Şimdi Ara

Microsoft Klavye Mouse Seti 55 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta Bim'e geldi.İhtiyacı olanlar düşünebilir.Smart tv uyumlu yazıyordu.

http://www.bim.com.tr/pages/ayin-urunu.aspx
    Ekleme: Çok özür dilerim.Aktüeli yenilememişler.2.afiş bu hafta gelenler.Sanırım bu setti.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/114694/microsoft-wireless-desktop-800-klavye-mouse-set--2lf-00011-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urbanrevolt -- 25 Temmuz 2015; 22:55:17 >

• kurcaladım kurcaladım bulamadım ya
  • Bugün Karabağlar İzmir Bim'de gordum,yakın olup ilgilenen varsa duyurulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkte yok hocam sanırım
  • İzmir Özkanlar binde 1 adet gördüm bugün. Ihtiyacı olana duyurulur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snart tv ile uyumu varmis ama denemek lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bimeks te çalışırken 49,90 a çok sattım :) Smart tv uyumu var almak isteyen olursa fiyat yinede iyi.
  • ben dün aldim ama smart tv ile uyumsuz siradan bir bilgisayar seti tv vestel bugün iade edecem
  • Carrefourdan 45 liraya almıştım, 1 gün kullandım geri iade ettim. Tuşları daktilo gibi sesli basıyor, klavye çok geniş, mouse facia zaten, 10 dk sonra tekerlek sapıttı sayfa kaydırırken teklemeye başladı, piano black yüzey oldukça şık ama çok çabuk çiziliyor. Mağazada falan baktığınızda görüntüsü gerçekten hoş ama yok benim hoşuma gitmedi. İade edip bimeksten logitech k360 almıştım, 11 ay oldu bataryası full gözüküyor halen üstündeki tuştan da hiç kapatmıyorum. Mouseları da öyle uzun süre gidiyor bataryası microsoft iki tane kablosuz mouse kullandım pilden bıkmıştım. Olur olmadık zamanda pil bitiyordu duracell bile en fazla 2 ay dayanıyor.
  • Faresi gerçekten çok kötü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.