![]() Merhaba arkadaşlar bu oyunu oynayıp sevdiğim için çevirmeye karar verdim yeni bir güncelleme gelmeden çeviri indirip deneyin. Şöyle baktığınızda oyunun sadece İngilizce dili bulunuyor ben ona 2. bir dil olarak Türkçede yapmış bulunuyorum. Şuan oyunu çevirmesi çok zor el ile tek tek oyunu bozmadan yerlerini değiştirmeden çeviri yapıyorum yani beni anlayışla karşılayın. Adamlar zaten kolay olsaydı sadece İngilizcede kalmazlardı zor epey ama ben devam edeceğim çeviriye belki sadece Yükseltmelerin başlığını Türkçe yaparım gerisi çok uzun sürer. En önemlisi de Kültürde ki armaları çevirmek en altta resim olarak vericem. Aslında o kadar karışık ki en zorlandığım Türkçe dil dosyası oldu ama bana çeviri dayanır mı illa ki kafaya taktıysam o oyunun çevirisini tamamlarım. Neyse fazla uzatmadan ben çeviriye devam... İNDİR https://mega.nz/file/PIM3nAKI#KsXXJnecSb6wwXcAvIuOutxbPjTzzsA9P99qtHCYnmI KURULUM YERİ Microcivilization\game Not: Dil dosyası belki versiyonları ile uyuşmayabilir oyunun orjinal civ.dll dosyasını alın. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gothic40 -- 26 Eylül 2026; 13:11:7 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt