Şimdi Ara

Microsoft Lumia 950XL'yi kullandık 'İşte tüm detaylar ve izlenimlerimiz' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alperd82

Birinde damlalar değil zerrecikler bile görünürken aynı fark yok demişsin evet haklısın ikisi de Yaprak Fotoğrafı :-D

iki fotoğraf da bence birbirine yakın seviyede lumia dki yapraklar farklı tüylü yaprakları var ondan daha fazla zerre görülüyor, ikisinin arasında lumia daha profosyenel çekim çeken kişi ışığı da ayarlamış , ama konu detay ve renklere gelince (bunlar çeken kişi den daha çok makineye bağlı şeyler) ikisi de birbirine benzer
    bu arada bir arkadaşın izleyin dediği youtube videosunu izledim , maalesef 950 biraz kasıyor gibi xl daha akıcı
    bu arada windows yaygınlaşır marketi gelişir bir de ucuzlarsa, bu konudan biz tüketiciler zararlı çıkmayız, bizim istediğimiz windowsun kendini eksik olduğu konularda geliştirmesi, adamlar eksik olduğu konuda neredeyse yerinde sayıp , malzeme kalitesinden çalıp, fiyatta bindirime gitmişler, sinirlendiğimiz noktalar bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_mrh

quote:

Birinde damlalar değil zerrecikler bile görünürken aynı fark yok demişsin evet haklısın ikisi de Yaprak Fotoğrafı :-D

iki fotoğraf da bence birbirine yakın seviyede lumia dki yapraklar farklı tüylü yaprakları var ondan daha fazla zerre görülüyor, ikisinin arasında lumia daha profosyenel çekim çeken kişi ışığı da ayarlamış , ama konu detay ve renklere gelince (bunlar çeken kişi den daha çok makineye bağlı şeyler) ikisi de birbirine benzer
    bu arada bir arkadaşın izleyin dediği youtube videosunu izledim , maalesef 950 biraz kasıyor gibi xl daha akıcı
    bu arada windows yaygınlaşır marketi gelişir bir de ucuzlarsa, bu konudan biz tüketiciler zararlı çıkmayız, bizim istediğimiz windowsun kendini eksik olduğu konularda geliştirmesi, adamlar eksik olduğu konuda neredeyse yerinde sayıp , malzeme kalitesinden çalıp, fiyatta bindirime gitmişler, sinirlendiğimiz noktalar bunlar

Sıvı soğutmalı S810, Adreno430, 3GB RAM, 5.7" Quad HD Amoled ekran, 20/5MP kamera, yeni nesil OIS, 3 Led RGB natürel flaş ile fiyatı tahminim 2000-2200 TL olacak anlamadığım nokta şu aynı donanıma sahip hiçbir rakibi Lumia 950XL'den ucuz değil ki neden bu ucuz olsun?

Kaldı ki WP'daki 3 GB RAM ve sıvı soğutmalı S810 ile Android'deki performans karşılığı kesinlikle aynı olmayacak, WP'nun 1 GB RAM'le bile hala iş yaptığı malum.

Ben de aynı şekilde bu telefonun 1500 TL olmasını isterdim iPhone 6'nın da 1900 TL olmasını isterdim, hatta C sınıfı Dizel otomatik arabaların da 2011'de olduğu gibi 50 bin TL olmasını isterdim ama olmuyor işte memleketin Vergisi Kuru belli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dr_mrh D kullanıcısına yanıt
    İlave olarak bence kötü yaptıkları şey ürünün kendisi değil Tutundurma, Reklam, Tanıtım, Pazarlama, Satış alanları.
    Çok daha agresif olmaları lazım bu alanda yani piyasada böyle oluruna bırakma ile olmuyor bu işler.

Vatan Computer, Bimeks, Teknosa, Media Markt ve mahalledeki telefoncusuna gidenler cihazı bulabilmeli satış reyonunda işi iyi bilen satış görevlisi ile yüz yüze cihazın vaatleri nedir neden alınabilir rakibi ne iş yapar bu ne iş yapar, aç gir müşterinin önünde internete bak hızına de, al bak foto çektim daha iyisi yok de ne bileyim pazar kapması lazım yani yoksa işi zor...

• malzeme kalitesini düşürmüş deniliyor (ben elime alıp görmedim)
    mağazanın son halini bilmiyorum ama 1 yıl önce androidde beraber oynadığımız oyunları windows telefonu olan bir arkadaşıma yükleyemedik (geliştiricinin sitesine baktım desteklemiyor)
    bu arada yurt dışı fiyatı 650 dolar deniliyor, türkiye vergisiz fiyatı 2000 in üzerinde daha önceki telefonlarının fiyatına göre türkiye de iphone 6s ile yarışır bir fiyatla gelecek
    (bence iphone a o fiyat inanılmaz fazla o da ayrı bir konu)
    bu arada bit kadar ekranda illa 2 k olacak diyen firmaları anlamıyorum, 2k ile full hd arasındaki farkı anlamak çok zor, normal kullanım uzaklığında anlayamazsınız, zaten elimize alıp kullanınca şarjı uzun gitsin diye ilk yaptığımız parlaklığı kısmak olmuyor mu?
  • mağazaya el atıp düzeltmezlerse (bunun için her geliştiriciye bir süre maddi destek verebilirler), bunu da halka iyice anlatamazlarsa çoğu müşteri bu cihazları almaz
    bir eşya alırken etrafında ki adamlara bu cihaz nasıl diye soruyorsundur, olmadı eline alıp biraz kurcalıyorsundur, benim etrafımdakilerden memnun olan pek yok, memnun olan bir kişi var onun da telefonun da hiçbir ek uygulama yok, (bir kaç ay önce yeni whats app açtı)
  • ...Yaz satış reyonunun önüne en çok kullanılan uygulamaları bizde de var bunlar de. Reyona gelene aç bütün uygulamaları aynı anda çatır çatır Multi-task yap göstere göstere kapat kasmaz bu cihaz de.

Getir bi ekran mouse klavye harici disk bağla hepsini Telefona nasıl kullanılıyor neler yapılıyor göster W10 geldi artık şunu şunu da yapabileceksiniz de. Şu Tarihte bütün platformdaki uygulamalar bizde de çalışacak de.

TÜRKİYE burası sen amca oğluna bir de teyze kızına sat bu telefonu zaten onların en az 4 akrabası da alır onlarda varmış diye :-D
    Ama sen ilk çıktığında satamazsan tutmadı galiba diyor almıyor millet. Kısır döngü yani satmak da satmamak da.

Bir restoran seçerken bile KALABALIK olana giren demek ki burası iyi diyen bir milletiz.

• Bu telefona sadece google play store istiyorum başka birşey değil. Google ile anlaşma filan yapsalar keşke mağazayı kullanmak için ama bu sefer de Google diyecek ki sen neden Andorid e geçmiyorsun
  • 650 dolar yurt dışı satışı olan cihazı Türkiye'de 2000 tl gibi bir rakama satacaklarına inanacak kadar saf mısınız?
    2600 tl bu telefonun fiyatı olursa öpün başınıza koyun. Bak 2600 alt sınır az daha geçirelim elmadan neyimiz eksik derslerse 2989 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Bu telefona sadece google play store istiyorum başka birşey değil. Google ile anlaşma filan yapsalar keşke mağazayı kullanmak için ama bu sefer de Google diyecek ki sen neden Andorid e geçmiyorsun

Selam.
    Şu videoyu buldum ama şuan sesli olarak izleyemediğim bir yerdeyim bir bakar mısınız gelecek mi veya ne zaman gelecek Android uygulama desteği:

https://m.youtube.com/watch?v=8GZMbux5ziw

• quote:

quote:

Bu telefona sadece google play store istiyorum başka birşey değil. Google ile anlaşma filan yapsalar keşke mağazayı kullanmak için ama bu sefer de Google diyecek ki sen neden Andorid e geçmiyorsun

Selam.
    Şu videoyu buldum ama şuan sesli olarak izleyemediğim bir yerdeyim bir bakar mısınız gelecek mi veya ne zaman gelecek Android uygulama desteği:

yazılımcılar kodları değiştirmeden win mobile a portlayabilecek ve bu özellik gelecek vs diyor da ölme eşeğim ölme

hazır android varken kullanıcı neden windows u seçsin, basit bir işletme mezunu adam değiştirme/değişim maliyetini bilir microsoft bunu hiç hesaba katmıyor mu anlamak mümkün değil..

içine hazır android koy alalım, sen istersen yine windows lu telefon çıkarırısın, Andoid kullanıcısı neden Windows a geçsin ki ya da başarılı oldu diyelim neden o karın ağrısı geçiş dönemini deneyimlesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 5 Kasım 2015; 22:59:59 >

• quote:

quote:

quote:

Selam.

yazılımcılar kodları değiştirmeden win mobile a portlayabilecek ve bu özellik gelecek vs diyor da ölme eşeğim ölme

hazır android varken kullanıcı neden windows u seçsin, basit bir işletme mezunu adam değiştirme/değişim maliyetini bilir microsoft bunu hiç hesaba katmıyor mu anlamak mümkün değil..

içine hazır android koy alalım, sen istersen yine windows lu telefon çıkarırısın, Andoid kullanıcısı neden Windows a geçsin ki ya da başarılı oldu diyelim neden o karın ağrısı geçiş dönemini deneyimlesin

Teşekkürler, ben de şimdi izledim.

Mevcut kodların WP'da çalışmasını sağlayacağı için programcıların kod değiştirmesi gerekmeyeceğinden proje Çabuk gerçekleşecek diyor tahmini "early 2016" diyor.

Ben Android'den geçtim Android neden yapsınlar zaten yüzlerce model var piyasada 101. mi olsunlar.

Zaten işleyen sorunsuz bir sistem var ellerinde buna herkesin eleştirdiği marketi de ekleyecekler tamam olacak. Ben marketin eksik olmasından değil mevcut uygulamaların genelde Mobil Site tarzı olmasından şikayetçiyim iyi olacak yani.

• Tasarim fena deil ama genel olarak hala olmamis...

• 1200 TLye kadar bir fiyatla çıkarsa alınır.

• quote:

git nexus 6P al zorun ne kardeşim.

• Böyle dandik sistemin dandik telefonlarına para dökmeyin.Android var huzur var.

• 2 gb microsd mi? ? ? 2 tb mi ??? karıştırdınız mı yoksa harbi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: çaysigara

Böyle dandik sistemin dandik telefonlarına para dökmeyin.Android var huzur var.

aynen.
  • Çok beğendim.
    Bütçem yeterli olsa kesinlikle alırdım demekle kalıyorum.
  • 535 kullanıyorum. 4G için düşündüm ama çok pahalı. Windows market yetersiz. Dandik uyduruk program dolu. Yüklediklerimin çoğunu hemen siliyorum. Önce Microsoftun kendi çalışanları bu telefonları kullanıyorlar mı ? :( Maalesef HAYIR.. Bu telefon bence 600TL filan olmalı. 600 olunca sanmayinki kapış kapış gidecek yine zor satılır. O da benim gibi windows sistemindeki bir kaç kişi alır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.