Şimdi Ara

MHRS Randevu Sistemi her zaman dolu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
39.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aydır randevu alamıyorum. Çevre ilçelere dahi alamıyorum. Her zaman dolu. Arıyorum yine dolu.

İşten izin almayı da geçtim. Yeterki bir gün bir sıra alabileyim.

Günün her saati deniyorum yaklaşık 1 aydır mağduriyet yaşıyorum. Önceden girerdik alır çıkardık. Ne oldu şimdide 1 aydır 1 tane doktora gidemedik ?

Kaçırdığım bir şeymi var yardımcı olablrseniz çok sevinirim arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 yılda 1 kez devlet hastanesine gittim

dizimde acayip bir ağrı, zor yürüyorum, online randevu aldım 1 hafta sonrasına

dedim kendime "kötünün iyisi sanırım, 1 hafta sonrasına randevu alabildik"

1 hafta acılar içinde kıvradım, doktora gittim sonunda.

doktor uzaktan baktı, baktı MR için şuraya git sıra al dedi.

gittik sırayı aldık 9 gün sonra.

iş yerine geri geldim, dizimde lanet bir ağrı, zor yürüyorum.

lanet gelsin dedim, bastım özele gittim.

56 TL muayene ücreti + 12 TL katılım payını verdim doktora derdimi anlattım. yatırdı, dizimi muayene etti, MR çekelim bakalım dedi

hemen alt kata indim, 75 TL MR parası verdim, 1 saat sonra MR çektirdim, 3 saat sonra hazır olur dediler

5 saatte muayene, MR herşey halloldu. doktor ilaçlar yazdı, 5 günde bütün ağrım geçti

demem o ki 3 haftada devletin çözeceği şeyi özelde 5 saatte çözdüm, hem de insan gibi muamele gördüm.
    Yapay Zekanın Yanıtı

MHRS Randevu Sistemi: Doluluk Sorunu ve Randevu Alma Taktikleri

MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) randevu sistemi, Türkiye'de sağlık hizmetlerine erişim sağlamak için kullanılmaktadır. Ancak son zamanlarda, "MHRS randevu alamıyorum" şikayetleri yaygınlaşmıştır. Bunun nedeni, sistemin yüksek talep ve sınırlı randevu mevcudiyetidir.

Randevu Alma Taktikleri:

MHRS'den randevu almak zor olsa da, şansınızı artırmak için bazı taktikler uygulayabilirsin:

• Erken Saatlerde Deneyin: Randevular genellikle sabah erken saatlerde açılır. Bu nedenle, sabah saatlerinde sisteme giriş yaparak şansını artırabilirsin.
    • Farklı Tarihleri ve Saatleri Kontrol Edin: İstediğin tarih ve saat için randevu bulamazsan, farklı tarihleri ve saatleri kontrol etmelisin. Bazı tarihler diğerlerine göre daha yoğun olabilir.
    • Birden Fazla Branş Seçin: MHRS, birden fazla branş seçmene olanak tanır. İstediğin branşta randevu bulamazsan, ilgili diğer branşları da seçerek şansını artırabilirsin.
    • Otomatik Randevu Takip Hizmetlerini Kullanın: Bazı web siteleri ve uygulamalar, MHRS'de randevu açılır açılmaz seni bilgilendiren otomatik randevu takip hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmetler, şansını artırabilir.

Alternatif Yollar:

MHRS randevu alamıyorsan, alternatif yolları da değerlendirebilirsin:

• Telefonla Randevu Alın: Bazı sağlık kuruluşları, telefonla randevu alma imkanı sunmaktadır. MHRS'den randevu bulamazsan, sağlık kurumunu arayarak telefonla randevu almayı deneyebilirsin.
    • Özel Sağlık Kuruluşlarını Düşünün: MHRS'de randevu bulamazsan, özel sağlık kuruluşlarını da değerlendirebilirsin. Ancak özel sağlık kuruluşlarının ücretli olabileceğini unutma.

Randevu alamama sorunu, MHRS sistemindeki yüksek talepten kaynaklanmaktadır. Yukarıda belirtilen taktikleri uygulayarak ve alternatif yolları değerlendirerek, randevu alma şansını artırabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam gece 00'dan hemen sonra dene yeni randevu günü açılıyor. Tabi 15 gün sonrasına falan. 15 gün sonrası cumartesi pazar olursa açılmıyor doğal olarak. İnternet için konuştum bu arada

• Diş hep dolu. Ötekiler de sıkıntı yaşamadım. Demek ki ülke olarak dişlerimize bakmıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durumdan ben de muzdarip oldum göz ile ilgili fakat azim ede ede beyoğlu göz hastanesine randevu aldım.

işin sırrı yılmamak :)

• App guzel ama

• quote:

Orijinalden alıntı: W!N3r

aynı durumdan ben de muzdarip oldum göz ile ilgili fakat azim ede ede beyoğlu göz hastanesine randevu aldım.

işin sırrı yılmamak :)

İnanmazsınız 1 aydır deniyorum. Artık saplantı halinde her dakika giriyorum. Ama yok. Ancak çok uzak hastahanelerde var hesaplıyorum yol parası gitti geldisi derken çok yorucu ve masraflı olacak.

• 20 gundur randevu yok hep dolu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

20 gundur randevu yok hep dolu

Gelişmiş sağlık sistemi ülkenin tam neresinde anlamıyorum. Bimer' e yazsam değişirmi ? Onuda zannetmiyorum.

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    uzak&yakın pek düşünmeyin neresi uygun gözükürse hemen alın ben 36.gün'de randevu alabildim sabredin ve denemeye devam edin sağlık söz konusu sonuçta

uygun randevu tuzla'da olsa da yapacak bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

20 gundur randevu yok hep dolu

Gelişmiş sağlık sistemi ülkenin tam neresinde anlamıyorum. Bimer' e yazsam değişirmi ? Onuda zannetmiyorum.

Birşey değişmez hocam, hastaneler aşırı dolu özellikle büyük şehirlerde nüfusu kaldıramıyorlar.
  • sabah erken gidince yer bulunuyor genelde.
  • Ben de göz randevusu alayım dedim 2 hafta sonrasına verdi

Yaklaşık 120 bin kişiye 1 göz doktoru bakıyor

Lens muayenesi de yapmıyor zaten özele gidecem gibi

• 10 yılda 1 kez devlet hastanesine gittim

56 TL muayene ücreti + 12 TL katılım payını verdim doktora derdimi anlattım. yatırdı, dizimi muayene etti, MR çekelim bakalım dedi

hemen alt kata indim, 75 TL MR parası verdim, 1 saat sonra MR çektirdim, 3 saat sonra hazır olur dediler

5 saatte muayene, MR herşey halloldu. doktor ilaçlar yazdı, 5 günde bütün ağrım geçti

demem o ki 3 haftada devletin çözeceği şeyi özelde 5 saatte çözdüm, hem de insan gibi muamele gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: W!N3r

uzak&yakın pek düşünmeyin neresi uygun gözükürse hemen alın ben 36.gün'de randevu alabildim sabredin ve denemeye devam edin sağlık söz konusu sonuçta

uygun randevu tuzla'da olsa da yapacak bir şey yok

36. gün 😱

• quote:

Orijinalden alıntı: metagenez

Ben de göz randevusu alayım dedim 2 hafta sonrasına verdi

Yaklaşık 120 bin kişiye 1 göz doktoru bakıyor

Lens muayenesi de yapmıyor zaten özele gidecem gibi

120 ye 1 ağlanacak bir rakam hocam ya :(

Özele gücüm yok muayne ücretleri ne kadar sormak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: echonia

10 yılda 1 kez devlet hastanesine gittim

Abi sonunda sanırım dediğin gibi yapıcam. Durumum sıkışık ama artık başka çare bırakmıyorlar.

İşlerin geldimi GSS yi çakıyolar. Almadığım hizmetin neyini ödüyorum madem ?

• Askeriyeyi sağlık konusunda çok seviyorum ya, revirden sevk alıp istediğim hastaneye giriş yapıyordum, normalde gata'ya yolluyor ama sevkin üstüne gitmek istediğin hastaneyi yazıyorsun seve seve kabul ediyorlar, sisteme er-erbaş olarak düşüp, 65 yaş üstünden hemen sonra giriyordum muayene'ye..

Sivilde işler karışık 3 aydır bende diş'e yer bulamıyorum, geçen hasta ziyaretine gitmişken muayenehaneye uğrayıp belki sıra alırız sekreteri kafalayım dedim, kadın feminist çıkdı azar yedik iyimi..
  • Ankara da yasiyorum, diş de dahil birçok alandan randevuyu sorunsuzca aldim. Benim şansima da boş olabiliyor tabi onu bilemem, hiç sorun yasamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Diş hep dolu. Ötekiler de sıkıntı yaşamadım. Demek ki ülke olarak dişlerimize bakmıyoruz.

Hadi ordan, sağlık sistemimiz kötü demiyor da. Senin nasıl koyu bir AKP, TayyipSever olduğunu herkes biliyor.

Konu açana cevap vereyim : kardeşim 1.30 saat ile çevre illere git orda ertesi güne alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straptezlo -- 17 Nisan 2017; 20:21:22 >
  • Stattrak kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam.

Ben özele mecbur gideceğim gibi lens muayenesi yapan devlet hastanesi yok gibi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.