Bildirim
Mi5 mi Mi5s mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Önceliğiniz sağlamlık ise mi5s arka kasası metal iken mi5 inki cam. Mi5 in kamerasında ois mevcut olduğundan video kaydında çok başarılı, mi5s de eis olmasına rağmen bir ois performansı vermiyor. Fotoğraf performansı ikisininde aynı sayılır. İki telefondan mi5s in işlemcisi bir nebze daha iyi ama aradaki farkın anlaşılması ancak sentetik testlerle oluyor.
Kısacası sağlamlık istiyorsanız mi5s, titreşimsiz video kaydı için mi5.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok teşekkür ederim Hocam.Video,kamera vs. fazla kullandığım bir şey değil.Sağ olun. _____________________________ İPhone 8 Plus 128GB 3GB RAM Apple A11 Bionic
Renault Symbol 1.5 dCI 90 Hp Joy -
3 4 aydır mi 5 kullanıyorum, kılıfla kullanıyorum narin yapısı vb hiç hissetmedim, kılıfı çıkarınca çok kullanışlı durmuyor kılıfla daha iyi, miui 9 güncellemesi ile daha iyi oldu, ben mi5 prime ı daha mantıklı buluyorum
Pili nasıl Hocam? _____________________________ İPhone 8 Plus 128GB 3GB RAM Apple A11 Bionic
günü kurtarıyor, fazlasını sunmuyor
Pekala Hocam,teşekkürler. _____________________________ İPhone 8 Plus 128GB 3GB RAM Apple A11 Bionic
estağfurullah :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt