Bildirim
microsoft hediye kartı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İninal kart al her derde deva :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kartı alınca içine parayı falan nasıl atıyoruz hocam. Kullanım sıkıntısı oluyor mu market alışverişleri falan olsun ?
Bi de adımıza mı alıyoruz kartı nasıl oluyor ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aslanKral38
O kartı alınca içine parayı falan nasıl atıyoruz hocam. Kullanım sıkıntısı oluyor mu market alışverişleri falan olsun ?
Bi de adımıza mı alıyoruz kartı nasıl oluyor ?
migrsodaki kasiyere ininal kart var mı diyorsun. varsa istiyorsun.kasiyer 25 tl 50 tl falan olanı var hangisini istiyorsun diyor. 5 tl karta ödüyorsun gerisi kartın içinde kalıyor yani harcaman için. genelde ilk 25 tllik olanı alınır . 5 tl migrosun olur 20 tl kartta kalır.adını soruyor kasiyer söylüyorsun.kartı alıp eve geliyorsun.kartın üstündeki bilgileri ininalın sitesine girirp dolduruyorsunsun.kartın son dört rakamı da şifre.istersen değiştirebiliyorsun. karta para yüklemek istediğinde ptt matiklere gidip para vermeden yükleyebiliyorsun.yine pttmatikten şifre değiştirebiliyorsun.
-
Hediye kartı ülkemizde bulunmamakta fakat arkadaşın dediği gibi ininal kart ile sorununuzu çözebilirsiniz. İninal hakkında her şey:
http://forum.donanimhaber.com/m_75932741/f_//tm.htm#75932741
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam çok sağolun .
Sağolun hocam yarın hemen alıyorum
Hocam ininal kartı her yerde kullanabilirsin ben ebay için ve wp store için kullanıyorum gerçekten mükemmel Bi kart aldıktan sonra gerekli bilgiyi sitesinde bulabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da lazımdı hocam zaten böyle bir kart
Bu karttan bende alayım ozaman ,inşallah mix radyo uygulaması içinde geçerlidir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Alternatifi olarak paybyme var o ücretsiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X