Bildirim
Microsoft Mouse Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Microsoftun asıl ürününün mouse olmadığından benim içime sinmiyor. Mouse için ne kadar bütçe ayırdınız bilmiyorum. Ama Fiyat /performans olarak altaki ürünler bence iyi.
Alta veridğim linklerdeki mouselar işlevsel gözüküyor. 1 linkteki mouse dünyanın en uzun pil ömürlü mouse. (3 yıl)
2. linktekininde 15 ay pil ömrü var. Mouse alırken dikkat edilmesi gerken en önemli şey ele oturmasıdır. Buna dikkat ederek bir seçim yaparsınız. Yalnız başka tavsiyeleride bekleyin. Ben ikisinide kullanmadım. Sadece forumdaki muhabetlerden biliyorum mouseları.
http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-001949-m705-marathon-mouse-(unifying-&-3yil-pil)/productdetails.aspx?I_ID=51700
http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-001324-m505-nano-unifying-wireless-laser-nb-mouse-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=40782
-
Microsoft Mobile Mouse 4000 ve 6000 serilerinde , USB vericide aşırı ısınma ve çalışmaz hale gelme problemi oluyor. Elimdeki Wireless Mobile Mouse 6000 bu nedenle bozuldu. Amerika ve İngiltere'de tam değişim desteği veriliyor ama burada distribütör ve teknik servisle uğraşmak gerekiyor. Özellikle NANO verici denen minik USB vericisi ile çalışan serilere dikkat edin derim.
Öyleki benim 6000 serisi BlueTrack mouse'un NANO vericisi USB portunu eritecek kadar ısınmıştı. Ben de bilgisayardan sandım ancak netteki araştırmamda sıkça karşılaşılmaya başlanan bir problem olduğunu gördüm. Bu konudaki sıkıntımı da foruma yazdım. Bu nedenle Wireless Mobile Mouse / NANO VERİCİ olayına dikkat etmenizi öneririm. -
Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.
Hala karar veremedim ne alacağıma , USB vericili mouselardaki sorunda cabası. Günde 5-6 saat bilgisayarda zaman geçiriyorum. Oyun alışkanlığım yok.150 TL ye kadar ödeyebilirim. Bu bilgiler ışığında verdiğiniz linkteki mouselar kullanışlı olur mu? Ayrıca Birsürü seçenek var lazer , wireless , bluetoth vs. bunların içinden hangisi daha iyi, bilgisayarıma zarar vermesinden korkuyorum. -
Masaüstünde yaklaşık 6 yıldır kablolu Microsoft fare kullanıyorum, dizüstü için ise galiba 4 yıldır logitecin kablosuz bir modeli. Her ikisinde de ileri ve geri tuşları var çok faydalı oluyur.
İkisinde de memnundum. Fakat logitech yüzey seçiyordu, masüstü MS fare de sağ tuş tutukluluk yapıyor.
Önce logitechi değiştireyim dedim. Dizüstümde 2 usb port olduğundan verici ile port işgal etmeme için buletooth farelere baktım ve MS BT 5000 aldım. İyi yönleri verici yok, herhangi bir bt ile kullanılabilir ogiteche göre yüzey seçmiyor . Eksileri pil ömrü kısa deniliyor 2 adet aaa pille (aslında bir tanesi de yeterli) çalışıyor, aynı anda iki işletim sistemi ile kullanılmıyor örneğin dizstünde W7 ve vista var birinde tanıtırsam öbüründe görmüyor. Kimisi Güvenlik için alınmış bir önlem galiba.
Masaüstü için alacak olsa logitech alırdım, fare ve klavyede MSye göre çok daha kaliteli ürünleri var.
Tavsiyem kablosuz alın, kullanıcı yorumlarına bakın, ekstra düğmeler olsa iyi olur. İcabında x-mouse programı ile düğmelere sık kullandığınız komutlar atayabilirsiniz.
-
Arkadaşlar geçen yıl GOLD BİLGİSAYAR dan Microsoft'un Kablosuz Blue Track her yüzeyde çalışan ürününü almıştım,alıcısı nano değil büyük,alt taraftan mavi otantik bir ışığı yanıyordu ilk çalıştığında,herne olduysa mause alıcısını görmemeye başladı,bende GOLD BİLGİSAYARa telefon ettim ve durumu izah ettim garanti belgesiyle UPS le ücretsiz yollayın dediler..Bende evralara baktım Fatura var satış geri iade prosedür kağıdı var ama garanti belgesi yok,fatura yolladıkları için kaşeli imzalı üstüne gitmemeşim bende ve bana O'nun artık Mayıstan itibaren faturaların geçerli olmadığını söylediler,bende ürününüzün arkasında durmuyor musunuz?Faturanız bende dedim,Microsoft garanti belgesini istiyor dediler,her neyse bende bir daha ne GOLD BİLGİSAYAR'ı kullanırım nede Microsoftu dedim kapadım..
1-GOLD BİLGİSAYARDAN uzak durun derim ben bir hata yapmışım aldım.
2-Bir dahada Microsoft ürünü almam..zira halı üzerinde ve camda berbat bir alet sadece masada ve kanepede güzel..camda hiçmi çalışmaz ya malesef çalışmıyordu belkide bozulması iyi oldu kurtuldum birde pil canavarı idi ben alırken on off tuşu olmadığını bilmiyordum duracell'i zengin ettik bu microsoft mause sayesinde
Şuan Logitech M-707 Maraton siparişi verdim hepsiburada.comdan 3 yılmış pil ömrü gerek yok 1 yıl gitsin bana yeter.kargo dahil 62.33 hayırlısı bakalım..Umarım bu mause Padsiz çalışıyordur ..masa üstünde falan yani.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X