< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hamas terör eylemi yapmıyor mu? Yapıyor. Sivillere saldıran, katliam yapan herkes teröristtir. Adının ne olduğu önemli değil. Askeri saldırı sırasında sivil zaiyat olması başka, o ihmalkarlık olur ve gene suçtur. Lakin direkt sivilleri hedef alan her saldırı terör eylemidir. İsrail de yapsa Hamas da yapsa terör eylemi olur. Ayrıca git onu forumun paralı İmamoğlu ve Özel trollerine anlat. Ben Chpli ya da onlardan birine benziyor muyum? 1000 tane oyum olsa 1 tanesini vermem bunlara. Akp neyse benim için Chp de odur. Çift yumurta ikizleridir. Siz taraftarlarında sorun. Birbirine bu kadar benzeyen, ikiz partileri sanki birbirinden faklı bir oluşum gibi gören sizlersiniz, ben değilim. |
|
Ticareti yasakladim de ama sonra git Filistin ya da Yunanistan uzerinden yaptigin ticareti patlat. Hadi oradan. Senin taptigin sahis daha yeni Netanyahu'ya koruma ucagi gonderdi, ulkemiz icerisinden Azerbaycan'a giderken. ICC'ye uyeyiz, tutuklamamiz gerekirken. Blok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 25 Mayıs 2025; 21:37:34 > |
|