Şimdi Ara

Miami Vice dizisi - Türkçe Altyazı Projesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
5
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba ben de aynı şekil bekliyorum. İngilizce altyazılısını bile bulsam izleyeceğim fakat o da mevcut değil internette. Amazon Prime Video'da var ama bizim ülke için kullanılamıyor malesef. Beklemedeyiz.

merhaba ben de aynı şekil bekliyorum. İngilizce altyazılısını bile bulsam izleyeceğim fakat o da mevcut değil internette.

turkcealtyazi.org sitesinde 5 sezonun bütün bölümlerinin alt yazıları var torrentten 5 sezonu indirip alt yazıları senkronlayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dostum bir gelişme var mı? Bende 1. Sezona ait vcdler var tr altyazılı. Diğer sezonlarında bölğmlerinin tamamı var. Eğer bölümlerde eksiğin varsa benimle iletişime geçebilirsin.

Elinizdeki vcdleri mediafire dailymotion yükleyebilir misiniz bana 1. sezon tr altyazılı bölümleri gönderirsen çok sevinirim epostam seyyalselale@gmail.com diğer sezonların olduğunu yazdınız herhalde onlar tr altyazılı değil çünkü olsa belirtirdiniz diğer sezonları torrentten mi indirdiniz yazdığım gibi eğer 1. sezonun tr altyazılı tüm bölümlerini vcd den önce bilgisayarınıza sonra internete yüklerseniz miami vice severlerin kahramanı olursunuz onları çok sevindirirsiniz.

Asus MBoard - Asus strix gtx970 - Corsair Vengace DDR3 4x4 1600mhz 16GB - Seagate 250gb 7200rpm HDD - KINGSTON V300 120GB SSD - WD 700GB HDD 2.0 - FX8350 4 ghz - 750W PSU - CM Stacker STC01 Kasa - LG M-Disc WR - Philips 273Elh
  • halen beklemedeyiz

Asus MBoard - Asus strix gtx970 - Corsair Vengace DDR3 4x4 1600mhz 16GB - Seagate 250gb 7200rpm HDD - KINGSTON V300 120GB SSD - WD 700GB HDD 2.0 - FX8350 4 ghz - 750W PSU - CM Stacker STC01 Kasa - LG M-Disc WR - Philips 273Elh
  • sanırım bıraktı arkadaş ya çeviriyi yada forumu  

hd xxıku - watch free movies and tv shows full online
    Watch Episodes Miami Vice 1x3 Full | HD XXIKU
    https://hd.xxiku.com/episodes/miami-vice-1x3
  • Sevgili miamivicedelisi verdiğin link için çok sağ ol tüm bölümler var sadece son bölüm olan 5 sezon 21 bölüm açılmıyor hata raporu linkini doldurdum sende doldurursan iyi olur ne kadar çok kişi uyarırsa o kadar çabuk düzeltirler alt yazıyı seçiyorum gözükmüyor telefondan seyrettiğim için mi notebook pc tablet onlardan baksam alt yazı gözükür mü telefondan bakarken alt yazıyı nasıl göreceğiz bir yolu varsa yazarsan çok sevinirim link için çok sağ ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilaratekiz -- 17 Kasım 2025; 3:49:47 >

bu forum nasıl işliyor anlamadım özelden yazdım ama diğer linkleri de bırakayım buraya faydası oluyorsa.

Watch show Miami Vice 1984 on lookmovie2 for free in 1080p High Definition

Watch Miami Vice Season 1 Episode 3: Heart of Darkness HD for free on Cineb.net

Watch Episodes Miami Vice 1x3 Full | HD XXIKU

FileMoon

Altyazı gelene kadar ingilizce öğreneceğiz mecbur.Ben biraz anlıyorum ama çok native konuşuyorlar zorlanıyorum ondan dolayı.

• Çok sağ ol.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.