Bildirim
Microsoft Net Framework Hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sorun netframework’te degil kullandiginiz uygulamada oldugu gorunuyor.
Programin kodunda index parametresi icin -1 degeri verilmis. Bu deger tanimsizdir diyor hata log’larinda.
Uygulamayi ve .net framework’u guncellemenizi tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
teşekkürler
güncellemek için microsoftun sitesinden 4.8 indirdim fakat bende zaten 4.8 yüklüymüş ve açmaya çalıştığım uygulamada güncel@0ldskool
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ef3s -- 10 Eylül 2020; 15:36:15 >_____________________________ -
Verdiği hataya devam dediğinizde ne oluyor?
bi pencere açılıyor sanırım bişeyler yüklüyor
internete baktığımda bu hatanın aynısı fakat -1 yerine 10 0 veya 1 var hep hiç -1 görmedim
açmaya çalıştığım uygulamada önce kernel security check mavi ekranı verdi sonra bir daha denediğimde dpc watchdog violation mavi ekranını verdi@0ldskool
başlangıç onarımı kullansam düzelirmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ef3s -- 10 Eylül 2020; 16:13:27 >_____________________________ -
Bu hatanın windows başlangıç onarımıyla bir alakası yok.
Hangi programda bu hatayı aldınız bir araştıralım belki bir sonuç bulunur
fortnite ı açarken arka arkaya 2 kez mavi ekran aldıktan sonra geldi
yeni güncelleme geldi güncelledim girdim mavi ekran yedim bir daha denedim bir tane daha yedim sonra geldi bu şey
sanırım 1 hafta önce fln başladı bu 2. kez oluyo@0ldskool
bilgisayarı açtıktan 15 20 sn sonra alıyorum bu hatayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ef3s -- 10 Eylül 2020; 17:33:20 >_____________________________ -
yazmayı unuttum ama problem çözüldü _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler