Selam arkadaslar, gecen gun Lifecam VX-700(USB) adında tak çalıştır bir webcam aldım. Cdsi falan yok. Bilgisyara taktıgımda aleti tanıtamıyorum. Yeni donannım sihirbazı devreye giriyor ama cd flan olmadıgı icin nafile, calısmıyor. direkt msn de falan da kullanmaya calıstım ama o da olmadı. Ne yapmak lazım??? yardımcı olursanız sevinirim
ALIRKEN İŞLETİM SİSTEMİN İLE UYUMLU OLUP OLMADIĞINI KONTROL ETMEMİŞMİYDİN TAK CALISTIR OLDUGU İCİN CD Sİ OLMAZ AMA SEN GENEDE Bİ ARASTIR DRİVER I OLABİLİR DESTEKLENMEYEN İŞLETİM SİSTEMLERİ İCİN
Chathakan vx-700 diye bir model var. Bendede aynı modelden var eğer windows'un çeşitli modderler tarafından lite hale getirilmiş sürümlerini kullanıyorsan bu tür sorunlarla karşılaşabilirsin. Orjinal halde modlanmamış bir windows sürümüyle denersen windows 7'ye kadar tüm sürümlerinde sorunsuz çalışıyor o cihaz.
Ben 2 gün önce aldım.Windows vista kullanıyorum.Taktığımda direk tanıdı.Bir sorunum olmadı. Aydınlık ve orta derece aydınlık ortamda görüntü kalitesi gayet iyi.Yakına odaklanmada bir sorun yok.Yani bir yazıyı kameranın dibine soktuğumda yazılar görüntüde gayet net gürünüyor.Normalde odaklanmada problem olup bulaknık görünmesi gerekirdi.Ama bu kamerada yok.Tek sorunu karanlıkta hiç iyi değil.Kendi ışığı olmadığı için karanlıkta iyi görmüyor. Birde hazır konusu varken sorayım.Windows movie makerden nasıl video yakalayacağız bu kamera ile?
bende şimdi aldım bu ürünü ama görüntüde çok fazla gren var fotoğraf makinasında ISOyu fazla açmışım gibi karıncalanmalar çok fazla ayarlardamı sorun var yoksa bu model mi böyle?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme