Şimdi Ara

Microsoft: '2012, Xbox 360'ın Yılı Olacak' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Ben Exc. olayının sizin dediğiniz kadar karanlık olmadığını düşünüyorum MC açısından. PS'in daha çok Exc.i olabilir de, bunların en önemlileri bile oynayıp kenara atacağınız oyunlardır(iyi veya kötüler demiyorum). MC nicelik açısından az ama uzun ömürlü Exc. yapıyor ve işi böyle kotarıyor. İki konsolu olanlar için konuşuyorum; şu an aranızda UC3'ü oynayan yoktur ama herkes GeOW3 oynuyor, üstelik şimdi sorsam hepiniz UC'nin daha iyi oyun olduğunu söylersiniz(bence değil). Bu her PS Exc.inin kaderi, MGS'yi bile oynayıp bir kenara atmadık mı hepimiz? Veya GOW3 başında kaç saat geçirdiniz diye sorsam? Peki Halo:4 gelince ne olacak? Bütün yıl boyunca oynamayacak mıyız? Veya kaç aydır GeOW3 veya Forza 4 oynamıyor muyuz? Aranızda GeOW'a ya da Halo'ya ayırdığı vakit kadar herhangi başka bir PS Exc.ine vakit ayıran var mı?

MC online altyapısının sağlamlığının da verdiği avantajla, daha az Exc.le işi götürebiliyor. Tabi ki daha fazla Exc. yapsa da oynasak, ben de isterim. Ama MC'nin durumu Sony'den farklı, Sony'nin eli mahkum daha fazla Exclusive oyun yapmaya, olaya biraz da böyle bakın.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Açıklamaya gelince; bence bu herif kendi adına konuşuyor. Xbox 360 MC için altın çağını yaşıyor olabilir, en kârlı dönemi konsolun. Ama oyuncular açısından pek birşey ifade etmez ya da etmemeli bu açıklama. Şu ana kadar açıklananlar dışında yeni bir Exc. açıklanacağını sanmıyorum, olursa da bir taneden fazla olmaz diye düşünüyorum. Beklemedeyiz tabi ki; sağlam bir Exc. gelir de bu nesli mutlu mesut kapatırız belki de...

Sony dediğin gibi Ex oyun yapmak zorunda çünkü aksi takdirde oyuncuyu kendi sistemine bağlı tutacak bir alternatifi yok. Birde dediğin gibi Ex'lerin ömrü durumu var. Halo 3'ü bile şuan açıp birkaç defa farklı arkadaşlarımızla bitirebiliriz yada diğer online modlarında takılabiliriz. Geow 3, Halo Reach oyunlarıda buna dahil. Ms'in Ex yapımlarının ciddi anlamda ömürleri çok daha uzun. Ms bu kadar ex yapmıyor ama oyuncuyu elinde tutabiliyor çünkü Live gibi bir dünya var. Kızıyorum Ms'e sırtımı dönüyorum ama yok en fazla 1 ay sürüyor yine Xbox 360'ım canım diyorum. Ps3'de oyun oynarken daralıyorum, Live'da ise single oynarken bile canlı ve hareketli bir dünya içersindeymişim gibi hissediyorum. Ms, oyuncuyla bütünleşebilmeyi becerdi bu yüzden Ex oyun çıkarma sıkıntısı yok.

Ps3'de ise ciddi anlamda oyunlarında ömür sıkıntısı var. Gow 3 bayılarak oynadım ama bir kere oynadım sonra sattım, Uc 3 keyifle oynadım süper oyun ama bitti sonrasında bir iki defa online'nına takıldım ama yeterli görmedim kısa sürede o macerada bitti, MGS 4 hayatımın oyunlarından biri bir kere oynadım bitti. Sony oyunlarında asla tam anlamıyla online dünyaya yönelmediği için ömürleri kısa oluyor daha doğrusu Sony asla online dünyaya yüzünü tam anlamıyla çevirmedi işte buradada Sony'nin bu açığı kapatmak için devamlı Ex oyun çıkarma durumu ortaya çıkıyor.

Hiçbirimiz Ms'in parasızlıktan yada aklı ermediği için Ex oyun çıkarmadığını düşünmüyordur. Ms elindekiler ile oyuncuyu yeni nesile kadar götürecektir çünkü artık planları yeni nesil üzerine yapıyor. Yeni nesil için birçok proje bile belirlenmiştir Ms cephesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGe Djavul -- 5 Mart 2012; 22:08:35 >

• Kinect'de nasıl önem verecekleri önemli Kinect'de Hardcore bir oyun görebilirsek çok iyi olur.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • bu söyleme dayanaraktan en azından yeni nesil xbox 2012'de çıkmaz. bunu mu anlamamız gerekiyor ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.