Bildirim
Note5 mi? S6 Edgemi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
note5 _____________________________ Demir tava geldi kömür bitti, akıl başa geldi ömür bitti hocam...
-
S5 kullandıktan sonra hala samsung almada kararlımısın ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: risipkaylic
S5 kullandıktan sonra hala samsung almada kararlımısın ?
Evet gayet memnunum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
S6 edgeyı onerırım o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
s6 edgeyle note 5 arasında çok fark varmı? hangisini önerirsiniz ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: baran b
s6 edgeyle note 5 arasında çok fark varmı? hangisini önerirsiniz ?
android telefon büyük ekranlı telefonlarda kullanılır. keza kalem faktörü bence note serisini tartışmasız lider yapıyor. s6 ile note 5 arasındaki tek farkın boyut ve ram miktarı farkından kaynaklanıyor. bir de tabi ki ram miktarı. ancak note serisi daha çok rame ihtiyaç duyduğundan aslında birbirini götürüyor.
her iki telefonun da kameraları aynı. ois destekli. yani titreşimleri çok güzel absorte edebiliyor. ancak note5'de bunu bir tık daha ileri götürmüşler. ois'e yazılımsal destek de sunmuş. ancak bu note5 için bir neden değil :)
s6 edge gerçekten de albenisi olan bir telefon. öğretmenim ve not tutmaya ihtiyacım oluyor. öğrencilerimin ders içindeki durumlarını not alıyorum ve sözlü notu vereceğim zaman o notlarıma bakıyorum, e okulda öğrenci notlarını anında giriyorum, okuduğum kitapların özetlerini telefonuma alıyorum. yani note serisi benim için vazgeçilmezdir. spen kullanma mecburiyetim olmasaydı bu gün ya iphone 6 kullanırdım ya da s6 gdge kullanırdım :)_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- samsung ses yükseltme kodu
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- samsung yazısı yanıp sönüyor telefon açılmıyor
- z fold 6 vs z fold 7
- samsung a07 özellikleri
- exynos 2400 vs snapdragon 8 gen 3
- samsung son güncelleme
- s24 ultra ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler