Şimdi Ara

Mi 8 Se 1549 tl?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konuyu fırsat mı? sorusunu sormak ve eğer öyleyse sizlere de paylaşmış olmak için açtım.
    Sahi.. sitesinde satılan bu ürünü alırsak kayıtla ve yedek parça bulma ile ilgili sorun yaşar mıyım? Tecrübeniz var mı? Telefonu oğluma alacağım. Veya max 1500 e kadar ebatı çok büyük olmayan cepde taşınabilir ne önerirsiniz?
    Teşekkürler.

• Ben de oğluma bakıyorum. Mi8 Lite bakıyorsum ama anlamsız şekilde bu ay fiyatları 300-400 TL arttı..
    Yalnız SE versiyonunun sadece Çin için çıktıgını okumuştum bir yerlerde... Güncellemelerde problem olur diye aklımda kalmış
    doğru mudur?
  • OOo hoşgeldin sıcak fırsatlara kardeşim, bizim yeğen o kadar büyüdü de telefon da bakılıyor maşaallah.

Konuya da cevap vereyim ki, konu dışı kalmasın:)

Garantisiz bir ürün almış say kendini, mesela benim Mi5 Delta garantisi var ama bir sorun yaşasam göndermeye korkarım açıkçası.

Resmi kayıtlı mı, ona bakmak lazım. Bana göre biraz daha ekleyerek en azından ithalatçı garantili almaya bak.
  • Band 20 yok
    Global resmi rom yok

Çin romundan türkçe yapılan xiaomi.eu topluluğu romu var

OTA update olmuyor diye biliyorum
    Twrp ile güncellemek gerekiyor

Bu sebeplerle yeğeniniz twrp vb bilmiyorsa alınmaz bence, sıkıntı yaşayabilir

Onun dışında süper muhteşem cihaz

Ben de bununlave birkaç seçenekle gm9pro arasında kaldım
    Gm9pro Siparis verdim
    Daha ulaşmadı bugün yarın ulaşır

https://forum.donanimhaber.com/gm-9-pro-vs-redmi-note-6-pro-vs-mi-8se-vs-redmi-note-7-tercih--137685404

Ceptelefonları> tavsiyelee bölümü var oraya da sorun
    Mi8se nin konusunu okuyup oradan da tavsiye alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 4 Nisan 2019; 11:17:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thall

OOo hoşgeldin sıcak fırsatlara kardeşim, bizim yeğen o kadar büyüdü de telefon da bakılıyor maşaallah.

Konuya da cevap vereyim ki, konu dışı kalmasın:)

Garantisiz bir ürün almış say kendini, mesela benim Mi5 Delta garantisi var ama bir sorun yaşasam göndermeye korkarım açıkçası.

Resmi kayıtlı mı, ona bakmak lazım. Bana göre biraz daha ekleyerek en azından ithalatçı garantili almaya bak.
    Hoşbuldum, aslında direk sana da sorsam olurdu soruyu. 6. sınıf şimdi oyuın filan da oynamak ister bu yüzden bu modele bakmıştım. Asıl sorum garanti den çok kayıt kısmı. En işini bilen kullanıcı kısmı burda olduğu için de buraya açtım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Band 20 yok
    Global resmi rom yok

Çin romundan türkçe yapılan xiaomi.eu topluluğu romu var

OTA update olmuyor diye biliyorum
    Twrp ile güncellemek gerekiyor

Bu sebeplerle yeğeniniz twrp vb bilmiyorsa alınmaz bence, sıkıntı yaşayabilir

Onun dışında süper muhteşem cihaz

Ben de bununlave birkaç seçenekle gm9pro arasında kaldım
    Gm9pro Siparis verdim
    Daha ulaşmadı bugün yarın ulaşır

https://forum.donanimhaber.com/gm-9-pro-vs-redmi-note-6-pro-vs-mi-8se-vs-redmi-note-7-tercih--137685404

Ceptelefonları> tavsiyelee bölümü var oraya da sorun
    Mi8se nin konusunu okuyup oradan da tavsiye alabilirsiniz
    Hocam baya teknik şeyler yazmışsın çok anlayamadım ama alınmaması gerektiği anladım, teşekkürler.

• Yani burdakiler de kayıtlı sıkıntı yaşamazsınız o konuda . Lakin garanti ve güncelleme olayı sizi biraz sıkıntıya düşürebilir twrp bilmiyorsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mi 8 se kullanıyorum 1600 e aldım sıkıntısiz kullanıyorum
    Ayrica twrp de bilmiyorum ama ilk aldığım gibi kullanıyorum ihtiyac yok yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Göründüğü kadarı ile teknolojiye biraz uzak birisiniz,Mi8 lite veya redmi note 6 pro veya 7 modelini incelemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainmanstern

Göründüğü kadarı ile teknolojiye biraz uzak birisiniz,Mi8 lite veya redmi note 6 pro veya 7 modelini incelemenizi tavsiye ederim.
    :) Hocam aslında IT ciyim ama android telefonlarla işim olmadı hiç, iphone kullanıyorum. Çocuk için lazım olunca sordum, twrp vesaire ile çözülecek şeyler varsa ki şimdi duydum bu terimi, hallederiz.

Genel kanı sorun olacağı şeklinde ama bir arkadaş kulladığını ve sorun olmadığı yazmış o kafamı karıştırdı şimdi.
  • Antalya kullanıcısına yanıt
    Çok zor değil internette zibilyon kaynak ve örnek rehberler var evde tek başınıza yapabilirsiniz. Ihtiyacınız olan şeyler PC ve ara kablo. Ama garanti dışı kaliyo ozamanda cihaz tavsiye etmem. Huawei lite alabilirsiniz özellikleri se ile aynı hemen hemen. Ben kullanıyorum ve gayette memnunum cihazdan.

• Ben aldım 2 ay önce başka bir yerden. Kayıt halledilmiş rom Türkçe.baglanti sorunu yok.yedek parça olarak dersen de kronik sorunlu bir model değil parçası da bulunur.kardesime de aldık.ancak garantisi Türkiye'de yok.amoled ekran olduğu için sıkıntı çıkarabilir ileride ekranı da 500 lira civarında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.