Şimdi Ara

MİCROLAB mc-4500 5+1 NaSIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microlab MC-4500 5+1 almayı düşünüyorum. 80 ytl pesşin fiyatına 10 taxit.

kullananlar ya da bilgisi olanlar lütfen yazsınlar nasıldır bu alet?

gerçekten 5+1 midir? fiyat / performans nedir? o paraya değer mi?

ya da aynı fiyata ve taxit seçeneklerine göre ne tavsiye edersiniz?

• 5+1 fakat Surround değil.Stero ses alabilirsin.Sesi açılınca bass lar boğuluyor daha çok köüliyimmi
  • MC-4500 pek tatmin etmez ama MC-1900 modeli iyidir.Uzaktan kumandalı hem de.Bu arada ses falan boğulmaz.Ben iki senedir 1700 modelini kullanıyorum henüz sesi boğamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leony -- 24 Şubat 2005, 21:03:57 >
  • almayı düşünüyorum demiştim ya;

aslında almıştım...

surround değilse naapim ben bunu ya geri götürsem alırlar mı? carrefourdan aldım. 15 gün içinde iade olması lazım. ne tavsiye edersiniz peki? creative?

• Geri iade edebilirsin merak etme.1900'ü al işte ben tavsiye ederim.Heralde çok pahalı değildir.
  • Bende kumanda sevdasıyla mc-1900 alıyordum pazarlıgını bile yaptım ama gittim logitech x-530 gördüm sesini dinledim. bırak herseyi x-530 al derim. 1900 de bogulma oldugunu duydum kullananlardan ama x-530 da bildigim kadarıyla bass dinamik olarak dengeleniyor yani her ses seviyesinde daha net ses alacaksın...
    Sen aldın mı diyeceksin alamadım 2 adet kalmış ikisi de vitrinde orası burası yamuk, bugun yenisi gelecekti ayırıldı bir adet...

quote:

Orjinalden alıntı: dr_anjinsan

almayı düşünüyorum demiştim ya;

aslında almıştım...

surround değilse naapim ben bunu ya geri götürsem alırlar mı? carrefourdan aldım. 15 gün içinde iade olması lazım. ne tavsiye edersiniz peki? creative?

• bende microlab vardı gittim x-530 aldım microlab ı kutulayıp kaldırdım inan buna değer x-530
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    microlab m-200 2+1 incelemem
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okadar kötülemeyin benimde var mc-4500 bass ı çok kuvetli birşey birde ses kartı olsa tamam 5+1 değil sanki subwoofer ev yıkılıyor
  • ben 3 senedir mc-4500 kullanıyorum. eğer gerçek bir bass sarsıntısı istiyorsan tam senlik. ses yüze 40 ta iken kapılar pencereler zangırdıyor.. çok memnunum tavsiye ederim...
  • arkadaşlar merhaba benim MİCOROLAB MC-4500 5.1 ses sistemim var ama kullanma klavuzunu kaybettim son kurulumda yapamadım sizde kullanım klavuzu varsa resmini gönderin sadece bağlantı şeması ayrıca benim ses kartım yok anakarttan bağlanıyor Allah,a emanet olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.