Şimdi Ara

Microsoft Lumia 950XL'yi kullandık 'İşte tüm detaylar ve izlenimlerimiz' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BoxFun

quote:

Orijinalden alıntı: Moqorro

Kötü malzeme kalitesiyle telefonun üzerinde Nokia yazmadığı iyi olmuş, Nokia'ya yakışmazdı zaten.

Aynen hocam seneye rengarenk nokiaları göreceğiz inşallah :)

Nokia Lumia 920 kullanıyorum artık değiştirmek istiyorum ama alacak cihaz yok piyasada.
  • 1250 liradan fazla etmez , almayın. Ms mobilde tutunamadı. Bendede lumia var atsam atılmıyor satsam satılmıyor o derece , elimde kaldı.
    Forumdaki kadrolu wp yıkama yağlama ekibine bakmayın. Dikkat etseniz 10-15 kişiden fazlası değil zaten hep aynı adamlar , bir onlar biliyor zaten neyin ne olduğunu bşkası bilmiyor.Erdi arkadaşımızada laf atmışlar yok iyi anlatamadın cihazı öne çıkartamadın vss diye , adam ne yapsın telefon olmamış. Bu zamanda dandik plastik amiral gemisimi olur ? Tasarım desen felç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klimatavsiye -- 3 Kasım 2015; 17:42:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşağıda bi yerlerde işletim sistemi android den bile ağır çalışıyor diye bir yorum gördüm. o arkadaşa öncelikle win10 final sürümünün gelmediğini hatırlatmak istiyorum. ikinci olarak dahttps://www.youtube.com/watch?v=Ugt5mGgCNA8 bu linkteki videoyu açmasını ve 2:32-3:10 arasını izlemesini istiyorum. Eğer hala iddiasının arkasındaysa bir video atsında ışık hızındaki androidi yada iosu görelim.

LÜTFEN YORUM YAPMAK İÇİN YORUM YAPMAYIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Hurdalıktan çöp alıyorsunuz herhalde? Adam en baba telefonunu hurda fiyatına mı satacak? Bu telefonun ederi en az 2000TL dir. Lumia950 1600-1700 den gelirse iyi olur satar bayağı.

artık telde çin gerçeği var uygun fiyata iyi ürünler sunuyorlar.
    2000tl üzerinde sayış yapabilmen için apple gibi en büyük marka olman lazım.
    yada çok özel ürünler yapar ,onuda anca kısıtlı sayılarda satar, yine kar
    edemezsiniz. bknz samsung çakılmaya devam ediyor.
  • Bu sistem den bir cacık olmayacak arkadaşlar. elinizden çıkarmaya bakın. en çok üzüldüğüm şey Nokia'nın meego ve symbian sistemi yerine bu dandik sistemi seçmesi olmuştu :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E274E432 -- 3 Kasım 2015; 23:32:55 >
  • adını da yine windows mobile koymuşlar eski batan sürümün adını vermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E274E432 -- 3 Kasım 2015; 23:33:29 >
  • Donanimhaber sanirim eleştiri kabul etmiyor olacakki işine gelmeyen yorumlari siliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

On yıl geriden geliyor ne alaka? Symbian'da bile Video duraklatma özelliği vardı diye Şimdi olmasın mı bu özellik?

daha önce neden koymamışlar acaba? hala yok.
  • Video da bir sorun var galiba video izlenmiyor sadece mp3 formatında dinlenebiliyor bunu yaşayan başka kimse var mı sorun bende mi anlayamadım

• Mesut bey bu konuyu gormesin.
    Bi onceki mobilite videosunda yerin dibine soktular guzelim wp yi.
    Bana kalirsa tek hakli oldugu konu bu cihaza bu fiyatin fazla oldugu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pixexelans

İşletim sistemi Android den bile ağır çalışıyor ayrıca işletim sisteminin iç dizaynı çöp.. Telefon eski nokia 3310 a rakip çıkmış herhalde. Sony z5 i yanına koyunca z5 in tasarım olarak ne kadar premium durduğunu bir kez daha anladım.

W10 mu android den ağır çalışıyo? W10 kullanmadığın çok belli. Kullansan geliştirme aşamasında olduğunu bilirdin. Ki elimdeki telefon ( lumia 925 ) desire 816 kadar hızlı. Lumia 925te s4 plus işlemci var. Çift çekirdek 1.5 ghz. 1 gb ram. Sen bu donanıma android yükle bakalım ne oluyor? Geliştirme aşamasındaki yazılım ki son güncelleme ile daha da hızlı, seri oldu. Bitmemiş bi işletim sistemine ağır diyorsun. Ağır dediğin sistem, hızlı dediğin android sistemin kasım kasım kasılacağı bi donanımda ( Lumia 925 donanımı ) çok az takılmalar ve hatalarla çalışıyor. Dediğim takılma ve hataların sebebi de w10un bitmemiş olması. Ağır olması değil.

Yani ; bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmak seninki gibi bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 4 Kasım 2015; 9:46:03 >

• Kamera konusunda çok daha iyi olmasını isterdim yinede cihazları beğendim ben ha o paralar verilmez ayrı konu...

Bu 950 xl ile çekilmiş... Microsoft Lumia 950XL'yi kullandık 'İşte tüm detaylar ve izlenimlerimiz'

Bunuda htc one ile çekmiştim Microsoft Lumia 950XL'yi kullandık 'İşte tüm detaylar ve izlenimlerimiz'

aman aman bir fark yıllar geçmesine rağmen yok...

• mcebi001 kullanıcısına yanıt
    Birinde damlalar değil zerrecikler bile görünürken aynı fark yok demişsin evet haklısın ikisi de Yaprak Fotoğrafı :-D

• Erdi hocam, nerede bir sarışın var hep onları çekiyorsun:))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Aynı fark yok kelimesini nerede okudun ?
    -Birinde 1/3.0 inç digerinde 1/2.4 inç sensor var daha keskin olmalı zaten..
    -Ki daha az yagmurlu ortam var ikincide yoksa oda netliyor yani lumıa kadar olmasada

Benim anlatmak istediğim seneler sonra artık daha kaliteli donanım istiyoruz bu donanım yetmiyor artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

Kamera konusunda çok daha iyi olmasını isterdim yinede cihazları beğendim ben ha o paralar verilmez ayrı konu...

Bu 950 xl ile çekilmiş... Microsoft Lumia 950XL'yi kullandık 'İşte tüm detaylar ve izlenimlerimiz'

Bunuda htc one ile çekmiştim Microsoft Lumia 950XL'yi kullandık 'İşte tüm detaylar ve izlenimlerimiz'

aman aman bir fark yıllar geçmesine rağmen yok...

gün ışığında ki çekimlerde zaten pek fark olmaz ki htc hd2 ile çok daha iyi fotoğraflar çektim ben. zaten her iki resminde kaynağını bilemediğimiz için iyidir kötüdür konusunda yorum yapamayız.

az ışıklı yada ışık patlamalarının olduğu zamanlarda çekilen resimler kıyaslanır. yoksa 2004 yılında dandik kamera ile çekilmiş bir dünya gündüz çekimlerim var. canon la çekilenler arasında pek fark yok.

• Telefon baya hoş suruyor. Bir d eişletim sistemini ve store u iyileştirseler alınabilir olurdu

• mcebi001 kullanıcısına yanıt
    Anladım.
    Benim bildiğim diğer amiral gemilerinde de durum farklı değil. 1/2.4" sensörden daha büyük hangi model var ben de bir incelemek isterim varsa?

Şuan Lumia 1020 kullanıyorum 1/1.5" sensörü var. Bir tek Nokia 808'in sensörü bundan azıcık büyük diye aklımda kalmış başka yok yani keşke olsa da alsam yeni nesil özelliklerle beraber tabi.

Lumia 950/XL kamera özellikleri çok iddialı hatta Nawzil NAJEEB 41MP'den (dolaylı olarak Lumia 1020'den) daha iyi kamerası var demiş Twitterda.
    Bilmiyorum tam olarak neyi kastetti gelince bakacağım inşallah.

• fx57 kullanıcısına yanıt
    Evet orda öyle yazıyor. Tanıtımı izlediniz mi bilmiyorum, Panos Paney 6 ekimde 950 ve 950xl'ı tanıtırken, aşağıda linkini verdiğim videonun 8. dakikasından itibaren izlerseniz, 256 gb sd kart takın depolamayı dert etmeyin vs. diyor ve 2 tb'a kadar da desteklediğini belirtiyor (elindeki telefon 950, XL için bi farklılık yapmamışlardır herhalde).

http://m.youtube.com/watch?v=es4cF0B2TYU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simbolmina

quote:

Orijinalden alıntı: dr_mrh

quote:

Orijinalden alıntı: simbolmina

quote:

Orijinalden alıntı: dr_mrh

bu telefon 2000 tl den bile girse bence tercih edilmez, malzeme kalitesi ortada, bir de fiyatı da 2000 in üzerinde olacak,
    bu alet üst seviye androidler ile başa çıkabilecek bir cihaz değil, fiyatı da onlardan biraz daha pahalı olacağa benziyor.
    uygulama mağazası 1 yıl önce rezaletti, arkadaşlar menajerlik oyununu türkçe sorunsuz oynarken, windows için o oyunun sadece ispanyolca olanını buldum o da tarayıcı üzerinden oynanıyor gibiydi, (bir de ingilizce olanını buldum ama çözünürlük de sıkıntı vardı ekranın bazı bölümlerinde tıklanma sorunu vardı)
    Bana kalırsa microsoft windows mobil i ücretsiz hale getirmeli hatta çinli üreticileri bu sistemi kullanmaları konusunda teşvik etmeli, Alt orta seviye cihazlar da kullanmaya başladıkça (yaygınlaştıkça) oyunlar ve programlar da çoğalacaktır. Kısa sürede 3. işletim sistemi olarak anılmaya başlayacaktır.

8" altı cihazlarda windows 10 bile ücretsiz. Şu anda sanıyorum "lisans maliyeti" en sonki problem; ki problem değil.

Sadece ücretsiz yapmaları yetmiyor demek ki snapdragondan başka işlemcileri yakın zamana kadar desteklemiyorlardı (şu anki durumu bilmiyorum)
    çinli üreticileri de bu konuda desteklemeleri gerekli bence daha fazla fiyat performans odaklı modeller yapmalılar.
    çinlilerin en fazla sıkıntı çektiği nokta yazılım oluyor, olamadı microsoft çin e bir yazılım ofisi açsın, üreticilere destek olmak için windows un sorunsuz çalıştığı mobil cihazlar üretmek hazır cihazlara işletim sistemi sağlamak amaçlı bir ofis
    windows yaygınlaşmadıkça pc piyasasından bile silinme ihtimalleri var.
    android neredeyse bütün donanımlarda sorunsuz çalışabiliyor.

Çinli üreticiler ile de yakından çalışıyorlar halihazırda. Son zamanlarda patlayan Windows 8.1 tabletler buna iyi bir örnek. Misal Onda gibi bir ton marka var. Bütün tablet piyasası gerilerken windows tablet satışları arttı. Telefon üreticileri arasında da Xiaomi ve Meizu windows telefonlar çıkaracaklar. Bunun haricinde Archos, Acer, HTC, Samsung ve bir tane güney amerikalı firma (ismini unuttum) telefon çıkaracak. Bazıları telefonlarını tanıttı bile. Piyasa çıkması bu ay sonundan itibaren başlıyor. Windows 10/Mobile dünyanın en geniş donanım destekleyen yazılımıdır. Yanlışınız olmasın lütfen. Android gibi (Bkz: Asus Zenfon serisi) sanal makine kurarak çalışmaz. Görmek istediğiniz şeyler halihazırda oluyor, birazcık takip etmek gerekiyor sadece. DH bu konuda eskisine nazaran daha fazla haber yapsa da takipçilerinde henüz Windows 10/Mobile'in ne durumda olduğu algısını oluşturamadı. Hoş gene her şey okuyucuda bitiyor.

bulduğum tabletlerin hepsi esasen atom platformundaki intel işlemcili cihazlar
    mobil telefonlarının da hepsi qualcom snapdragonlu
    benim kastettiğim mediatek i de desteklemesi
    android intel işlemcili asus cihazların ilk serisinde sanal makine üzerinden çalışıyordu ama şu anda destekliyor, androidde exynoss,krin , mediatek,nvidia gibi bir çok işlemciyi destekliyor
    hatta nispeten kapalı sistem dediğimiz apple bile en son cihazında iki ayrı üreticinin işlemcisini sorunsuz kullanıyor
    windows uzunca bir süre gelişmelere kapalı kaldı 1520 ile birlikte 1080p yi desteklemeye başladı onun öncesinde 1280x768 gibi garip bir çözünürlüğü destekliyordu
    o kutuların arkasına daha 1 yıl önce resim koyabildik (cep telefonlerının neredeyse 10 yıl önce yaptığı tema desteği 1 yıl önce geldi, o da tam değil)
    ben windows un gelişmemesini istiyor değilim aksine daha çok yaygınlaşıp artık tercih edebileceğim bir telefon haline gelmesini istiyorum, ama adamlar zarar etmek için ellerinden geleni yapıyor gibiler,
    bu cihaz yurtdışında 650 dolar kimse kusura bakmasın ama prar kolay kazanılmıyor, bu cihazı alınca bir arkadaşımın oynadığı oyunu beraber oynayamıyacaksak ya da onun paylaştığı şeyleri doğru düzgün görüntüleyemeyeceksem o cihaz benim için pek bir şey ifade etmiyor, ofis uygulamalarında da android daha ileride
    üst seviye lumia cihazların orta seviyedekilere foto çözünürlüğü dışında bir avantajı yok bence

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.