Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator X DEMO indirdim ama nasıl oynancak yaff

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    636 mb
    arkadaşlar araba futbol derken sıkıldım bide bu tarz oyunları deneyeyim dedim ama bir türlü nasıl oynancağını bilemedim çözemedim ayarlara baktım bişe anlamadım yardım edin yaf yön tuşlarıyla oynanmıyo mu bu

resimde altta

Microsoft Flight Simulator X DEMO indirdim ama nasıl oynancak yaff

yardım

• valla dostum bu oyunları uçak kolları ile oynamak daha basit oluyo ama controllere bak derim klavye ile oynamak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

valla dostum bu oyunları uçak kolları ile oynamak daha basit oluyo ama controllere bak derim klavye ile oynamak için

yahu anlatamadım sanırım ayarlara baktım ama anlamadım ingilizce az buçuk anlarım en azından oyunları çözerim fakat bunu anlamadım hiç görmediğim terimler ve değişik şekilli tuşlar var hızlanması kalkması dönmesi ne bunun
  • kardeş aban bütün tuşlara sıra ile ben öle yapardım ben de indiriyom sen bulana kadar bulursam yardımcı olurum
  • quote:

kardeş aban bütün tuşlara sıra ile ben öle yapardım ben de indiriyom sen bulana kadar bulursam yardımcı olurum

indir dostum şu kardeşine yardımcı ol bæ
  • ok kardeş şu 256 var 21 ile falan iniyo yarın denicem kesin bu gece sabaha karşı falan inecek yarın denicem işallah
  • quote:

ok kardeş şu 256 var 21 ile falan iniyo yarın denicem kesin bu gece sabaha karşı falan inecek yarın denicem işallah

benim ki de 256 ama 1 haftadır 26 nın altına inmiyor sürekli 27-28 coştu bu aralar nolduysa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ie ile mi indiriyosun ben firefox kullanıyorum sen nerdesin hangi şehir
  • quote:

ie ile mi indiriyosun ben firefox kullanıyorum sen nerdesin hangi şehir

Gonya'dayım dap8 ile indiriyorum
  • kardeş pm kontrol et
  • quote:

kardeş pm kontrol et

arkadaş yardımcı olmya çalışıyor yok mu başka bilen bæ

pm işi tamam sende bak
  • Bula bula helicopterimi buldun. neyse git controllere bak engine start tusu bul muhtemelen ı olmasi lazim ama degisik olabilir sonrada power up-down yada trust-up down yazan tuslari bul onlarlada guc ver yon tuslarida senin olsun.
  • Bende çözememiştim çözemediğim için oyunu sildim üstüne birde install dosyasıı sildim şimdi kim indircek 600-700 mblik şeyi
  • Arkadaşlar bu bir oyun değil.Simulasyon.Ciddi bir şekilde lessonları inceleyip öğrenmeniz gerekiyor.Kolay yolu yok.Çok uzun iş bunlar ama bilgi almak isterseniz burdan buyrun:

www.sanalpilot.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: collossus

Arkadaşlar bu bir oyun değil.Simulasyon.Ciddi bir şekilde lessonları inceleyip öğrenmeniz gerekiyor.Kolay yolu yok.Çok uzun iş bunlar ama bilgi almak isterseniz burdan buyrun:

www.sanalpilot.com

sağlun arkadaşlar umut yok artık araba yarışı futbol savaş sıktı bi deneeyyim dedim kolay bişey sandım oyunu yön tuşları ve fare ile uçuyo sandım ama acayip çıktı sadece deneme amaçlı indirdim 700mb'yi

• arkadaşlar ben bildiklerimi sizlere aktarayım isterseniz ( ben de fazla bilimiom ama uçağı fln kaldırom az buçuk:D)

şimdi uçak size verildiğinde altta . ya bas falan der ing. olarak noktaya basın ve ardından f4 e basın uçak hızlanmaya başlar uçağı klavyeden kaldırmak için aşağı ok tuşuna indirmek içinde yukarı ok tuşuna basın. eğer gideceğiniz yere indirebilirseniz, uçağın frenlerini . tuşuyla aktif edin ha bi de eğer z tuşuna basarsanız otomatik pilota geçer yani hangi konumda basarsanız o konumda yoluna devam eder. herkese kolay gelsin.....
  • üşenmeyip 3 senelik konu için üye olup cevap yazmışsınız, tebrik ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.