|
Microsoft daha küçük Surface modellerini tanıttı: Surface Pro 12 inç ve Surface Laptop 13 inç

-
-
Satmak için de almadım. Geçen yıldı eskimiş şuan itibariyle... Haberde dahili depolama varsayılan olarak UFS li geliyor yani baya vasat düşük performanslı. Seçenek olarak SSD ler var ama anca serviste cihaz açılarak terfi yapılabiliyor. Diğer Surface Pro larda arkasında ufak olan SSD kapaklı dokunur açılır kolay terfi edilir ama bu Surface PRo 12 böyle birşey yok.
ARM64 Windows 11 için anca seneye oturmaya başlar derim. Uzun pil ve bazı uygulamalarda performanslı olması pratikte her uygulamada ve ortalama kullanımda destek uyum vesaire vasat olacağından ben de dayanamadım 1 hafta dolmadan iade ettim. Lunar Lake li modeli almıştım aynı zamanda ona devam ediyorum.
Microsoft un Prism deki emeği inkar edilemez baya yol almıştır da . Firmaların esaslı desteği yok... Sürücü meselesi ayrı bir dert... Qualcomm ekran sürücü kartı güncellemesi yapmıyor!
Anca kurumsal kullanımlarda ve sadece orada belli başlı şeyler için belki ideal olabilir ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X