Şimdi Ara

microsoft 1.0 mouse kaç dpi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu mouse kaç dpi yardımcı olur musunuz

• von Goethe kullanıcısına yanıt
    400 dpi bro kendim kullanıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

400 dpi bro kendim kullanıyorum :D

harbi mi ya dükkan arkasında buldum alayım mı dedim patrona o da umursamadan al dedi biraz bozuk gibi baya da eski. beko felan yazıyor ama elime tam oturmuyor gibi pek eski mouseye devam edeyim bari

1.0 değildir o büyük ihtimalle 1.0 a benzeyen çok mouse var microsoftun üstüne beko yazıp eski bilgisayarlarla vermişlerdir.
    kanka sensoru efsane ama :D ,kare atlamadan nisan almanı sağlar benim en son mouse sizlere omur ebay paypal istediğinden yenisini alamıyorum amazondan gittim rival 300 aldım o yüzdeni bu rada aksam gelde faceit atalım ya muhabetini ozledim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monarchisoliders -- 23 Haziran 2016; 11:28:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

1.0 değildir o büyük ihtimalle 1.0 a benzeyen çok mouse var microsoftun üstüne beko yazıp eski bilgisayarlarla vermişlerdir.

microsoft 1.0 mouse kaç dpi ?
    aynen bu microsoft yazısının üstünde beko yazıyor sadece altında da yazıyor microsoft basic optical mouse 1.0a

• quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

kanka sensoru efsane ama :D ,kare atlamadan nisan almanı sağlar benim en son mouse sizlere omur ebay paypal istediğinden yenisini alamıyorum amazondan gittim rival 300 aldım o yüzdeni bu rada aksam gelde faceit atalım ya muhabetini ozledim :D

gelicem ya bugün boşum sabahları çalışıyorum akşamları da iki günde bir salona gidiyorum eve geleyim derken saat on iki felan oluyor bu akşam gelecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dünyanın en güzel mousedir bu bence.Eskiden vardı bozuldu.Satan biri olursa alırım valla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.