< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Microsoft, Bethesda’yı satın aldı! Eski ve yeni tüm oyunlar Game Pass’e gelecek (4. sayfa)
-
-
Bethesda bitti o zaman desenize
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ceqa
400 TL eski nesilde kaldı. 80 eurodan düz 800 TL diyebilirsiniz artıkTorrent düz 0 TL diyebiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Simdi onemli olan soru su, bundan sonra bethesda oyunlari sadece tek platforma çıkıp exclusive mi olacak ?
Umarım böyle bir şey olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: zayim334
Series s geriye uyumlulukta x gibi olmayacak daha kısıtlı diyorlar. Olayı açıklayabilecek var mı?Microsoft bu şekilde giderse sony bitirebilir veya satın alabilir ki bu durum oyuncular için felaket olur
Sony nin biraz burnu sürtmeli ama beyni dağılmamalı.
quote:
Orijinalden alıntı: classlord
Simdi onemli olan soru su, bundan sonra bethesda oyunlari sadece tek platforma çıkıp exclusive mi olacak ?
Umarım böyle bir şey olmazBüyük ihtimalle sadece PC + XBOX olacak. Bazı oyunlar Switch’e de çıkabilir. Elder Scrolls Online gibi oyunlar PS’te destek görmeye devam eder.
quote:
Orijinalden alıntı: Max_KolesneBüyük ihtimalle sadece PC + XBOX olacak. Bazı oyunlar Switch’e de çıkabilir. Elder Scrolls Online gibi oyunlar PS’te destek görmeye devam eder.
Alıntıları GösterHerşeye rağmen ps5 almayı düşünüyordum. Ama bu hamle oyunu degistirdi
quote:
Orijinalden alıntı: classlord
Umarım böyle bir şey olmazNiye olmasın sony tarafı eline geçen herşeyi exc yapmak için çabalarken xbox exc yapınca tüm sony severler bir ağlama evresine girdi umarım exc olurda exc oyunların oyun dünyasına nasıl zarar verdiğini görürler
quote:
Orijinalden alıntı: classlordHerşeye rağmen ps5 almayı düşünüyordum. Ama bu hamle oyunu degistirdi
Alıntıları GösterHocam oyunlar Xbox’ta Game Pass’e gelirken PS’te parayla satılacak diyenler de var; ama bana mantıklı gelmiyor. Öyle yapacak olsalardı niye $7.5 milyar dolar verip satın alsınlar? Bir “oyunlar Game Pass’e gelecek” anlaşması imzalayıp çok daha ucuza kapatırlardı. O nedenle ben TES6, DOOM, Fallout gibi majör serilerin Xbox exclusive olacağını düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
DOOM Eternal, Game Pass’a çabuk gelir umarım.
Tam tersi hocam. Şimdi ps sahibi birisiniz ve Xbox'unuz yok diyelim. Skyrim 6 çıkış yaptı ve 80 Euro verip oynayacaksınız. Ve duyuyorsunuz ki Xbox'da bu paraya Skyrim yanında 300 kusur oyuna hem konsol hem PC hem de Android'de ulaşabiliyorsunuz. Microsoft tüm evlere bu sayede girecek. Bir sonraki nesil diye de bir şey olmayacak. Gamepass, stadia, geforcenow, PS now gibi servis alacağız sadece.
Kısaca Microsoft geleceği satın alıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: RevrainsNiye olmasın sony tarafı eline geçen herşeyi exc yapmak için çabalarken xbox exc yapınca tüm sony severler bir ağlama evresine girdi umarım exc olurda exc oyunların oyun dünyasına nasıl zarar verdiğini görürler
Alıntıları Gösterxbox x alan çok olur ki. adamlarda bizdeki gibi pahalı değilki aletler. sen sanıyormusun ki xbox fanları god of war oynamıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 23 Eylül 2020; 14:44:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen
DOOM Eternal, Game Pass’a çabuk gelir umarım.hahah aynen aklımdan bu geçiyordu
quote:
Orijinalden alıntı: uğur37Tam tersi hocam. Şimdi ps sahibi birisiniz ve Xbox'unuz yok diyelim. Skyrim 6 çıkış yaptı ve 80 Euro verip oynayacaksınız. Ve duyuyorsunuz ki Xbox'da bu paraya Skyrim yanında 300 kusur oyuna hem konsol hem PC hem de Android'de ulaşabiliyorsunuz. Microsoft tüm evlere bu sayede girecek. Bir sonraki nesil diye de bir şey olmayacak. Gamepass, stadia, geforcenow, PS now gibi servis alacağız sadece.
Kısaca Microsoft geleceği satın alıyor.
Hocam bu dediğinizi Bethesda ile “bu firmadan çıkacak her oyun Game Pass’e gelecek” anlaşmasıyla da çözebilirdi Microsoft. $7.5 milyar dolar da vermesine gerek kalmazdı
Bethesda adı öne çıkıyor ama Microsoft Zenimax'i satın aldı. İçindeki küçüklü büyüklü birçok oyun yapan firma var. Ve tecrübeliler. Bu satın alma ile sallıyorum Obdesian'in bir oyununun geliştirme sürecine katkı sağlamak için İD software işbirliğine gider. Shoter daha iyi hale getirilir vs.
Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios, id Software, Arkane Studios, Tango Gameworks, MachineGames, ZeniMax Online Studios, Alpha Dog Games, Roundhouse Studios, ZeniMax Europe Ltd., ZeniMax Asia K.K., ZeniMax Asia Pacific Limited, and ZeniMax Australia Pty Ltd.
-
Evet bu yolu düşünebilirler, misal PC'de Steam'de de satabiliyorlar oyunu. Steam'den gören adam bir sonraki oyun için Gamepass alabilir sonuçta. Potansiyel müşteri.
Ama PS5'de Gamepass yok işte. Yani mağazada gören adam dur şu parayı buraya vermeyeyim de Gamepass alayım demez. Çünkü Gamepass alması için PC ya da Xbox alması gerekecek zaten. Sonuçta 80 dolardan daha pahalıya gelecek bu. Konsol değiştirmek PC'de mağaza değiştirmek kadar kolay değil. O yüzden aynı taktik PS5'de oyuncuları PC - Xbox tarafına çekmeyebilir. 500 dolara konsol alacağıma 80 dolar veriri oyunu alırım diyebilir adam.
PS5 + PC ya da Xbox'ı olan adam PS5 mağazasında görünce dur yahu buradan alacağıma Xbox'tan ya da PC'den Gamepass alayım diyebilir. Ama onların da sayısı nedir, içlerinde ne kadarı Gamepass'i bilmiyordur da PS5'de ESVI görünce öğrenir bunların hesabını yapacaktır MS.
Ben PS5'de Gamepass olmadığı için PS5'e getirmeye sıcak bakmayacaklarını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyulanemeth -- 23 Eylül 2020; 16:4:55 >
-
Halihazırda anlaşmalı bazı oyunlar var. Onlar mecbur gelecektir. Belki sınırlı süre exc. yaparak da isim yapabilirler. Ama Skyrim gibi bir oyunu,oyunun çıkışına kadar 40 milyon satma potansiyeli olan bir konsola çıkarmayacaklarını sanmıyorum.Gerçi bütün bunlar tek PS konsoluna sahip olanları etkileyecek.
quote:
Orijinalden alıntı: console-masterxbox x alan çok olur ki. adamlarda bizdeki gibi pahalı değilki aletler. sen sanıyormusun ki xbox fanları god of war oynamıyor?
Alıntıları GösterEvimde bir adet xbox one s var ve bu konsolda oynama şansında sahip değilim gidip ps4 kiralayıp 2 günde bitirmek zorunda kaldım bu arada yurt dışında alan alsın ben şu an kendime bakıyorum
4 nesil sonra ilk kez ilk tercihimi xbox'tan yana kullanacağım sanırım. 30 liraya 200'den fazla oyunla geliyor ki buna Bethesta oyunları dahil. Ayrıca retro oyunlara da ilgim olmasından dolayı tüm geçmiş konsollara uyumluluk vermesi ekstrası. Öbür taraftan Sony'ye bakıyorum oyunları ve plus hizmetini zamlamış. Ne bir hizmet ne Türkiye'ye özel bir fiyatlandırma yok. İki konsolu da elbet alacağım ama Sony'nin kazıkçılık yapması hoşuma gitmiyor.
-
Xbox tam on sipariş zamanında resmen bombayı patlattı
2000 yılından beri tüm ps modellerini kullandım.
Bu nesilde tek tercih yapma olanağım var ve öne x alacağım sanırım. Şu son hamle olağanüstüydü
Tek eksiği özel oyundu şimdi onuda fazlasıyla doldurdu.
Ps tarafını biraz izleyeceğim. Ama türk oyuncuları için birşey yapmazsa öne x alacagim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X