu imiş. :)

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.