Aerodinamik tasarım Kolay ses kontrolü 5” süper bas sürücü aerodinamik tasarım Profesyonel dizayn edilmiş amplifikatör V tipi uydu sürücü ürünleri kristal net ses PC ses kartları, taşınabilir ses çalarlar, MP3 çalarlar, laptop bilgisayarlar ve iki kanal ses kaynakları ile mükemmel çalışma Teknik Veri :
Magnetik koruma V12 : ince koni 2 tam alanlı hoparlör ünitesi, 2.1+1 sistemi : microlab-lanse dış güç amplifikatör Hi-Fi 5,25 inc subwoofer : ünitesi ikili SrMagnet sisteminden oluşur Tam frekans : V5 ince koni 2.5 inc tam alanlı hoparlörler ideal ses efektlerini çıkarır, EAirBass : bas geliştirildiğinde eAirbass distorsiyonsuz oluşturur. Güç çıkışı : 24W+15Wx2 RMS Frekans yanıtı : 35 Hz-20 KHz Sürücü birimi :(Woofer) 5.25 inc (Uydu) 2.5 inc x 2 Ürün boyutu (DxGxY):(Amplifikatör) 210x77x200 mm
MICROLAB X15 BLACK LÜKS 5+1 SPK
microlab H500 var mı sizde?
quote:
Orijinalden alıntı: nighteen
malesef yok o üründen ithalatçı ile çalışıyoruz firmanın kendisinde yok
quote:
Orijinalden alıntı: atlanta
malesef yok o üründen ithalatçı ile çalışıyoruz firmanın kendisinde yok
Alıntıları Göster
bndede var 5.1 tavsiye ederim ama yenileri hakkında bi fikrim yok
quote:
Orijinalden alıntı: ff99ff
bndede var 5.1 tavsiye ederim ama yenileri hakkında bi fikrim yok
Alıntıları Göster
microlabın bu sistemleri gayet güzel ancak w değerleri diğer markalara göre düşük geldi w olarak sadece MICROLAB FC-362 modeli idare eder diğerleri düşük değerlere sahip bence.
saygılar...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nighteen
h500 gerçekten mükemmel bir sistem hayran kaldığım setlerden biri..ama bulunmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: SmT #
quote:
h500 gerçekten mükemmel bir sistem hayran kaldığım setlerden biri..ama bulunmuyor
Alıntıları Göster
ben de öyle bulamıyorum ama yakında bir şirkete getirteceğim merak etmeyin.Microlablar fiyat oranında çok güçlü setlerdir yukarıda yanılgı var.Ben henüz tam anlamıyla uzun süre test edemedim ama o fiyata alınacak hoş bir set.Sen dinledin herhalde uzun süre.tavsiye edilir.
quote:
ben de öyle bulamıyorum ama yakında bir şirkete getirteceğim merak etmeyin.Microlablar fiyat oranında çok güçlü setlerdir yukarıda yanılgı var.Ben henüz tam anlamıyla uzun süre test edemedim ama o fiyata alınacak hoş bir set.Sen dinledin herhalde uzun süre.tavsiye edilir.
Alıntıları Göster
Bu aralar hiç yeni model çıkmıyor, ses sistemleri piyasası ölü
quote:
Orijinalden alıntı: BL@DE
microlabın bu sistemleri gayet güzel ancak w değerleri diğer markalara göre düşük geldi w olarak sadece MICROLAB FC-362 modeli idare eder diğerleri düşük değerlere sahip bence.
saygılar...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: BL@DE
saygılar...
Hangi ses sisteminin üstünde yazan watt değeri ile verebildiği watt değeri aynıki ? ( z5500 demeyin ) Genellikle kabartma rakamlar kullanılıyor bu tarz ürünlerde.
quote:
Orijinalden alıntı: SmT #
quote:
Alıntıları Göster
bula bılırsenız banada haber verın o gun gıdıcem almaya zamanında alıcaktım essek kafa bulmıyorum sımdı
quote:
Orijinalden alıntı: Gok_O
bula bılırsenız banada haber verın o gun gıdıcem almaya zamanında alıcaktım essek kafa bulmıyorum sımdı
Alıntıları Göster
microlab 5+1 baya karizmatik görünüyor.kumandalı olması da avantaj. pc de kullanmak için x540 dan daha iyi bir seçim olabilir mi acaba??? Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: paramparca
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: paramparca
çok haklısın özellikle logitech den bu konuda çok şikayetçiyim
quote:
Orijinalden alıntı: universteli
quote:
Orjinalden alıntı: paramparca
çok haklısın özellikle logitech den bu konuda çok şikayetçiyim
Alıntıları Göster
microlab solo serisi yokmu yav en sevdiğim seri
quote:
Orijinalden alıntı: dost..:)
microlab solo serisi yokmu yav en sevdiğim seri
Alıntıları Göster
var
quote:
var
Alıntıları Göster
microlab x10d var mı fiyatı ne kadar_?
quote:
microlab x10d var mı fiyatı ne kadar_?
Alıntıları Göster
solo için var demiştim diğer üründen yok malesef
quote:
solo için var demiştim diğer üründen yok malesef
Alıntıları Göster
x15 x540 dan daha temiz bir ses verir mi? Saygılar
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: universteli
Microlabın genelinde zaten mid,bass,tiz uyumu söz konusu..Bu yüzden gözüm kapalı "evet" derim..
quote:
Orijinalden alıntı: firtikk
quote:
Orjinalden alıntı: universteli
Microlabın genelinde zaten mid,bass,tiz uyumu söz konusu..Bu yüzden gözüm kapalı "evet" derim..
Alıntıları Göster
bu set pc için biçilmiş kaftanmıdır diyorsun yani dostum. Saygılar
quote:
bu set pc için biçilmiş kaftanmıdır diyorsun yani dostum. Saygılar
Alıntıları Göster
Genel olarak microlablar iyi uydular ve iyi mid tiz performansı sunar.Bu set de öyle olacaktır set frekans aralığı ve de sesitivity input seviyesi ile h500 e istatiksel olarak yakın setin olumsuzluk olarak gösterilecek ve sorun olabilecek tek yönü uyduları 2 inç sürücülerden oluşuyor.