Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator X Steam Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, Çoğumuzun bildiği Flight Simulator ' un Steam versiyonu. Pilotlar, meraklıları... herkesin ve benim yıllardır takip ettiğimiz FS serisinin son versiyonu. Şuanda %80 indirime girdi ben 1 adet edindim. Hafta sonu indirimini kaçırmayın derim.http://store.steampowered.com/app/314160/ Son gün 30 Mart. Tabi birdaha ki indirime kadar. Simulator Eski PC versiyonuna göre daha optimize olmuş tavsiye ederim ben hem PC versiyonu hem de Steam versiyonuna devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeromaster -- 28 Mart 2015; 5:34:58 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Microsoft Flight Simulator X Steam Edition: Gerçekçi Uçuş Deneyimi

Microsoft Flight Simulator X Steam Edition, gerçekçi uçuş simülasyonu sevenlere eşsiz bir deneyim sunan bir oyundur. Bu oyun, dünyanın dört bir yanındaki inanılmaz derecede ayrıntılı manzaraları, çeşitli uçak türlerini ve gerçek hava koşullarını içerir.

Microsoft Flight Simulator X Steam Edition ile gökyüzüne çıkabilir ve gerçek bir pilot gibi uçmanın heyecanını yaşayabilirsiniz. Oyunda Boeing 747 ve Cessna 172 gibi çok çeşitli uçaklar yer alır, her biri benzersiz özelliklere ve uçuş davranışlarına sahiptir.

Oyunun gerçekçi hava durumu sistemi, gerçek zamanlı hava koşullarını simüle ederek her uçuşu benzersiz bir meydan okuma haline getirir. Turbulans, yağmur ve sis gibi dinamik hava koşullarına uyum sağlamalı ve iniş pistine güvenli bir şekilde inmek için yeteneklerini geliştirmelisiniz.

Microsoft Flight Simulator X Steam Edition, keşfetmen için geniş bir dünya sunuyor. Oyunda ABD'nin her yerinden Avrupa ve Asya'ya kadar 24.000'den fazla havaalanı bulunur. Her havaalanı, gerçek dünyadaki meslektaşlarına göre doğru bir şekilde modellenmiştir.

Oyun ayrıca, uçuş becerilerini geliştirmene yardımcı olacak bir dizi eğitim görevi ve senaryo içerir. Ayrıca, oyunun çok oyunculu özelliği ile arkadaşlarınla veya diğer simülasyon meraklılarıyla çevrimiçi olarak uçabilirsin.

Microsoft Flight Simulator X Steam Edition, gerçekçi grafikleri, geniş kapsamı ve gerçekçi uçuş dinamikleri ile uçuş simülasyonu hayranları için olmazsa olmaz bir oyundur. İster deneyimli bir pilot ister yeni başlayan biri olun, bu oyun size gökyüzünü fethetmenin heyecanını yaşatacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Steam versiyonunun demoya göre artıları nedir?yeterli çeşitte uçak varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilotolmakistiyom

Steam versiyonunun demoya göre artıları nedir?yeterli çeşitte uçak varmı?

Steam Edition , Eski Gold Edition'dan geliyor aynı uçaklar var ama zaten bu uçakları kullanmak yerine Airbus X veya PMDG serisi uçakları kullanmak daha iyi. Multiplayer seçeneği ile diğer insanlarla beraber uçmak çok daha kolay. En azından bu versiyon ile ilgilenen birileri var zamanla güncelleme fln da gelebilir. Bu versiyon Win 8.1 ile uyumludur. Sistem açıklamaları vs. steamde yazıyor. Zamanla daha da geliştirilmesi gerekiyor tabi. Eklentileri steam üzerinden satın alabiliyorsunuz ama çok az eklenti var zamanla artması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeromaster -- 28 Mart 2015; 15:36:24 >
  • İlk çıktığı gün almıştım ama, PMDG 747 falan çalışmıyordu en son. Galiba hala uyumsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Havacı

İlk çıktığı gün almıştım ama, PMDG 747 falan çalışmıyordu en son. Galiba hala uyumsuz.

Evet bu addonların çoğu eski kutu versiyonuna uyarlandı doğal olarak. Ben bu addonlar steam üzerinden satışa çıkarsa orjinal addonları alırım valla :) Güzel yanı bir güncelleme olduğu zaman otomatik kendisi güncelliyor steam. Ama bu addonları çalıştırmanın yolları var galiba Airbus X i çalıştırdı biri diye gördüm sanki bir forumda.
  • Birde benim bu FSX Steam Editiondan bir beklentim var oda ilerde 3. havaalanı yapıldığında bu versiyona güncelleme gelmesi ve 3. havaalanının eklenmesi ve yeni yapılan diğer havaalanları hani köşede dursun diyede alınır bu versiyon indirimdeyken almak en iyisi yoksa pek bir fark yok kutu versiyonundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeromaster -- 29 Mart 2015; 15:50:08 >
  • Aslında addonlar çalışıyor örneğin PMDG ler çalışıyor, uçaklar görünüyor ancak kokpit içi switchler falan çalışmıyor fmc vb. ekranlar gelmiyor simsiyah kalıyor. Steam'de satışa çıksa addonlar ben de kesinlikle alırım. REX çalışıyor denemiştim grafikler de bayağı düzelme olmuştu. Grafik için olan addonlar çalışıyor genellikle. Sonra A2A 'nın Cessna Trainer 'ı çalışıyor. Denediklerim şuanlık bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gereksiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

gereksiz

Bende kutu versiyonu kullanıyorum. Bunu gördüğümde acaba dedim. Sizce gereksiz olmasının sebebi nedir?
  • Oyunu sırf oyun olsun diye alanlar var. Multiplayer'de taxiway'den kalkan mı ararsın, meydan dışına inen mi ararsın bilmem. IVAO bünyesindeki sistemlerdeki disiplin olsa tadından yenmez. Hayali bile güzel yani; böyle akşam saatleri, hafif bir rüzgar, millet kalkış için taxi yapmış bekliyor. Sonra o söz: ''TK156 cleared for take off.''...
  • Arkadaslar fsx steam satin aldim oyuna girdim ama fmc vb seyler calismiyor neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam de bir ara çok uygun bir fiyattan satılıyordu , şuan durum nedir bilmiyorum ama yine aynı indirimler gelirse bende arşivime eklemek istiyorum bu oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crayz80

Arkadaslar fsx steam satin aldim oyuna girdim ama fmc vb seyler calismiyor neden

evet bu sorun bende de var fmc sürekli kapalı ve açamadım, çözümünü bilen varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: interneto07

Oyunu sırf oyun olsun diye alanlar var. Multiplayer'de taxiway'den kalkan mı ararsın, meydan dışına inen mi ararsın bilmem. IVAO bünyesindeki sistemlerdeki disiplin olsa tadından yenmez. Hayali bile güzel yani; böyle akşam saatleri, hafif bir rüzgar, millet kalkış için taxi yapmış bekliyor. Sonra o söz: ''TK156 cleared for take off.''...

Aynen hocam her yerden kalkış yapıyorlar Multiplayer'da. Kurallara uyan kişi az Multiplayer'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: crayz80

Arkadaslar fsx steam satin aldim oyuna girdim ama fmc vb seyler calismiyor neden

Hocam oyunun kendi Default uçakları olduğu için Fmc yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 2 Temmuz 2015; 0:01:33 >
  • ojinal uçak linki atarmısınız. fmc falan ful olsun herşeyi
  • fsx steam editiona sahibiyim. Arkadaşta fsx classic var(cd'lerden kurulan versiyon). Bir türlü multiplayer oynayamadık. Onun açtığı servera bağlanamadım. O da steam servera bağlanamadı. Multiplayer oynayamadık. Bunun çözümü var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.