Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.259
Cevap
77
Favori
223.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yükleme ekranında kaldı Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başladım indirmeye pc nin fanlar deli gibi çalışıyo inene kadar bozulmasa iyi bukadar yüksek dosya boyutu uygulama içinden indirilirmi hiçmi bu microsoftun kafası çalışmamış acaba

• konuda fikirlerini yazanlara hakaret edenlere gereğini yapmanızı rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya fikrimi yazan benim bana durduk yere hakaret eden bu şahıs . gerekeni ona yapacaklar başkasına değil . ama bu forum artık giderek o kadar çöplüğe dönüyor ki bunun gibi 20 yaşını doldurmamış tipler istediği gibi hakaret edip forumda at koşturuyor . dakka başı fake hesap açılıyor ya . burası frm tr mi . bu ne kepazeliktir .. bacak kadar çocuk açsın 2 dakika sürmeden vekil sunucudan fake hesap 2 dakikada kovulsun ardından açsın yeni bir ip den başka hesap istediğine bassın yorumu ondan sonra uğraşsın adminlerdi moderlerdi dakka başı msj temizlemeye , hem kendileri yoruluyor hem forumun kalitesi bozuluyor . chat sitesi olsa binbir türlü script kuruyorlar her ihtimale karşı tedbir almak için ... kullanıcıların istediği gibi kayıt açmasını engelleyip sadece davet ile üye alıp cep telefonu ile onaylatmazlarsa daha çok olucak bunun gibi saygısızların yorumları .

yeter yaa . akşamın körüne kadar iş yerinde çalışıp da şurada iki takıldığı konuyla rahatlamaya gelen abileriniz var burda ... fikrini beyan ettikten sonra böyle zıpırlarla saatlerce uğraşmak çok daha fazla yoruyor insanı . burası paylaşım forumumu onun bunun birbirine istediği şekilde durdur yere hakaret edebilecekleri çöplük mü ......isteyen istediği yorumu yazar kimseyi ırgalamaz . ha bundan rahatsız olan varsa kibarca benim kanım bu değildir der cevabını bitirir . resmen birbirine sataşmak için yer arıyor millet

bir iki şey sordum seviyesiz gelmiş hakaret etti durduk yere ya .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 18 Ağustos 2020; 19:39:25 >
    işbu belge ile Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi daireleri, kurumları ve kurulları ile gerçek, tüzel ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde yapacağım her türlü kebap anlaşması ve böbrekle ciğer iyi kızartılır börekle ne güzel gider, aşağıda örnekse örnek banane be eşdüzey parabolde tatbiki vınvınvın her gün çay kahve lıkır lıkır . kek de yemesen yanında gidermi ne karışıyosun lan bana kilom iyi benim . zayıflıcaksan zayıfla artık bak bu son ihtarım tamam lan tamam dijital paradoksa diyetisyene gittim sen benden zayıfsın dedi vah vaaah durum acil desene arkadaş tatile ne zaman gidiyorsunuz . olm deli etme beni izmir ankara olmuş 450 tl . allah belanı versin emine

• Oyunda GPU-CPU kullanı mı ile ilgili sıkıntı var mı? Yükleyen, kontrol eden arkadaşlar varsa durumu belirtirse sevinirim.

• Smoch kullanıcısına yanıt
    Hayır

• yükleme mavi çizgide kalanlar ekranı kapatıp tekrar açın

**Nikon D5100&18-55 mm VR&Nikon 50 mm 1.8D&35mm1.8G&Nikon AF-S Nikkor 24-85mm f3.5-4.5G IF-ED&AppleTV&Apple iPad1-2**
    **AMD FX 6300 @4,6GHz&Powercolor 7870 GHz Edition 2 GB 256bit GPU&Asus M5A97 Evo R2.0 Anakart&Sandisk Extreme 120 GB SSD&Cooler Master HAF912Plus MidTower Kasa&ASUS VS238N 23"LED Full HD monitör HDMI& GSkill Ripjaws 8GB 1600 Mhz DDR3 Ram**
  • Smoch kullanıcısına yanıt
    4 5 sefer tekrar denedim şimdi indirmeye başladı

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Hocam bu grafik ayarlarını belgelerimde veya başka bir yerden notepad olarak düzenleyebileceğimiz bir yer var mıdır? Bende o ayarları yaptıktan sonra açılmadı oyun

• Oppenheimer kullanıcısına yanıt
    uza çocuk yeterince zamanımı aldın . şurda bahsettiğim iki üç örneğe espri yapmak bir yana ne olduğunu bilmek bile senin yaşının haddi değil . kakaymış da bilmemneymiş de . ettiği laflara bak yaşı 30 bile değil söyleyecek şeyi yokki ne dediğimi neden bahsettiğimi anlasın ... benim yarı dengim bile değilsin . ne halt yiyorsan ye ama başkalarının fikrine saygı duymuyorsan defolup gidersin yada hakaret etmeden konuşmayı salaşsızlığı öğrenirsin . bu forumda serseri gibi davranıp önüne gelene istediğin lafı söyleyebileceğin üzerine bastıramadığın dürtülerin varsa tavsiyem git bi psikoloğa görün belki digital hayatından örgün hayatına geçtiğinde iki üç kişiye kakaağğ teybiyesizz allay iyilik veysin sana diyebileceğin anların olur da rahatlarsın en azından klavyeden öttürmeyi kesersin . allah sana aklı fikir versin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 18 Ağustos 2020; 19:51:46 >
    işbu belge ile Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi daireleri, kurumları ve kurulları ile gerçek, tüzel ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde yapacağım her türlü kebap anlaşması ve böbrekle ciğer iyi kızartılır börekle ne güzel gider, aşağıda örnekse örnek banane be eşdüzey parabolde tatbiki vınvınvın her gün çay kahve lıkır lıkır . kek de yemesen yanında gidermi ne karışıyosun lan bana kilom iyi benim . zayıflıcaksan zayıfla artık bak bu son ihtarım tamam lan tamam dijital paradoksa diyetisyene gittim sen benden zayıfsın dedi vah vaaah durum acil desene arkadaş tatile ne zaman gidiyorsunuz . olm deli etme beni izmir ankara olmuş 450 tl . allah belanı versin emine
  • işten gelince bir kaç saat uçtum. hem güzel hem değil biraz kasma problemi var. özellikle newyork gibi büyük şehirlerde. kırsal yerlerde gayet akıcı.(ryzen 5 3600 rtx2070super 16gb 3600hz ram)

birde anlamadığım ufak uçak ile uçarken düz uçmak için joysticki hep ileri itmem gerekiyor. standart merkez konumuna aldığım zaman ucak burnunu yukarı kaldırmaya başlıyor.

joystickğin kalibrasyonu düzgün. (thrustmaster 16000M)

neden böyle olduğunu anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gyulanemeth

Gaz kesmeyi denedin mi, ufak Cessna ile gazı %50-60 seviyesine düşürene kadar burnunu hep kaldırıyor uçak.
    evet bundan şüphelenip biraz gaz kestim fakat bu seviyelere kadar düşürmemiştim.

bunu deneyeceğim teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.