Şimdi Ara

## Microsoft DirectX 11 Hakkında Konuşmaya Başlıyor ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işin suyunu çıkardılar iice bu msdekiler napsakda yeni DX sürümü çıkarsak diye düşünüyorlar herhalde
  • İşin suyu iyice çıkmaya başladı.Daha yeni aldık 8800GT AMP edition'ı adamlar hemen DirectX11 demeye başladılar.
  • Ben hala DirectX 8-9 arası gidip geliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ring Master -- 9 Temmuz 2008; 15:41:36 >

• ben dx 10 a geçtimde inşallah 11 e de geçerim
  • önemli olan dx10 dx10.1 veya dx11 oyunları oynamak piyasada dx10 destekli oyunlar belli kimsenin 10 destekli oyun çıkarmaya niyeti yok gibi 11 içinde aynı şey olmaz umarım hay ben nu ms nin
  • PARAMI BASIYORUZ BURDA ZIRT PIRT YENI EKRAN KARTIMI ALACAĞIZ,PARAMI BASIYORUZ BURDA,DAHA PCYE BENDEN KURUŞ YOK KURUŞ !!!!!!!
  • Bunuda microsoft sadece windows 7 de kullanmaya izin verir eminim
  • acaba microsoft da windows 7 nin bel kemiği bu mu olacak oyuncular alıyor diye yani
  • dx10 ile dx10.1 kullansaydık bu ne hız.
  • sanki dx10 un tüm nimetlerinden yararlandık grafiklerin canı çıktı da dx11 i getiriyolar.
    dx9c den sonrası yalan şu anda benim için.

adam gibi işletim sistemi ile birlikte adam gibi bi dx gelirse geçeriz.
  • bunun ucu bize 2 sene sonra belki dokunur
  • openGL ftw!
  • Teknolojinin gelişmesi iyidir ama directx10'daki gibi aldatma olmadığında shader model 5 görsel olarak bariz fark yaratırsa güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Temmuz 2008; 17:15:06 >
  • acaba dx11 için dx1o gibi vista saçmalığı ile içine gömülü mü gelecek yoksa ayrı mı...ayrı olup xp'yede yükletilirse süper olur ama hiç zannetmiyorum
  • Burada çoğunuzun atlatığı bir konu var.Oda Shader Model 5.0.Yeni oyunlarda bu destek olursa bizim kartlara ne olacak ....
  • artık firmalar çok işin cılkını çıkardı.Daha dx10 oturmadı.Ben tamam biraz oturmaya başladı dedim.(GTX200 VE HD4800 İLE) bir bakıyorsunuz bu kartların destek verdiği dx10 bitmiş.Aslında bunların böyle şımarmalarının nedeni biz kullanıcılar.Onlar bir ürün çıkardı hemen o alınıyor.Bir bakıyorsunuz aynı ürünün bir revizyonu çıkıyor bu benimkinden iyiymiş deyip onuda alıyoruz.İşte bu yüzden firmalar tamam bunlar elindeki ürün yadı dolmadan bizim çıkardığımız ürünleri pahalı olarak kapışıyorsa hemen toptan platformu değiştirelim toptan para kıralım demeye başlıyorlar.Bu ms tek eline son verecek başka firmada çıkmadı gitti.En azında cpu için 2, vga için 2 üretici firma var.Ama yazılım olarak ms karşısında durabilecek farklı bir firma yok.Yan firmalar ise hemen uyum sağlıyor onlarda bu gidişata dur demiyorlar.Bence gidişat iyi değil.Hızlı bir geçiş söz konusu oluyor.Teknoloji çabuk tüketiliyor.Ama gel gelelim bu gelişmeler yenilik getirmiyor sadece ikame edici oluyor.Yazılım sektöründe de işler böyle ilerliyor.Umarın intel 1366 platformuna giriş yapıyor, millet toptan yine değişime gidecek(anakart, bellek, cpu ve cpu bloğu) bir iki sene sonrada o 1600 formuna girmez.Çünkü bu değişimler en küçük soğutucuları dahi değiştiriyor.Ben açıkçası cpu ve vga bloğu alacaktm baktım uymluluk yok alamıyorum.VGA dx9, dx10 alacaktım bari almadan önce bu kartada uygun yeni çıkanada uygun bir şey alayım diyorum ama nerde.Bari bu küçük ayrıntıyı göz önüne alıp mevcut bloglara uygun ürün hazırlasalar.

• quote:

Orjinalden alıntı: LINEBACKER

dx11 çıkınca win XP ye dx 10 yüklettirirmi acaba bili amca

artık bili amca yok bili dede oldu o... 10un xp ye gelcegini zannetmiyorum... vistaya 11 gelir mi onu sormak lazım. saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

Burada çoğunuzun atlatığı bir konu var.Oda Shader Model 5.0.Yeni oyunlarda bu destek olursa bizim kartlara ne olacak ....

Hiçbirşey olmayacak sadece donanımsal desteği olmayanlar directx11'deki grafikler ile oynayamayacaklar directx10 veya directx9 desteği ile oynayacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Temmuz 2008; 17:27:47 >
  • evet aynen zaten korkmayın pc piyasası ölüyor kimse pc ye özel dx11 üretmez şuan ki koşularda en fazla portları patchlerler
  • Amaaan sallayın yaa... kaç kişide varki dx10 lu kart, çok az kişide...

Millet dx9'lu x1950 kartla bile deli gibi görsellikle oynarken bunlar dx11 den bahsediyor.

Bunlar bitmez beyler, o yüzden çok takmayacan..

YAŞASIN 32Mb VooDoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 9 Temmuz 2008; 17:32:06 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.