Şimdi Ara

GM 9 Pro ile Xiaomi Redmi 8A arasında yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • General mobile sağlamlık ve sorunsuzluk bakımından güven vermiyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı, GM 9 Pronun herhangi bir kronik sorunu var mı? GM 20 Pro çıkacakmış fakat gorilla glass olmaması + 400TL + telefonun hemen alınması gerektiğinden dolayı eledim onu

edit: bütçe olarak 2000 üzerine çıkamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayakeasy -- 6 Eylül 2020; 13:10:23 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Glow
  • Dostum GM 9 pro işlemci ve hafıza yönünden iyi olsada yazılım ve dayaniklilik konusunda 0 diyebiliriz android one pişmanlıktır
    Sana seçenek olarak Samsung Galaxy m20 sunbilirim GM 9 pro dan 1.5 sene daha fazla kullanırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gm 9 pro güncelleme hariç sağlam telefon genel olarak.Camı ve kasa kalitesi güzel.İşlemci ve kamerası oldukça güzel.Benim güncelleme ile işim olmaz ufak tefek yazılım hatalarına da kafayı takmam dersen kesinlikle gm9 daha uzun ömürlü olacaktır senin için

If it runs,it's crackable...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.