Şimdi Ara

Mi A2 Lite vs Redmi 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler forum. iOS'den Android'e geçeceğim ve aklımda iki telefon var. Xiaomi Mi A2 Lite 4/64 ve Xiaomi Redmi 8 4/64. Aşırı telefon kullanan biri değilim. Telefonumu Twitter, Youtube, Netflix, WhatsApp ve E-Maillerim için kullanıyorum. Ham işlemci performansı o yüzden çok önemli değil benim için. Bataryası uzun gidecek bir telefon istiyorum. Sİzce hangisini almalıyım

A2 Lite artıları: 1080p ekran, alüminyum kasa, Netflix HD oynatma sertifikası var, daha hafif.
    A2 Lite eksikleri: sıcaklık yönetimi, daha eski, ön kamera vasat, saf Android yavan ve güncellemeler sorunlu.

Redmi 8 artıları: ısınma sorunu yok, 5000 mah batarya, kameraları güzel, daha güncel, Miui arayüz.
    Redmi 8 eksileri: 720p ekran, daha ağır, Netflix HD oynatma sertifikası yok, plastik kasa.
  • Deneyiminize ve saydıklarınıza bakınca Redmi 8 daha iyi bir seçim olarak görünüyor hocam haklısınız. Saf Android kulağa çok hoş geliyor ama forumdaki diğer kullanıcılardan ve sizden duyduğum her güncellemeden sonra sorunlar çıktığı. Sürekli yazılım sorunlarıyla boğuşmak istemiyorum. Stabiliteyi yenilik ve hafifliğe de tercih ederim açıkçası. Bu bilgiler ışığında Redmi 8 4/64 de karar kıldım. İlginiz için çok teşekkür ederim hocam. İyi günler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen öyle hocam, kağıt üstünde güzel görünse de aslında içi bomboş bir arayüz herkese güzel gelmez. Ben Galaxy S5'ten geçiş yapmıştım ve o telefondaki özellikleri baya aramıştım. En sonunda da dayanamayıp Miui kurdum. Kurunca telefon garanti dışı kaldı ama özelleştirme ve işlevsellik daha önemli olduğu için yapacak fazla bir şey yoktu. Öyle program yüklemekle çözülmüyor saf Android eksikleri. Açıkçası elimde olsa satıp Redmi 8 alırdım. O yüzden size önerdim. Kendim kullanmadım ama umarım gerçekte de kağıt üstünde göründüğü kadar iyidir. Kullanıcı memnun görünüyordu. Alırsanız şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.