Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
4
Favori
138.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim apartmanda çok ses açamıyorum malesef aile apartmanı. Şuanda Microlab T6160 5.1 kullanıyorum ama prestor benim yakın arkadaşım onunkini dinleyince soğudum birden benim sistemden =)

Simdi sorum şu sesi çok açamadığım için düşük seste dinlerken de solo7 nin farkını hissedebilir miyim acaba var mı bilginiz yoksa kendi sistemimle devam mı etmeliyim ? =)
  • Prestor'un sistemini dinleyip kendin karar verseydin! dinleme fırsatın varken ama bence ses %40 veya daha altında dinlemek içinse bence hiç alma müzik yükses seste dinlenir helede jazz, house, belki techno vs gibi türdeki müzikler için...
  • Prestor un salonu benim salonun 3 te 1 i kadar olduğu için denediğim halde pek anlayamadım
  • Ever beyler Vatandan bugun 274 TL ye aldım aldığımdan başka 1 tane daha Bostancı da depoda vardı isteyen kaçırmasın ;)

İlk izlenimler gerçektende müthiş ya hiç tahmin etmiyordum bu kadar guzel olucağını
  • Hayırlı olsun birazda daha detaylı anlatırmısın mesela ne tarz müzikler dinliyosun.
  • Dostum bu ara en çok Tarkan ın Sevdanın son vuruşu ve Serdarın son albumunu dinliyorum tek kelimeyle muteşem :)

Genel olarak hemen hemen her tür şarkıyı denedim Sagodan tut Hause Trance şarkılar hepsinde çok temiz ses aldım çok memnunum özellikle türkçe şarkılarda sesin berraklığı çok guzel
  • Stüdyoda çalışan bi arkadaşım aldı bunu,fiyatı için çok çok iyi bir ses sistemi.Ayrıca biz kolonları mp3 lerle test etmedik.Kesinlikle test aracı olarak kullanmayın mp3 leri.Çünkü mp3 bit değeri olarak maksimum 320kbit veriyor ki onda bile iyi ses var fakat biz flac formatlı seslerde dinledik yani 900 1050kbit lik ses dosyalarıyla,hatta orjinal CD kalitesi yani 1411kbit ses dinledik,sonuç cidden etkileyici.

Daha iyileri yokmu,kimse yok demedi,20bin dolara aynı hatta solo 6 boyutuunda kolonlar var,ama ne kadar profesyonel yada paranız ne kdr o durumu değiştirir tabi.Ama bu fiyata verdiği ses çok çok iyi.

128 veya 320 kbit lik ses dosyaları ile de performans beklemeyin,gerçek ses benim için mesela en az flac formatlı dosyalar.Tavsiyemdir bi dinleyin.
  • Hocam dediğin formatlı ses dosylarını nerden bulucaz mrk ettim şimdi
  • Her parçanın flac kayıtlarını bulmak zaman alır. 320 kbit ler de fena sayılmaz. 128 kbit olanlar kaliteyi cidden etkiliyorlar ama.
  • 320 bit bulabildm bi kaç tane gerçektende solo7 ile farkı hissediyorsun da hic flac dinleyemedm daha nerden nasıl bulurum bunları kafayı fena taktım
  • google da flac aratınca ceşitli sitelerde linkler çıkıyor. Ya da torrentlerde falan. Ama her istediginizi bulmanız zor.
  • Solo 7 C satılıktır arkadaşlar bilginize tertemiz garantili kutulu faturalı

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimler-ses-sistemi-hoparlor-microlab-solo-7-c-kumandali-sifir-ayarinda-garantili/detay

Satılmıştırrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratalagoz -- 18 Haziran 2010; 1:29:35 >
  • Sıfır fiyatına yakın bir fiyat vermişsiniz taksitle alım daha mantıklı sanki.
  • vatan computerde kumandalı sıfırı 290 küsür lira.... world kart indirimlisi
  • Solo7 olarak demişsiniz ilanı yukarıda. 7c olduğu için normal. Hayırlı satışlar.
  • Dülettim hocam ilanda yazıyor diye buraya yazmadım
  • Ben de almayı dusunuyorum. 175 liraya bir arkadaş sattı ama Ankara'daydı malesef. Solo7 modeli idi ama. İstanbul'da olsaydı ilanı gördüğüm an alırdım. Varsa İstanbul'dan satacak görüşelim.
  • lena meyerin son albumunu flacshare dan indirmistim. kiyasladigim muzik sattelite di mp3 320kbps idi, arasinda evet fark vardi ama belkide muzikten oturu oyle abarti bi fark yok, cok cok sevdiginiz sarkilari belki yuksek seste dinliyosaniz indirmeye degebilir, obur turlu mp3 lerinizi indirirken 320 kbps olmasina dikkat edin yeter.

Birde ozellikle Bassotronics - Bass, I Love You bu sarkiyi indirip dinleyin, woofeler yerinden cikicak nerdeyse mukkemmel bisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Stüdyoda çalışan bi arkadaşım aldı bunu,fiyatı için çok çok iyi bir ses sistemi.Ayrıca biz kolonları mp3 lerle test etmedik.Kesinlikle test aracı olarak kullanmayın mp3 leri.Çünkü mp3 bit değeri olarak maksimum 320kbit veriyor ki onda bile iyi ses var fakat biz flac formatlı seslerde dinledik yani 900 1050kbit lik ses dosyalarıyla,hatta orjinal CD kalitesi yani 1411kbit ses dinledik,sonuç cidden etkileyici.

Daha iyileri yokmu,kimse yok demedi,20bin dolara aynı hatta solo 6 boyutuunda kolonlar var,ama ne kadar profesyonel yada paranız ne kdr o durumu değiştirir tabi.Ama bu fiyata verdiği ses çok çok iyi.

128 veya 320 kbit lik ses dosyaları ile de performans beklemeyin,gerçek ses benim için mesela en az flac formatlı dosyalar.Tavsiyemdir bi dinleyin.

Özellikle Audiophile koleksiyonunu tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Stüdyoda çalışan bi arkadaşım aldı bunu,fiyatı için çok çok iyi bir ses sistemi.Ayrıca biz kolonları mp3 lerle test etmedik.Kesinlikle test aracı olarak kullanmayın mp3 leri.Çünkü mp3 bit değeri olarak maksimum 320kbit veriyor ki onda bile iyi ses var fakat biz flac formatlı seslerde dinledik yani 900 1050kbit lik ses dosyalarıyla,hatta orjinal CD kalitesi yani 1411kbit ses dinledik,sonuç cidden etkileyici.

Özellikle Audiophile koleksiyonunu tavsiye ederim

audiophile??

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.