Şimdi Ara

Microsoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
11.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani windows 10 sondu? Bundan sonra gelecek her sey onun guncellemesi olacakti. Bi de onumuzdeki 10 yillik projemiz falan demisler. 2 sene sonra goruruz 12'yi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her pc önce win 10 yükleyip key girdikten sonra yükseltme yapacaksın bu şekil kullanırsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hadi bakalım benim 15 yaşına girecek vaio açarsa herşey açar nokta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Widget haberine cok sevindim takip edilecek cok sey var her seferinde tarayici acip siteye gitmek cok zor oluyor. Sonunda yani

• Widget olayı çok iyi olmuş çok seviyordum kendilerini üstelik microsoft kesenin ağzını açmış store a uygulama yazdırtmış helal olsun

• Kusura bakmayın görmedim sisteminizi.
    Bitloker windows 10'da pro, enterorise ve education sürümlerinde vardı. Sisteminiz bitloker desteklemeyince yükleyemiyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 24 Haziran 2021; 23:18:47 >
  • Lunix [Reloaded]

• Android uygulamaları amazon appstore dan indirelecek anladığım kadarıyla.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    İleriden kastın nedir? Windows 7 cillop gibi her pcde akıyordu. Neredeyse sorunsuzdu. Windows 10'un her yeri hata akıyor. Pcyi açarsın başlat çalışmaz, gamebar açmaya çalışırsın açılmaz 5dk sonra oyunun tam ortasında açılır vs vs vista, 8, 8.1 ,10 çöptür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • widgetler ve android uygulamaları gelirse ben windows 11 e varım.

• quote:

Orijinalden alıntı: manesnuc

Kusura bakmayın görmedim sisteminizi.
    Bitloker windows 10'da pro, enterorise ve education sürümlerinde vardı. Sisteminiz bitloker desteklemeyince yükleyemiyor musunuz?

hocam şöyle ben home kullanıyorum

bu tpm 2.0 denen şeyi zorunlu yapmışlar

artık home da sonradan kalkar mı bilmem ama bu tpm 2.0 anakartta fiziksel bir parça

bazı anakartlarda heaeder var yani giriş yeri sonra bir parça alıyorsunu onu takıyorsunuz aktif oluyor

bende header yok yani donanımsal olarak yok

bios da ayar var açmak için onu açtım windows görse de tpm 2.0 hazır diyor ama mesela orada kurma seçeneği var kurmuyor silik çıkıyor orası çünkü yok

başlat çalıştır. TPM.MSC yazınca anlaşılıyor

yani bilmiyorum bazı yollarla yükleyenler var ama ne olacak tam fikrim yok

lisans vereceklermi ? bilmiyorum şimdi İSO yu indiriyorum içinde HOME sürüm varmış denemek istiyorum genelde çoğu kişi pro yüklemiş onda isteyebilir

belki home da istemez test edeceğim. yüklemeden önce söylüyor zaten uyarı veriyormuş TPM 2.0 yok diye bakalım.

• Senin bilgisayarın çöp olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: manesnuc

Kusura bakmayın görmedim sisteminizi.

ayrıca ne ilginç ki microsoft un kendi sitesinde supported amd işlemcilerde r5 1600 yok

Windows Processor Requirements Windows 11 Supported AMD Processors | Microsoft Docs

valla eğer gerçekten yoksa yüklemeyeyim ya lanet olsun.

• Eyt mağduru olmuş senin makine şlkjhv

• kozmoslu kullanıcısına yanıt
    Başlat menüsünü daha da kaldırmazlar

• snapsh0t. S kullanıcısına yanıt
    Bill gates microsoftu kapatma kararı alacak, sakin…

• çıktığından beri win10 kullanıyorum kendim saçma sapan şeyler yapmadığım sürece her zaman stabil..

• dostum bios dan açacaksın

Microsoft beklenen duyuruyu yaptı: Windows 11 tanıtıldı

sistem MSI B450-A PRO MAX RYZEN 7 2700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 25 Haziran 2021; 0:0:58 >
  • aynen ben üzerinde tepiniyordum ondan oldu heralde.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.