Şimdi Ara

''Michelin Cross Climate '' Kış Lastiği Gibi Davranan Yaz Lastiği (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.918
Cevap
64
Favori
262.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6.5 yıl çok uzun bir süre. İyi idare etmişsiniz...

R16 ile r17 arasında yarı yarıya fark var. Karınız 500 - 600 den de fazla olabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asts A kullanıcısına yanıt
    Bu crossclimate değil sanki. şeritleri böyle değil benimkinin. bu sanki total performance.
  • bu lastikte catlama vs sorunlar varmıs nokian ve goodyear lastikleri de var tercih edilebilir 4 mevsimlik:

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-Auto-Express-All-Season-Tyre-Test.htm
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Lastikçiler bu lastiği hiç sevmedi. Yaz kış değişim gerekmediği ve tek takım satabildikleri için. Eğer çatlama sorunu olsaydı çarşaf çarşaf resimleri görürdük internette.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

Lastikçiler bu lastiği hiç sevmedi. Yaz kış değişim gerekmediği ve tek takım satabildikleri için. Eğer çatlama sorunu olsaydı çarşaf çarşaf resimleri görürdük internette.

gecen bırı konuya yazmıstı fotoda koymustu bende o yuzden vazgectım zaten goodyear var nokian var 4 mevsimlik hemde dolar kuru dusuk oldugu için fiyat olarak daha uygun
    Binlerce satıldı bu lastik. Bir kişi foto koyduysa problem yok demektir.

• quote:

Binlerce satıldı bu lastik. Bir kişi foto koyduysa problem yok demektir.

o zaman sikayet var com a da bakmanızı tavsiye ederim
    Baktım fakat cross climate şikayetleri diğer markalardan veya modellerden fazla değil.

• Michelin 225/45 R17 CrossClimate 4 Mevsim Lastik almayı düşünüyorum aracım focus 2008 dizel.
    acaba performansı nasıl ?
    birde en uygun alabileceğim yer neresi sizce ?
    Tavsiye eder misiniz?
    Olumlu veya olumsuz tecrübeleriniz nelerdir?
  • sefalonely kullanıcısına yanıt
    karasal(ör:ankara) veya soğuk(ör:erzurum)iklime sahip bir bölgede hergün araca binmek zorundaysanız tavsiye edilmez.

antalya gibi çok sıcak bölgelerde de almasanız iyi olur.

istanbul gibi iklime sahip bölgelere tam uyan bi lastik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 20 Haziran 2016; 7:26:29 >
  • quote:

Yazlıkları taktırmak için lastikçiye gittiğimde (ki Michelin yetkili bayisidir) adam yeni lastik soran herkese Cross Climate öneriyordu, neden bilmem. Halbuki sadece lastik değişiminden bir takım lastikten kazandığından fazla kazanıyor olmalı, hele rot-başansa falan da girerse.
  • Lastikçinin adını ve adresini özelden yollarsanız yakınsa giderim mutlaka.

• mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    PM gönderdim
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    İstanbuldayım inşallah birazdan gidip alıcam lastiği,bakalım hayırlı olur inşallah..

• quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

quote:

Orijinalden alıntı: brus77

Yakıt sarfiyatını artırdığı bence de doğru. Her zaman 5,3-5,7 lt arası yaktığım yolda. Çok ta zorlamadığım halde, 6,1 lt yaktı arabam.
    Ayrıca, benim lastik 94V. Önceki lastiğim Bridgestone T001 di ve o 91W idi. Michelin yüksek hızda, arabayı tutuyor. Eski lastiğim gibi hızlanmıyor.
    Çok mu dezavantaj diyceksiniz; HAYIR, avantajlarının yanında önemsenmeyecek bir kusur.
    Saygılar.

Acaba aracı çok fazla tutuyorsa bu lastik çabuk aşınma gösterebilir mi?

Mümkün görünüyor. Araçtaki lastik sonrası hantallık, dyno destindede doğrulandı.
    165 hp araba, 140 hp çıktı.

• brus77 kullanıcısına yanıt
    Hocam 25 hp etkilemesi imkansız mutlaka bir sıkıntı vardır ölçümde. Tamam lastik etkili de o kadar olamaz.

• Merhabalar beyler , 225/45/17 ebatlı Crossclimate aldım aracıma yaklaşık 2 ay önce (1.400 TL) . Bundan önce üzerinde 38.000 km yapmış hankook'lar vardı yalnız yakıt aşşağı yukarı 1 lt'ye yakın arttı . Normal midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShotoWakizashi -- 20 Haziran 2016; 13:39:32 >
  • Arkadaşlar son zamanlarda hava sıcaklığı 30-35 derecelere çıktı, lastik performansınız nasıl? Sıcaklık arttığında sıkıntı yaşadınız mı?

Kalkışlarda patinaja bırakıyor mu araba? Aracım 3.20d 184bg, RFT'den vazgeçtiğim için Crossclimate yöneldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShotoWakizashi

Merhabalar beyler , 225/45/17 ebatlı Crossclimate aldım aracıma yaklaşık 2 ay önce (1.400 TL) . Bundan önce üzerinde 38.000 km yapmış hankook'lar vardı yalnız yakıt aşşağı yukarı 1 lt'ye yakın arttı . Normal midir ?

1 lt çok yüksek bir değer. Aracınızın bakım vakti gelmiş olabilir mi?
  • Arkadaşlar lastikçilerden çavçbuk aşındığına dair bilgiler aldım tabi çokta inanmak istemedim çünkü malum satmak istedikleri lastiği överler.kulkanıcı yorumları nedir acaba teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.