Şimdi Ara

Michael Madsen hayatını kaybetti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Usta yönetmen Quentin Tarantino’nun filmleriyle hafızalara kazınan aktör Michael Madsen, 67 yaşında hayatını kaybetti.Madsen’in basın sözcüsü Liz Rodriguez, ünlü oyuncunun Malibu’daki evinde perşembe sabahı ölü bulunduğunu duyurdu.

Sinemanın karizmalarından biri daha bu dünyadan geçti. Güle güle mr. blonde..

Michael Madsen hayatını kaybetti.

• Başlığı görür görmez uykusuz halimle bir an olsun Mads Mikkelsen ile karıştırıp bir hadi bee çektim ki değilmiş çok şükür. Ancak 90'ların Hollywood adamını kaybetmek de yine büyük bir kayıp. Sevdiğim oyunculardan biriydi birkaç ay önce filmlerinden birini de izlemiş ve "lan şu adamı uzun süredir filmlerde göremiyorduk, şunun bir ara filmografisini izlemek lazım" diye düşünüyordum ki henüz buna fırsatım olmadı. Üzdü, huzur içinde yatsın. 2025 bitmeden filmografisine dadanacağım, hazır kaliteli yapım kıtlığı da yaşıyorken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Temmuz 2025; 2:7:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Aynısını düşündüm. is mi andırıyor :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kill me Again filmi de güzeldir. Val Kilmer'da o filmde oynamıştı 2 üzücü kayıp..

• Oynadığı filmlere çok şey kattığını düşündüğüm, karizma bir oyuncuydu. Değişik bir aurası olduğunu düşünmüşümdür hep. İz bırakanlardan ...

• obili O kullanıcısına yanıt

Ya neden bilmem ama ben bu adamı Mehmet Yaşar Günaçgün nam-ı diğer "Yaşar"a benzeriyorum. Çağrışım yapıyor, artık aurası mıdır nedir bilmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Bazen ben de benzetmiyor değilim hani ! Bazı fotoğrafları ve imajı andırıyor. Sanırım en çok benzetme nedenim de ses tonu ya da şarkı söyleme tarzı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.