Şimdi Ara

Micro SD Kart Kendini biçimlendirdi Ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an elimdi bulunan 8 gb bir SD kart var ve bilgisayara taktığımda birden biçimlendirme uyarısı çıktı bende iptal ettim ( bilgisayarıma yeni format atıldığından dolayı teknik bir okuyucu hatasıdır diye düşündüm) ama sonrasında tablet bilgisayarıma denedim ve sd katın içinin boş olduğunu gördüm telefon vs de de içi boş gözüküyordu ne olur ne olmaz diye bilgisayara denedim bu sefer biçimlendirme uyarısı çıkmadı ama her şey silinmişti sd kartım ilk aldığım günkü gibi boştu ama şöyle bir şey var ki bu sd kartın 3 gb resimlerle doluydu ve ailemle ilgiliydi bunu düzeltebileceğim bir yol yok mu bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Recuva programini bilgisayara indirip kurun program türkçedir sizi yönlendirecektir. Kayip dosyalarinizin turunu sorar ve hangi birimde olduğunu kartiniz PC de ornek veriyorum H sürücüsü olarak gozuyorsa işaretleyin ve derin tarama yaptirin kart PC de takili olsun. Programı buradan indirin www.piriform.com/recuva

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim uygulama bütün verilerimi buldu ama resimlerim açılmıyor sd de bulunan şarkılar yok birkaç tane şarkı parça parça bölünerek şarkıların üzerine yazılmış bazıları da açılmıyor dosyalar vs zaten açılmıyor başka ulaşabileceğim bir yol var mı
  • Dosyalar silindikten sonra aslında fiziksel olarak silinmez ama birbirleri üzerine yazıldıklarında fiziksel olarakta hasar görürler kurtarılması mümkün olmayabilir yada bozuk olarak kurtarılırlar.

Programın arayüzünde Ayarlar butonu var ona tıklayıp açılan pencereden Eylemler sekmesine geçin orada Derinlemesine Tarama seçeneği var onun önüne çentik koyup Tamam'a basıp pencereyi kapatın. Programın ana penceresinde sol üstten kartınızı seçin Örn: Çıkarılabilir Kart (G:) ve Tara butonuna basın daha derin tarama yapıp daha fazla veri kurtarabilirsiniz.

Tarama bittikten sonra önlerinde yeşil işik yanan dosyalar sağlam kırmızı olanlar ise bozulmuş kurtarılamaz dosyalardır sarılar ise hasarlıdır. İsterseniz hepsini seçip kurtarın istersenizde yeşil ve sarıları seçin. Sağ alttan Kurtar butonuna basıp istediğiniz bir klasörü seçip oraya çıkartılmasını sağlayın. Kartınızı seçmeyin. Bilgisarınızda boş bir klasör oluşturup onu seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 5 Şubat 2014; 20:40:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.