Şimdi Ara

MİCHAEL JACKSON KLİBİ HANGİSİYDİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar M.Jackson un sanırım rus ordusuyla yaptığı dans gösterisi hangi şarkı eşliğinde yapıldı , bilen var mı?

• BLACK OR WHITE klibi olması lazım.
  • ya birde onun bi şarkısı var ilk başlarda çocuk sesleri geliyor ewdemi ne çocuklar konuşuyor sora şarkı girio çok seviyordum onu ama bulamıyorum şimdi..
  • Black or White şarkısının başında da bir çocuk babasıyla tartışıyor o olabilir.Ya da They Don't Care About Us şarkısının başında da çocuk sesleri var.Abi adamın çok şarkısında var o çocuk sesleri.
    Kendini mi tatmin ediyor nedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Abi adamın çok şarkısında var o çocuk sesleri.
    Kendini mi tatmin ediyor nedir.

• quote:

Black or White şarkısının başında da bir çocuk babasıyla tartışıyor o olabilir.Ya da They Don't Care About Us şarkısının başında da çocuk sesleri var.Abi adamın çok şarkısında var o çocuk sesleri.
    Kendini mi tatmin ediyor nedir.[8D]

şikayet ettim banlancan
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

quote:

Black or White şarkısının başında da bir çocuk babasıyla tartışıyor o olabilir.Ya da They Don't Care About Us şarkısının başında da çocuk sesleri var.Abi adamın çok şarkısında var o çocuk sesleri.
    Kendini mi tatmin ediyor nedir.[8D]

şikayet ettim banlancan

Şadap şadap fuliş kazanova.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o şarkıyı dinlediğin için seni listemden de siliyorum

• Ne oldu şarkım seni üzdü mü?

Üzdü mü GAZLA GİTSİN.
  • 57.ALAY
  • quote:

BLACK OR WHITE klibi olması lazım.

O klip Black or White'a ait degil.

Dedigin klipten parcalar iceren bir video buldum fakat farklı bir sarkı calıyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=jeaaHEO-F5s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 5 Haziran 2007; 17:12:20 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=-eGapuYUTOo
    Benim bahsettiğim klip bu.Bir yerinde Moskova'da dans ediyor.
    Senin koyduğun ise albüm tanıtım videosu.
  • Abi tamam da arkadas yukarda Rus Ordusu demis, ama Black or White'daki sadece bir gurup Rus Danscı orduyla alakalı birsey yok ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 5 Haziran 2007; 23:43:28 >
  • hadi bakalım acaba kim haklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

Abi tamam da arkadas yukarda Rus Ordusu demis, ama Black or White'daki sadece bir gurup Rus Danscı orduyla alakalı birsey yok ki.

Ne bileyim Rusya falan deyince kaptırmışım ben gayr-i ihtiyarî.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

Abi tamam da arkadas yukarda Rus Ordusu demis, ama Black or White'daki sadece bir gurup Rus Danscı orduyla alakalı birsey yok ki.

Ne bileyim Rusya falan deyince kaptırmışım ben gayr-i ihtiyarî.

Dostum sende haklısın rus deyince insanın aklına başka bşy geliyo ama rus askerleriyle bir klibi var müthiş dans gösterisi var onu bulmak istiyorum ama bir türlü bulamadım .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.