Şimdi Ara

Microsoft, Japonya'yı İkinci Plana Attı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Oguz_Cole

Benim en çok dikkatimi çeken Microsoft'un Japonya CEO'sunun "Microsoft ülkemizi ikinci dereceden görüyor" diyebilmesi oldu. Kendisinin CEO'su olduğu bir şirket hakkında bunu açık bir şekilde söylemesi gerçekten takdiri hakediyor, bizde olsa adamlar mallar gelirken gemi battı derler de böyle birşey söylemezler, toz dahi kondurmazlar. Helal olsun valla!

Adamlar saygıyı hakediyor
  • Japonyadaki CEO da bikmis heralde Microsoftan :)
    bir don mattrick vakkasi daha .

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Microsoft'un ülkeyi ikinci dereceden gördüğünü söyledi

Japon ps yüzünden 2. derece.Bana göre ms bizi 3.derece görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: michael01

Microsoft'un ülkeyi ikinci dereceden gördüğünü söyledi apon ps yüzünden 2. derece.Bana göre ms bizi 3.derece görüyor.

X360 7 yil sonra geldigine göre bizi 6 dünya ülkesi yerine koyuyor desen belki abartmis olabilirm :)

• türkiyede bu yıl çıksın yeter (xbox one ı övmüyorum)

• quote:

X360 7 yil sonra geldigine göre bizi 6 dünya ülkesi yerine koyuyor desen belki abartmis olabilirm :)

O başlı başına bir rezalet zaten ayazağa metro çıkışındaki koca gökdelen bir yerlerine dicem de ban yemeyim şimdi yok yani senelerdir bu ülkedesin koskoca ofis açmışın bu önemsememezlik niye bir de bu adamların ürünlerini alıcam
    Zaten xbox kullanınca kendini çok farklı hissedenler var kimde xbox görsem yüzde 90'ı casual ama iş teknik detay bilgisini geldilermi hepsi donanım uzmanı kesiliveriyor.

• Az satıyor diye geç çıkaracağına ya da sizi ikinci dereceden görüyoruz diye açıklamalar yapmak yerine oraya yönelik atılımlar yapsa daha mantıklı olurdu.
  • Japonya: Sony'nin kalesi :))

• japonya'da çıkmasın bence 360 bile 1m ancak sattı :D

• Riske ve ekşına hiç gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pokemon ve mario'dan başka birşey oynamayan adamları önemsesen nolur önemsemesen nolur. Peh, Avrupa ve Amerika yeter...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.