|
kjfk ve klax ve photogrametrynin olduğu her yerde 2020'de hiç bir sorun yokken 2024'de maalesef hiç biri yüklenmiyor. nasıl becerebiliyorlar anlamadım. |
|

|
kjfk ve klax ve photogrametrynin olduğu her yerde 2020'de hiç bir sorun yokken 2024'de maalesef hiç biri yüklenmiyor. nasıl becerebiliyorlar anlamadım. |
|
senin linç yemenin sebebi, insanların oyun çıkar çıkmaz sorunsuz bir şekilde oynamayı beklemeyi anormal karşılaman. benim paramı alıyorlarsa geliştirme sürecinin arkaplanında neler dönüyor, ne sorunlarla karşılaştılar beni zerre ilgilendirmez. madem en az iki senesi var, o zaman oyunun parasını da oyunculardan 2 sene sonra talep etsinler? böyle saçma bir kafa yapısı olabilir mi? |
|
Ben buradan bir şeyler yazacağım da sana, seninle davalık olup forumdan ilk banımı yiyeceğim. Macera aramıyoruz raconu bilmiyorduk sadece. |
|
Merhaba herkese, oyun içi görevler ve şirket kurma gibi detaylar haricinde bu simülatörü uçuş fiziği ve uçakların tepkileri açısından nasıl değerlendirirsiniz? Özellikle xplane 11-12 ve msfs 2020' yi gerçekten tecrübe etmiş olanların yorumlarını bekliyorum. Msfs 2020'de uçağı yerde tiller ile yönlendirdiğimizde uçak ağırlığını hissettirmeyip çok keskin hareket ediyordu, sanki bir arabayı sağa sola çeviriyormuş gibi. Bu durum hala devam ediyor mu? |
|
bu oyunda yerde taxi yaparken fizikler daha farklı. mesela sağa sola dönerken uçak sallanıyor yalpa yapıyor bu da gerçekçilik katmış. 2020'deki gibi keskin hareket etmiyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 14 Aralık 2024; 14:46:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tropeus77 -- 14 Aralık 2024; 15:10:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |