Şimdi Ara

Michael Clayton / Avukat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Filmi bugün arkadaşlarımla kipa cinecity 1 nolu salonda izledim.
    film 2 saat sürüyor.

Son zamanlarda izlediğim en mükemmel senaryo. Başlarda biraz karışık gibi görünsede gerçekten çok güzel bir senaryo yazmışlar.

George Clooney ve Sydney Pollack isimleri zaten insanı filme çekiyor.

Üst düzey firmalara hizmet veren 600 avukatın çalıştığı çok itibarlı bir hukuksal danışmanlık şirketinde çalışan Michael Clayton'ın (George Clooney) içine düştüğü kötü durum anlatılyor. Film başında 10 dk. kadar izledikten sonra 4 gün geriye gidiyor ve karışık gibi görünen olayları çözmeye başlıyorsunuz.

Bu tür filmleri sevenlere şiddetle tavsiye ederim. (imdb rate : 7,8)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 29 Kasım 2007; 20:17:45 >

• Bu kadar mı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

Bu kadar mı ?

çatladın değil mi

teknik bir arıza nedeniyle yayına ara vermek zorunda kaldım
  • izleyelim biz de cozmeye calisalim suclu kim :)
  • Filmlerin orijinal adlarının türkçeye çevrilmesinin yasaklanası bir durumu daha.
    Keşke "Avukat" değilde "Maykıl Kıleytın" olsaymış daha iyi olurdu.
  • yabancı filmlerin ismini birebir çevirince daha çok para ödeniyomuş galiba. o yüzden böyle uyduruyolarmış.
  • Konu olarak çok iyi film ama temposu biraz yavaş geldi bana yine de sonu fln güzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JAKE PAUL vs MIKE TYSON
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2007 nin en iyi filmlerinden biri.
  • film peklde güzel değil hiç aksyon yok sırf konuşma takip ediyorsunuz ben beğenmedim filmi
  • denemekten zarar gelmez
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Defender -- 4 Aralık 2007; 0:56:34 >
  • Ben de pek beğenmedim. Ailevi, kişisel ve sosyal sorunları gibi ayrıntıları vermesinin amacı neydi anlayamadım. Askıda kalmış. "Süre dolsun da çocuktan da bir sahne koyalım, olmadı poker masasında biraz otursun..." der gibiydi. Sıkıldım izlerken.

Senarist pokerin ailevi ilişkinde oluşturduğu boşluğuyla ve bu boşlukta çocuğun kitapla, kitabın adamla adamın da başroldeki adamla bağlantısını kurmaya mı çalıştı da son derece gizli edebi ve felsefi bir nasihatın varlığını "izlerken sıkıldım" diyen birine karşı ileri sürebilsin. Bence "İtekleyin, yerine oturacak. Anlayan da anladı" lafazanlığı olmuş.

Bu film öne çıkmayı bir kenara bırak, ayağa kalkıp, John Travolta'nın oynadığı "A civil Action" filminin yanında ayağa bile kalkamaz. Kısaca beğenmedim.

Bir de beğenen birinden yorum almak isterim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 15 Aralık 2007; 16:35:35 >
  • hiç sevmedim berbat bence hele hele birkaç dalda oscar adaylığını hiç haketmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CelticDaima -- 18 Şubat 2008; 18:44:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.