Şimdi Ara

Microsoft lifecam vx1000 webcam!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çoğu herkez bu ürüne süper diyor!! sözde!!! ve bende bu ürünü yeni aldım fakat benmi ayarlayamadım özelliklerini..... yoksa ürünmü dandik anlayamadım

bir kaç güne kadar apache nin 20 ytl lik web camını kullanıyordum ve apacheden daha canlı keskin çok net güzel görüntü alıyordum!!

ama şimdi ise bu aşağıdaki likteki microsoft web cam daha iyidir diye 59 lira bayılıp bunu aldım.... fakat eski apache uyduruk web camımdan daha berbat görüntü veriyor yani net değil az bulanık ve karlı gösteriyor o kadar ayarlarına girdim kurcaladım driverlerini kurdum ama yok gene aynı. bu sorunun kaynağı nedir sizce?. yada benim bilmediğim özeliklerimi var daha... yani bahsettiğiniz gibi yazılımla megapixel felanmı arttılıp görüntü kalitesi iyileştiriliyor söylentilerini anlayamadım... acaba bu üründede görüntü kalitesi iyileştirme söz konusu oluyormu???

işte bu ürünü almıştım

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125270106&CS_Category=_SBA_664_1662_608_2060&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_WEBCAM664

sizce bu sözde daha iyi olan microsoft web camın karlı görüntü vermesinin sebebi nedir ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 19 Aralık 2006; 3:44:32 >

• ODAK ayarini yap. Abimin Vx-6000 ini de ben o sekilde ayarladim. Ama o bile super olmasini sagliyamadi, genel bi kalitesizlik var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.