Bildirim
mıcro sd karta pc den müzik atamıyorum .Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Akin_Tr
quote:
Orijinalden alıntı: PcKolikq
quote:
başlıktaki gibi arkadaşlar bi kısım müziği attım ama şimdi deniyorum müzik dosyasını pcden kopyalayıp sd karta yapıştırıyorum şu uyarı çıkıyor
lütfen yardımmmmmm
Kart içerisindeki dosyaları yedekleyin.
Kartı Biçimlendirin sorun kalmayacaktır.
hocam nasıl biçimlendirebiliriz acabba
Diske Sağ tık - Biçimlendir
Hızlı Biçimlendiri seçip Başlat'a tıklayarak..
-
quote:
quote:
quote:
quote:
başlıktaki gibi arkadaşlar bi kısım müziği attım ama şimdi deniyorum müzik dosyasını pcden kopyalayıp sd karta yapıştırıyorum şu uyarı çıkıyor
lütfen yardımmmmmm
Kart içerisindeki dosyaları yedekleyin.
Kartı Biçimlendirin sorun kalmayacaktır.
hocam nasıl biçimlendirebiliriz acabba
Diske Sağ tık - Biçimlendir
Hızlı Biçimlendiri seçip Başlat'a tıklayarak..
anladım hocam sağolun
-
Soruna çözüm oldu mu onuda yazarsan yorum kalabalığı olmaz.. -
hocam çözümlenmedi biçimlendirdim ama bi kısmını attım 100 tane falan ondan sonra atmaya devam ediorum dosyaları yine hata veriyor ya -
quote:
hocam çözümlenmedi biçimlendirdim ama bi kısmını attım 100 tane falan ondan sonra atmaya devam ediorum dosyaları yine hata veriyor ya
USB diskinizin disk formatı bozulmuş.USB diskinizi FAT32 olarak biçimlendirmeniz gerekmektedir.
Birde telefona takarak biçimlendir.. -
quote:
quote:
hocam çözümlenmedi biçimlendirdim ama bi kısmını attım 100 tane falan ondan sonra atmaya devam ediorum dosyaları yine hata veriyor ya
USB diskinizin disk formatı bozulmuş.USB diskinizi FAT32 olarak biçimlendirmeniz gerekmektedir.
Birde telefona takarak biçimlendir..
alan yetmediği için galba hocam
atılmayan dosyayı önce attım atıldı en son atıııklarımda hata veriyo sınırı var galiba kartın ama daha boş görüküyor -
quote:
quote:
quote:
atılmayan dosyayı önce attım atıldı en son atıııklarımda hata veriyo sınırı var galiba kartın ama daha boş görüküyor
Cihaza takarak biçimlendirin birde..
-
quote:
quote:
quote:
quote:
atılmayan dosyayı önce attım atıldı en son atıııklarımda hata veriyo sınırı var galiba kartın ama daha boş görüküyor
Cihaza takarak biçimlendirin birde..
öylede denedim kardeş bazı dosyaları siliyorum önemsizleri başka atıyorum kabul ediyor hata vermiyor boyutla alakalı zaar
-
Nerelisin hocam.. Başka dosya attığında sorun yoksa attığın müziklerden kaynaklanıyor olabilir
Örnek 30 mblik he hangi bir dosya at bakalım sorun devam edecek mi -
quote:
Nerelisin hocam.. Başka dosya attığında sorun yoksa attığın müziklerden kaynaklanıyor olabilir
Örnek 30 mblik he hangi bir dosya at bakalım sorun devam edecek mi
ediyor
bence boyutla alakalı az müzük attım öyle çözdüm -
quote:
quote:
ediyor
bence boyutla alakalı az müzük attım öyle çözdüm
Kartı Biçimlendirirken Fat32 formatında olduğuna dikkat edin. -
quote:
quote:
quote:
ediyor
bence boyutla alakalı az müzük attım öyle çözdüm
Kartı Biçimlendirirken Fat32 formatında olduğuna dikkat edin.
peki kardeş -
Ciddi kolay bi yol var. Şuradan bulmuştum. Deneyebilirsiniz.http://www.apowersoft-tr.com/sd-karta-muzik-aktarma.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X