Bildirim
Microsoft LifeCam Vx-1000 driver [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İşletim sisteminiz nedir?
http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=ICE
-
Microsoft LifeCam Vx-1000 Windows XP için driver < bıraya tıklayıp indirebilirsiniz. -
walla konuyu acan tsk ettimi bilmem ama benim cok isime yaradi cok tsk ler........................... -
ben çok teşekkür ederim şahsen çıldıracaktım nerdeyse -
bu webcam dan bende de var ama son zamanlarda msn de görüntülü konşma yapmaya çalıştığımda msn kilitleniyor bu sorunun genel çözümü varmı? -
Arkadaşlar bendede var bu vx-1000 den normalde aygıt olarak görünüyo. tanıttım. bilgisayarmdada görüntü veriyor. ama msn girip görüntülü konuşma yapmaya kalkınca görüntüm tamamen siyah karıncalı gibi oluyor. vede özellikle bu msn 9 çıktığından beri var bu sorun. sizce çözüm nedir? -
ne gerzek bi webcam msnde açılmıyor uğraşıyorum 1 saattir ......... -
neden sayfa acılmıyor tekrar deneyın dıyor yaa herkezde m oyel baska nerden bulacam kıne sımdık ben
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X