Microsoft neden aylık üyelik çıkarmıyor. Zaten belirli kullanıcı kitlesi çok uzun süre bu simülasyonu kullanıyor. Yani oyunlar gibi oyunu bitireyim kapatıyım demiyor. Kendi vatsim gibi bir ortam oluştursun kayıtlı sanal havayolları falan olsun. Yılda bir kerede toplantı falan yaparlar. Bence herkes için daha iyi olur. Sürekli güncellenir uyumlu eklenti derdide olmaz. Tabi uzun süredir uçmuyorum. Birde yazılımsa olarak bir zorluğu falan var mı oda benim kestireceğim bir şey değil. |
Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (210. sayfa)
-
-
bunları üyelik çıkartsa para alır kaldı ki millet servet bayılıyor bir paralı uçak oyun ve uçuş simülasyon aletleri… xplane çıktı on bin tl nin üzerinde eklenti aldım edindim navigrap 3 ay dayanabildim sonra korsanına kaydık mecbur. 5 euro 6 euro istiyorlarsı basit bir navigrapha bile. Halbukü hangi chartı istiyorsan nete yazınca çıkıyor. Her ay 150 tl sadece bir navigrapha vereceksin. üstüne oyuna en az 200-300 aylık para bayılacaksın şu zamanda. Hiç mantıklı değil bence. Aylık olan her şey para tuzağıdır. Yurt dışında insanlar 1-2 birime şöyle düşün 5-10 tl verip bunları ediniyorlar işlemiyor. Marketten su almışsın parayla oyuna vermişsin değişen bir şey yok. Donanımlarımı toplasam 15 bin doları geçer buna rağmen karşıyım en çok yatırım yapan birisi olarak bu aylık olaylara aylık olan her şey saçma sapan bir şeydir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar.
bende bu msfs2024 ün çıkacağı haberini duyunca açıkcası biraz üzüldüm ve sinirlendim.
videoları izledim güzel duruyor ama pekte öyle çok üst düzey yenilikler vadetmiyor gibime geldi.
2020 in üzerine güncelemeler yapıp piyasaya para kazanmak için çıkartmışlar gibi duruyor.
açıkcası eski oyuna biton para bayılmıştım. şimdi birde bunada tekrar paramı vereceğiz.
açıkcası bu konuda biraz rahatsızım.
ısıtıp üzerine biraz baharat döküp önümüze koymuşlar gibi duruyor.
-
Hocam kastettiğiniz para eğer ki oyunu almak için harcadığınız para ise ona yapacak bir şey yok maalesef ancak eklentiler ortak olacak bildiğim kadarıyla, 2020'ye aldığınız eklentileri 2024'te de kullanabileceksiniz.
-
Arkadaşlar bu oyun neden son sistem istiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah şu TL ile eklentileri bedava aldığımız dönem çıksa iyiydi ya geliyormuş PMDG 777 de bu ay içerisinde.
msfs addonsPMDG announces release date for the Boeing 777-300ER in Microsoft Flight Simulator! - MSFS Addonshttps://msfsaddons.com/2024/06/16/pmdg-announces-release-date-for-the-boeing-777-300er-in-microsoft-flight-simulator/ -
Ben Steam Deck'e Windows kurup o cihazla bile oynadım. Ancak VR için mesela 5000 serisi kartların gelmesini bekliyorum. Kabul edilebilir bir performans olacağını düşünüyorum. VR'da gercek dünya gibi bir görüntüyü yüksek yenileme hızıyla vermesi için donanımların birkaç jenerasyon daha gelişmesi lazım, belki 10 senesi daha var.
Yani sizin beklentinizle alakalı istediği sistem biraz da. Ben oyunu çalıştırıp bir C172 alıp uçmak istiyorum diyorsanız Steam Deck gibi bir cihazda bile işi görüyor. O ayarda bile sisteminiz yoksa da PC'yi yenileme vakti gelmiş demektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 17 Haziran 2024; 16:10:51 > -
İ7 3770 gtx 1660süper 24 gb ram gel oynat hocam bu sistemle
Hemen gelip oynatıyorum
Zaff's ProductionsyoutubeI took off from Dubai International Airport using a Boeing 747. #steam #steamdeck #microsoft #flightsimulator #microsoftflightsimulator #dubai #boeing #boeing747 #dubaiinternationalairport #dxbhttps://www.youtube.com/watch?si=kRPZMeNiUm6m8p39&v=SxTp_jOmmvc&feature=youtu.beDemek ki elindeki sistemin şu alet kadar canı yok. O halde yapılacak şey belli, ki önceki mesajımda da yazdım…
Edit: Aklıma gelmişken iyi sonuç aldıklarını söyledikleri şöyle bir yazılım var.
store.steampowered.comLossless Scaling on Steamhttps://store.steampowered.com/app/993090/Lossless_ScalingÇıkmadık candan umut kesilmez deyip bir şans verebilirsin. Fiyatı ucuz, 3 buçuk dolar ama indirimlerde %80 indirim alıyor. 10 gün sonra yaz indirimleri var, o zaman iyice ölü fiyata alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 17 Haziran 2024; 18:59:1 >
-
Nihayet geldi PMDG 777 :)
-
Marketplace'e kaç liradan geldi acaba
Marketplace a gelen fiyati pahalidir kesin. Malum siteye ilacli versiyonu geldi bile 🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Marketplace'e iki hafta sonra geleceği açıklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam ama marketplace fiyat güncellemesi çok kötü oldu. Globalde 70-80 Dolar satış fiyatına sahip PMDG 737-800'ü 200 liraya almıştım zamanında.
-
1000 liraya kadar kabul, üstü biraz üzer Marketplace'e daha sonra geldiğini unutmuşum. Bekleyip görelim o halde.
-
Merhaba arkadaşlar,
Simulasyonun yenisinin çıkacağını bilmeden mevcut olanı aldım. Neyse sağlık olsun her hali keyifli oynarız dedim. Gel gör ki, Flight stick problemi yüzünden oynayamıyorum. Eğitim uçuşlarıyla başladım. Göstergeler, kanatçıklar flapslar vs derken uçuşa geçtim. Burun aşağı yukarı sıkıntısız, birebir tepki verirken, Roll (Tono) kolu yatırdığımda düğme gibi çalışıyor ve azıcık yada ağırı dönüp takılı kalıyor. Kolu bıraktığımda geri de gelmiyor. Uçağı düzlemeye çalıştığımda, tam ters yöne çektiğimde aşırı dönüş yapıyor. Eğitim uçuşunda da her uçakta da durum aynı. Sebep ve çözümle ilgili bilgilerinizi az çok demeden boş geçmeyiniz. Bu boynu bükük arkadaşınıza yerdim ediniz. Bu arada oyun içi ayarlarda eksen ve dead zone ayar kısmında sıkıntı yok görünüyor. Tepki gayet normal. Kalibrasyonları tekrar yaptım, usb girişleri değiştim. Çoğaltıcıları iptal edip pc ye direkt bağladım. Cıkıss banamısın demiyor. VPC Virpil alpha prime joystick kullanıyorum. DCS, Everspace 2, Projecect Wingmen olsun her oyunda sıkıntısız çalışıyor.
-
PMDG'nin kendi sitesinde satış fiyatı 77 Dolar. Muhtemelen marketplace'de bir nebze de olsa daha uygun fiyatlı olabilir fakat yine de 2 bin liradan aşağı geleceğini zannetmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 27 Haziran 2024; 23:48:59 > -
Arkadaşlar merhaba
Ben bu pmdg nin 777 sini malum siteden indirdim fakat kurmayı bir türlü başaramadım. yardımcı olmak isteyen varmı aranızda. ?
-
Neyse halletim kurmayı fakat. trim vermede problem yaşıyorum. trimi hiç bir şekilde kabul etmiyor. bu problemi yaşayan varmı aramızda.
-
Rüzgardan dolayı sağ tarafa dönmüş rudder detayı...
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X