Şimdi Ara

mi 9 için nasıl bir power bank almalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar power bank almak istiyorum. taşıması kolay olsun ve type c destekli olsun.

siz nasıl ürünler kullanıyorsunnuz. tavsiyeleriniz var mı?

• Xiaomi'nin gayet kaliteli powerbanklari var. Öneririm hızlı şarj desteği, 2 portu var. Hepsiburada'da 93 TL
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 3) Taşınabilir Şarj Cihazı Gümüş Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-versiyon-3-tasinabilir-sarj-cihazi-gumus-ince-ve-hafif-kasa-p-HBV00000B8GOR?magaza=Hepsiburada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hatalı yönlendirme yapmayalım arkadaşlar

öncelikle yeni tlf larda hızlı dolum değerleri yani hızlı dolum olabilmesi için gereken akım değerleri yükseltildi

linki verilen powerbank veya diğer alternatif olan powerbank larda buna dikkat etmek lazım
    ihtiyaç duyduğu 27W lık bir fast charge (hızlı dolum) ...
    misal... ben mi9se de usb voltmetre ile baktığımda 9v ve 1,57a gördüm. daha uzun süre beklemedim çünkü ölçü aletinin sınırını bilmiyordum. hepsine birşey olmasın diye çıkarttım

kısacası... sabit 5V ve 2A lik yani teorik olarak 10W lık herhangi bir marka nın powerbank ı klasik dolum ve süreçde fayda görebilirsiniz ama şimdi yeni modeller çıkmaya ve kutularında bunu yazıyorlar... dikkat ederek alalım

maksad powerbank almak ise tabiki linkdeki model de alınabilinir onun üst modeli olan 20k lık modeli de alınabilinir... unutmayın istenen hız/verim elde edilmez... sadece çok uzun sürede dolum yapmış olursunuz.. buda ısınma vs sorunları oluşturur süreklilik olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: tosuntosun

hatalı yönlendirme yapmayalım arkadaşlar

öncelikle yeni tlf larda hızlı dolum değerleri yani hızlı dolum olabilmesi için gereken akım değerleri yükseltildi

linki verilen powerbank veya diğer alternatif olan powerbank larda buna dikkat etmek lazım
    ihtiyaç duyduğu 27W lık bir fast charge (hızlı dolum) ...
    misal... ben mi9se de usb voltmetre ile baktığımda 9v ve 1,57a gördüm. daha uzun süre beklemedim çünkü ölçü aletinin sınırını bilmiyordum. hepsine birşey olmasın diye çıkarttım

kısacası... sabit 5V ve 2A lik yani teorik olarak 10W lık herhangi bir marka nın powerbank ı klasik dolum ve süreçde fayda görebilirsiniz ama şimdi yeni modeller çıkmaya ve kutularında bunu yazıyorlar... dikkat ederek alalım

maksad powerbank almak ise tabiki linkdeki model de alınabilinir onun üst modeli olan 20k lık modeli de alınabilinir... unutmayın istenen hız/verim elde edilmez... sadece çok uzun sürede dolum yapmış olursunuz.. buda ısınma vs sorunları oluşturur süreklilik olursa
    Çok teşekkürler üstat. Ben xaoimi nin pro modeli var ona yöneldim. Hata yaparmıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boyutu nasıl. Büyük bir cihaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogan..

Çok teşekkürler üstat. Ben xaoimi nin pro modeli var ona yöneldim. Hata yaparmıyım

Alıntıları Göster
    link atarmısın.. herşeyi takib etmiyorum...

ben zorda kaldıkça ne yapıyorum.. AE den boş powerbank kutusu aldım. içine de 18650 eski pilleri doldurdum. zorda kalınca kullanıyorum.. ne zaman ? yatakda uyumak yerine ROK a dalınca meccuren o powerbank ı kullanıyorum

evet hızlı dolum özelliği yok. ama... power bank da sekme ile volt 3 den 19V a kadar farklı çıkışlı olması... şahsi ihtiyaçççççç

bakın...
    hangi powerbank olursa olsun.... mutlaka evinizde cebinizde sırt çantanızda olsunlar.
    hatta minik usb den enerji alan led lamba da olsun.. tercihen PB +20k değerlerinde olsun.

hatta bu kış powerbank ile vucud ısıtmak için ısıtıcı bez ler alacaktım.. istediğim model ve şekilde bulamadım ama bu arada ayakkabı içi ince film modellerini gördüm :) hatta onlardan alıp kendime yelek diktirmeyi düşünüyorum.. kaban cebine de 1 adet powerbank... ohhhh mis gibi kış.. isterse fırtına olsun :)

• Quick Charge 3.0 Destekli Micro USB
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge 3.0 Taşınabilir Hızlı Şarj Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-20000-mah-2c-quick-charge-3-0-tasinabilir-hizli-sarj-cihazi-p-HBV000009KB2J

Quick Charge 2.0 Destekli Type-C
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Pro 10000 mAh Type-C Taşınabilir Şarj Cihazı Altın Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-pro-10000-mah-type-c-tasinabilir-sarj-cihazi-altin-p-HBV000007OONG

Quick Charge 2.0 Destekli Micro USB
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 3) Taşınabilir Şarj Cihazı Gümüş Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-versiyon-3-tasinabilir-sarj-cihazi-gumus-ince-ve-hafif-kasa-p-HBV00000B8GOR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosuntosun

link atarmısın.. herşeyi takib etmiyorum...

ben zorda kaldıkça ne yapıyorum.. AE den boş powerbank kutusu aldım. içine de 18650 eski pilleri doldurdum. zorda kalınca kullanıyorum.. ne zaman ? yatakda uyumak yerine ROK a dalınca meccuren o powerbank ı kullanıyorum

evet hızlı dolum özelliği yok. ama... power bank da sekme ile volt 3 den 19V a kadar farklı çıkışlı olması... şahsi ihtiyaçççççç

bakın...
    hangi powerbank olursa olsun.... mutlaka evinizde cebinizde sırt çantanızda olsunlar.
    hatta minik usb den enerji alan led lamba da olsun.. tercihen PB +20k değerlerinde olsun.

hatta bu kış powerbank ile vucud ısıtmak için ısıtıcı bez ler alacaktım.. istediğim model ve şekilde bulamadım ama bu arada ayakkabı içi ince film modellerini gördüm :) hatta onlardan alıp kendime yelek diktirmeyi düşünüyorum.. kaban cebine de 1 adet powerbank... ohhhh mis gibi kış.. isterse fırtına olsun :)

Alıntıları Göster
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Pro 10000 mAh Type-C Taşınabilir Şarj Cihazı Altın Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-pro-10000-mah-type-c-tasinabilir-sarj-cihazi-altin-p-HBV000007OONG?magaza=Hepsiburada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.