Şimdi Ara

Michael Jackson dansı nasıl yapılır (moonwalk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
54.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Michael Jackson'on yaptığu moonwalk dansı ( kayarmış gibi yürüme ) nasıl yapılır?

ayakları nasıl yaparak oyle kayarmış gibi yürüyebiliriz?

yardım ederseniz sevinirim

• Çok basit ben yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 16 Mart 2009; 13:49:27 >
  • http://www.s-imgolo.com/video/michael-jackson-dansinin-sirri/tr/328918273114/show-video.aspx

aradaki " - " işareti kaldır..görüntülede eğitimi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibidi_romeo -- 16 Mart 2009; 13:48:12 >
  • Başlarken Sağ Ayak Baş Parmaklarında Duruyorsun Diğer Ayak Yere Sabit Düz Bir Şekilde Parmak Uclarına Bastığın Ayağı İndirip Yere Sürterek Geri Çekiyorsun Aynı Şekilde Diğer Ayağının Baş Parmaklarında Kalkıyorsun Diğerini Düz Şekilde Yere Sabit Yapıyorsun Bunaları Yaparken Hep Ayaklarını Yere Sürtüyorsun Pek İç Açıcı Olmasada Bu Cevap Biraz Çalışman Lazım

Ben Yapabiliyorum Bunu Tabi Zemininde Kaygan Bir Zemin Olması Lazım Biraz Çalış Yaparsın O Kadarda Zor Bir Hareket Değil Yani
  • çok teşekkür ederim çalışmalara başladım
  • Elektro dans kurslarına git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cem_Alim vs Andrew Tate
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cidden bende çalışıcam
  • Bende yapıyorum kolay ya alışınca
  • Cok basit aslında . Orta okul zamanında öğrenmiştim.Lisede usta olmuştum bu konuda, Tahtaya kalkarken bile moonwalk yapıyordum.Hoca arkası dönükken. Zevkli ;)
  • Ben de uzun yıllardır Michael Jackson hayranı olarak,belli hareketlerini taklit edebiliyorum,tabiki hiçbir taklit orijinalini gerek ruh gerekse kalite olarak yansıtmıyor,ama yüksek müzik eşliğinde bu hareketleri yapınca mutlu oluyorum.

Sidewalk,moonwalk,robot dance,ve pek çok buna benzer kareografisini, pekçok figürünü güzel bir şekilde her türlü ayakkabı ve elbise ile performe edebiliyorum.Zamanında Michael'ın ceketleri gibi kendime ceket yapmıştım.EE 20 yıllık Michael'ciyim olacak o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: faho

Sidewalk,moonwalk,robot dance,ve pek çok buna benzer kareografisini, pekçok figürünü güzel bir şekilde her türlü ayakkabı ve elbise ile performe edebiliyorum.Zamanında Michael'ın ceketleri gibi kendime ceket yapmıştım.EE 20 yıllık Michael'ciyim olacak o kadar

Bilenler şunların videolarını koyabilir mi ? Yavaş yapımını.. Yukarıdaki video da moonwalk ve airwalk iyi anlatılmış. Airwalk da çok fenaymış aslında..

Edit : Bu arada google da arıyorum senin mesaj çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tim Robbins -- 28 Haziran 2009; 4:16:59 >

• şu yere doğru yatma hareketinide bi tekniğiyle falan konuşup ayarlayıp yapsak:D

Michael patentli hareketi mantığı burda arkadaşlar

bide bunu buldum

buda wikipedia sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK_HYPNOSİS -- 15 Aralık 2009; 13:05:10 >

• Bu video ile öğrendim ben. Nasıl yapıldığını biliyorum ama kalıp sağolsun yaptırtmıyor
  • MESAJIM BULUNSUN BEN DE ÖĞRENECEM
  • ayağını geri at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.