Şimdi Ara

Mi band 4 169tl. gittigidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
7.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi band 4 GittiGidiyor da 179 tl. kazananlar kulübüne özel 169 TL.
    GittiGidiyor
    Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik - Global Versiyon - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-band-4-akilli-bileklik-global-versiyon-474840350

Satıcı cepport

• Kazanalar kulübüne 169TL. 100/25 indirim kuponu ile kullanmak çok daha hesaplı Normal fiyatı olan 179TL'den 154TL'y düşüyor.
  • 1 aya bedava verilecek sanırım
  • 100/25 de geçerliyse 144e geliyor sıcak fırsat
  • 100₺ Düşmesini bekliyoruz.
  • Garantiyle ilgili birşey yazmıyor garanti varmı
  • ben 165 e alanlardanım, tavsiye etmem türkçe karakterler okunmuyor, adımları düzgün saymıyor, işlevsiz bir ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Kazanalar kulübüne 169TL. 100/25 indirim kuponu ile kullanmak çok daha hesaplı Normal fiyatı olan 179TL'den 154TL'y düşüyor.
    100/25 kuponu nasıl veriyor acaba?
  • kank07 kullanıcısına yanıt
    500 tl nin üzerinde alışveriş yapmışsınız katılabiliryorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 17 Eylül 2019; 1:26:2 >
  • atarli ergen kullanıcısına yanıt
    size çin versiyonunu satmışlar. Global versiyonda karakter sorunu yok
  • 2. eli daha pahalı :D
  • kaptım bir tane 152 ye geldi haber verene teşekkürler
  • Yakında Bim yada A101 marketlere global versiyonu gelir o zamana kadar fiyatta daha uygun olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atarli ergen

ben 165 e alanlardanım, tavsiye etmem türkçe karakterler okunmuyor, adımları düzgün saymıyor, işlevsiz bir ürün
    aynı sipariş verdik sanırım. fakat, bendede sorun yok Türkçe herşey
  • 11.11'de daha ucuz olur mu acaba?
  • Her yerde Türkçe yok deniliyor. Güncelleme bekleniyor. Burada Türkçe gelen bile varmış. Türkçe yapma işleri var ama sıkıntı olabilir deniliyor. Bazıları bu işlemi görmüş cihaz mı aldılar acaba? Mi fit uygulaması Türkçe. Mi Tr sayfası bile güncelleme ile gelecek diyor.
  • Fiyatları bir anda çok hızlı düşmeye başladı. Bir ara 230'a sabitlenmişti.
  • SAhibinden.com 'da hemen ENayi avına başlamışlar zaten.

Bu site kadar enayi avı olan bir yer görmedim ben.Sıfır araba aldım, bayiden alıp geldim evde bir açtım tamamen aynı araç 10bin km de 2.el vergiler Aldıgım fiyattan daha fazla idi.

anında mi band3 leri koymuşlar ilana 120-150 tl 'ye.

mi band4
    1-2 tl ye satılan kuponla 154tl ye alınabiliyor şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 17 Eylül 2019; 13:22:11 >
  • arkadaşlar bu ürünün garantisi yok zaten kutunun içinden garanti belgesi çıkmıyor ben izmir xiomi mağazasından 249 tl aldım aynı gün trendyol 189 tl satıyordu trendyolu aradım garantisi ithalatçı firma imiş yani bozulduğu zaman trendyol gittigidiyor firmasından aldın mi band 4 kargoyla ithalatçı firmaya gönderiyorsun yani bir sene sonra firma battı siz düşünün...
    ben gaziemir optimum avm deki xiomi mağasından aldım bana faturayı saklayın iki sene garantiniz var eğer arıza servisel ise birebir değişim yapıyoruz dedi içime sindi aldım...
    ürün çok güzel bütün bildirimleri gösteriyor haber veriyor telefon çağrı, mesaj,watsap,email hepsini ekranıda gösteriyor yalnız adım sayar metro otobus yani toplu taşımda da çalışıyor dün 16000 mt yürümüşüm😳😳😳😳😳
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.