Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
4
Favori
138.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet de güzel durmuş.Güle güle kullanın.Yalnız eğer yanlardan yer müsaitse aralarını açmanızı tavsiye ederim.Ne kadar açabilirseniz o kadar iyi.Kumandası da oldukça kullanışlı o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

şu anda bu hoparlör en ucuz nerede bilgilendiren arkadaşa şükranlarımı sunuyorum

Galiba en ucuz BURDA üstad
  • quote:

Orijinalden alıntı: R`meRt

Dostum anlamakta zorluk mu cekıyorsun o vurgu yaptıgın seyı bırdaha oku lutfen anlamadın tekrar acıklayım Stero muzık kalıtesı Z5500ler ıcın 5 para etmez bunu ıkı sıstemı de kullandıgım ıcın rahatlıkla soyluyorum.Ayrıca forumdakı tum yorumlarımı oku ben z5500 ıle asla Solo7yı kıyaslamıyorum.Anlatmak ıstedıgım sey muzık ıcın SOlo7 fılm ıcın Z5500 asla bır kıyaslama yapmıyorum.Basketbol ıcın BAsket ayakkabısı futbol ıcın krampon bu bu kadar basıt neden hala anlamamakta yanlıs yerlere cekmekte ısrar edıyorsunuz

Stereo sesi z5500 ile gel bir de bende dinle istersen. Kullandığın karta bağlı olarak değişir kalite. Solo7 ve z5500 ikisini stereo müzik için denemek öyle her ses kartıyla olmaz. Bir de ben z5500 kullandım diyorsun. Vatan'da Mediamarkt'da satıyorlar tanıtıyorlar z5500 leri, oralarda dinlenilen gibi bir cihaz değil kesinlikle. Çünkü saçma sapan işler yapıp bağladıklarını zannediyorlar. Benim oralarda dinlediğim z5500 evimdekinin 10'da biri değil. Abatmıyorum. Solo7 olayın agelince.. Watt değerleri zaten çok farklı. 2.0 ile 5 uydunun gördüğü işlevler farklı. Sen mp3 dinliyorsan mp3'ten mp3'e fark eder. Ama koy bir stereo audio cd bak neler oluyor o zaman. Hatta yor makinayı Tiesto cd falan dene bakalım mid tiz olayına neler oluyor. Bırak daha iyi çalmayı yanından geçmez. Ben Solo7'yi yeğenime alacağım. Dinleme fırsatım oldu, kaliteli bir cihaz.

• müzik zaten stero kabinlerde dinlenir solo 7 nin sesi gerçekten çok iyi özellikle tizleri çok kalitei
  • salonda diğer mobilyalarla beraber çok şık durmuş,pc masası yanında çok sırıtıyor
  • merhaba.bende solo 7 almayı düşünüyorum fakat bi sorum olacak.evimde 2 tane 40watt lık pionner kolonum var.bunları solo 7 ye bağlayarak çıkış alabilyomuyum.yani solo 7 de output girişi varmı ?veya inputlaa dışardan hoparlör takıp deneyen varmı ?.böyle olursa benm için çok iyi olacak.solo 7nin amplifikatörü orta halli güçlü birşeye benziyor.
  • bende bişi sormak istiyorum. bu hoparlörler optik veya digital çıkış gerektiriyor mu ses kartında yoksa normal analog bağlantımı?
  • ßu sabah kumandalı olan solo7-c modelinden aldım çok memnunum creative t6060 gibi bi sistemden sonra mükemmel 1 performans kendini hissettiriyor. Tawsiye ederim
  • konuya göz attıktan sonra bugün daha fazla dayanamayarak vatan bilgisayardan solo 7c modelini almıs bulunmaktayım...konunun tamamına göz attıgımda bir ürünü kıyaslamak adına referans alınan ürünün asıl ürünle teknik ve kullanım amacı olarak uzaktan yakından alakasının bulunmaması dikkatimi ceken ilginc bir unsur oldu...bir arazi aracıyla otomobil kıyaslamasına benzemis...sinema sistemleri adı üzerinde sinemedaki o ambiyansı evinizde yaratmak üzere tasarlanmıstır.müzikalite yapısına müsait degildir...(bazı hi-fi sistemler haric)...genel sinema sistemleri karakter olarak asırı sisirilmis bass sesler ve tiz seslerin keskin gecisleri midden tize sert atlamalara sahiptir...maksat sahne deki izledigimiz ambiyansın hissiyat olarak daha fazla yasanmasını saglamaktır...ve coguda zaten dogal olmayan efektlerdir...türkce dublaj film izlemekte ayrı bir ciledir bana göre...yama üstüne yama durumu...
    bu bilince sahip olarak solo 7 modelini aldım sebebi bilgisayar icin yapılmıs bir sisteme gereksinim duymamdı...solo7 modelide zaten tamamen bu maksatla yapılmıs bir ürün...
    ama tamamen müzik dinleme ihtiyacım oldugunda hi-fi sistemime orjinal cd lerimden takıp dinlerim...yani arkadaslar objektif olmak lazım...her ürün belli bir amaca göre yapılmıstır...amacı dısına cıkarıldıgında elbette kullanılabilirler...fakat bu kezde performanslarına negatif yansımalar olur...hangi ürün olursa olsun asıl amacına uygun kullanıldıgında tam performans alınır...watt gücü vs.seylerle alakası yok bunun...
    gelelim asıl konuya...acık yüreklilikle bu ürünü tavsiye ediyorum herkese...bekledigimden cok daha iyi mid tiz ve orta kalitede bass performansı aldım...elbette bir hi-fi sistemle mukayese edilemez ses kalitesi,fakat etkileyici diyebilecegim bir ses ayrıntısı mevcut...yapılıs maksadı mp3 dinlemek olan bir sistem dolayısıyla ayrıntı eksikligi yasatmaması acısından mid ve tiz seslere yüklenilmis...bu müzikaliteyi artırmıs fakat rahatsız edici seviyede...bass sesleri perdelenmis hissiyatı veriyor...daha güclü bir driver kullanılabilirdi...orjinal kayıtlarda sahne fena degil...benim kullandıgım odanın akustigine biraz büyük geldi bu set...yüksek seslerde distorsiyon olusuyor özellikle bass seslerde...tavsiyem arkası duvara gelecek sekilde 25 cmlik br mesafeyle konulması...yerden 30 cm kadar yukarda durmasıda akustik olarak olumlu sonuc veriyor...duvara asmayı tavsiye etmiyorum...malzeme ve iscilik olumlu...bekledigimden daha iyi...sony nin bir cok setinden daha iyi bir ses kalitesi var...üstünde sony yazsa 500 liradan asagı alamazsınız...
    benim icin iyi bir alısveris oldu...fiyat performans cok iyi...microlab firmasını takibe alıyorum...ilerleyen zamanlarda hi-fi piyasasına giris yapabilecegini varsayarak...baya yaklasmıslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 12 Eylül 2009; 12:25:36 >

• bu akşam solo 7 ye ekstradan aktif sub bağlayıp birde öyle dinlicem. sonra yorumları paylaşırım. pc de denemedim, çok farkeder mi acaba pc de? ama film izlerken de ses kalitesi gerçekten çok iyi
  • bende çok gidip geldim ama altec lansing mx5021 aldım bakalım sesi nasıl gelcek
  • extra aktif subwoofer baglama fikri hosuma gitti...sunu farkettimki bu alet akustik konumlama konusunda cok hassas...bazı konumlandırmalarda bass sesler kulaga tatmin edici gelmeyebiliyor fakat baska bir odaya gectiginde bass seslerin yerleri salladıgını hissediyorsun...sisteme subwoofer eklenecekse bence alttaki bass hoparlörde orta kanala eklenmeli sonra woofer takılmalı...ve woofer ortalama 150 watt olmalı ki müzikalite bozulmasın...alette en cok hosuma giden sesteki detay...gercekten fiyatının üzerinde bir ürün...az daha cabalasalar hi-fi stardartına cıkacaklarmıs...ben bu firmanın gelecegini iyi görüyorum...güzel bir m3 playerle bilgisayardan aldıgınızdan cok daha temiz ses alabilirsiniz...cowon d2 plus ile bass sesler daha olumlu ve tok...tiz ve mid seslerde daha karakterli oluyor...mid bass oturuyor ve highler de yumusuyor biraz...karakter olarak birbirlerini tamamladılar...burn in olayına inanın degisim oluyor...bass test parcaları sesi cok acmadan isinizi görecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 12 Eylül 2009; 12:39:48 >

• hocam doğru diyorsun akustik seslerde ses süper çok net çok temiz detaylar süper ama basslar biraz yetersiz bende ki aktif sub derin basları çok iyi verdiği için bir birini tamamlıyacağini düşünüyorum dün bağlayamadım parca eksikliğinden bu gün vatandan alıp aksam eve gidip ilk işim denemek olucak T10 lara bağlamıştım benim aktif sub süper ikili olmuştu solo 7 lerde düşünemiyorum!!!
  • Arkadaslar aci ama gercek solo 7 mi bu gun derby macindan geldikten sonra acmak istedim acilmadi cok ugrastim ama sonuc yok yrn vatana goturuyorum garantiden degistiricem. Nazar degdi herkez cok begenmisti
  • ßi resimde benden olsun Resim pek kaliteli deil ama idare edin

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::..
  • Iyi gunlerde kullanin aralarini biraz daha acsaymissiniz daha iyi olur. yerlesim plani cok onemli seste bayaga farkettiriyor
  • Pc nin yerini Değişicem Z5500 ile solo 7 ler Nasıl Olur Uyum konusunda almaya Değeri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F_o_X

bende bişi sormak istiyorum. bu hoparlörler optik veya spdif çıkış gerektiriyor mu ses kartında yoksa normal analog bağlantımı?

?
  • quote:

quote:

bende bişi sormak istiyorum. bu hoparlörler optik veya spdif çıkış gerektiriyor mu ses kartında yoksa normal analog bağlantımı?

?

valla fotolarında sadece analog bağlantı var gibi.
  • gerektirmiyor hocam 2 adet bağlantı girişi var bitane pc bitane de aux ses veren herşeyden ses alabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.