Şimdi Ara

Micra'nın altından gelen bu ses nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 2011 kasa Micra'm var. 2011 yılı Ağustos ayında ormanlık ve dağlık alanda ( Micra'nın orada ne işi var, değil mi?) bir kayanın üzerinden geçtim. Aracın altı bakım gördü. Bu konuyu daha önce burada yazmıştım. Garantisi bitmeden önce defalarca bu sorunla ilgili servisteki ustaya anlatmama rağmen sorun bulunamadı. Daha doğrusu aşağıdaki videoda duymuş olduğunuz 'tak tak' sesleri, ne zaman servise göstersem ustanın yanında çıkmadı! (:

Şans, bir iki gün önce kaydetmeyi başardım. Alt taraftan gelen tok ses rahatlıkla duyulabiliyor. Bu ses, bu aralar araç hareket halindeyken de çıkıyor. Önceleri çalışır vaziyette vites P'de ve el frenin kalkıkken geliyordu. Bazen ışıklarda durduğumda ve sol veya sağ sinyali verdiğimde de geliyor. Dolayısıyla aracın elektirk aksamında mı sorun var, ön takımda mı sıkıntı var, şanzıman veya kayışta mı sorun var emin olamıyorum. Sertepe'ye de götürmek istemiyorum. Fikirlerinizi alabilir miyim?

Araç 60.300 km.'de. Son bakımı yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClavicuLa NoX -- 6 Mart 2014; 23:22:40 >

• Çok alakasız bir yerden çözüldü. Nissan Akademi'de baktırdım, Küçük Sanayii'deki. Adamlar tüm farları söktüler. Far kutusundan geliyormuş ve aslında ses de aşağıdan gelmiyormuş. Bilgisayarlar gibi arabalar da vesselam. (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.