Şimdi Ara

MHP Tüzük Kurultayı (Ana Konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
4.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Henüz insan olduğuna ikna olamadık kusura bakma. Erdoğan'dan AKP'den
    nefret etmiyorum, onları nefret edecek kadar değerli bulmadığımdan kaynaklanıyor bu.

Ayrıca insan olmayandan da her türlü, sapıklık, iftira, ağız ishali beklenir zaten.

Hadi başka kapıda yalvar, dönek milliyetçilerle işimiz olmaz bizim.
  • Bu arada, en son 10 temmuzda kurultay yapilmayacagi duyruldu, atlamayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Bu arada, en son 10 temmuzda kurultay yapilmayacagi duyruldu, atlamayim

Şuan mahkeme kararı bekleniyor anladığım kadarıyla? Eğer tüzük değişirse kurultay yapılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Şuan mahkeme kararı bekleniyor anladığım kadarıyla? Eğer tüzük değişirse kurultay yapılacak.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: Kassady

quote:

Orijinalden alynty: pelerinli

?uan mahkeme karary bekleniyor anlady?ym kadaryyla? E?er tüzük de?i?irse kurultay yapylacak.

tam ayryntysyny bilmiyorum, bilen yazsa daha iyi olur.

• Mahkeme karariyla 10 Temmuzda kongre yapilamayacagini belirten Bahceli 2018deki olagan kongreyi isaret etmis.

Ayrica muhalifler dun Ankara'da toplanmislar (icerigini bilmiyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahceli bayram mesaji olarak mart 2018de kongre olacak demis

• Devlet Bey kendisine saygı duyan yığınları kaybediyor. Mhp, tabandan tavana kadar değişim istiyor. Bu değişim isteyenlerden kimse Devlet Bey'e saygıda kusur etmedi.
    Muhalif liderler her fırsatta "Devlet Ağabey Mhp'lileri mahkeme koridorlarında çürütmesin." diye ricada bulundu, herkes kendi kampanyasını yürüttü, Devlet Bey'e yüklenmedi. Bütün bunlara rağmen hala Mhp'lilerin önünü tıkıyor Bahçeli ve Mhp seçmeni her şeyin farkında. Artık, "Genel başkanım, rica ederiz siz biraz dinlenin."den, "Yol al Bahçeli." moduna geçen Mhp'liler doluşmaya başladı. Bir sinir birikmeye başladı bu yönetime. Partinin huzurunu bozmaya ne gerek var. Bu kartopu artık durmaz, yola çıktı ve büyüyor. Herkes bunun farkında. Yavaşlatmaya çalışmak niye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edizkowicz -- 5 Temmuz 2016; 13:46:59 >
  • Edizkowicz kullanıcısına yanıt
    İyi de açıklamalarını takip ettiğim kadarı ile bahçeli koltuğu bırakmam demiyor ki. 47 yıllık partiyi paralelin oyunlarına kucağına bırakmam diyor. Meral akşener in arkasında çok sayıda holdingin olduğu söyleniyor fetö ye şöyle okkalı bir tavrı da olmadı fetö nün ses kayıtları çıktı orada akşenere destek olunmasını söylemiş. Benim gördüğüm kadarıyla muhalif adaylardan en sağlamı koray aydın. Diğerleri şaibeli görünüyor.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Bu mesele hakkında doğru taraflar da var açık gözlülük de var.

Meral Akşener Samanyolu Tv'ye falan gidiyor. Fethullah Gülen hakkında da "Hocaefendi" dediği de oldu. Bunlar beni de endişeleniyor. Bu yüzden Meral Hanım'ı desteklemiyorum, destekleyenleri de bu konuda uyarıyorum. Ancak Devlet Bey, bundan istifade edip "Partimi paralelin bastonu yapacaklar." diyor. Sinan Oğan, Koray Aydın gibi Mhp'lileri zan altında bırakıyor. Kendisi de çok iyi biliyor ki bu isimlerin Fethullah Gülen ile hiçbir alakası yok. Ergenekon iddianamesi kurnazlığına yatıyor. Araya bir tane gerçek koy, geri kalanını salla. Muhalefet gelince doğru olan üzerinden yürü.

Kusura bakmasın yemiyoruz.
  • 10 mhpliden 9 û artık bahçeliyi istemiyor.
    Bu partinin koltuk değneği olmasını hiçbir mhpli kabul etmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Tahminim aslen bahçeli de bırakmak istiyor ama tuğrul türkeşin dediği gibi bahçeli nin etrafındaki 2 sarhoş 3 çakal bahçeliyi ikna ediyor gibi. Sonuçta iyi kötü bir koltukları makamları var yeni başkan seçilse hepsi gidecek makamı bırakmak istemiyorlar

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Bunu da çok duyuyorum. Mansur Yavaş da aynı şeyi söylemişti.
    "Hayatımı verdim, yine Mhp için çalışmak istiyorum, Devlet Bey'i arıyorum, telefonlarıma bile çıkmıyor. Yanındakiler izin vermiyor." demişti. Bu nasıl bir güçtür ben anlayamıyorum.
    Partiyi kim yönetiyor anlamak çok güç.
    Hocam en güçlü aday ve muhtemel bir seçimde akşener geçeceği icin paralel diyor. Onunda dışında sinan oganin milliyetçiliğine bir sey diyemem harbi adam ancak keşke biraz daha yıllarını mhpye verseymis. Daha yeni yetme diyebilir parti içinde. Bi ümit özdağ kadar partide olsaydı adayim kesinlikle sinan ogan olurdu.
    Ancak herseyi geçtim. 1 sene önce milliyetçi ülkücü irade tarafindan 2018 de alınan kurultay kararı seçimlerden hemen sonra basının da devlet bahceliye olan baskısıyla kurultayi yapalim yarin secim olsun mhp iktidar olsun havası oldu. Bu ilkin masumane gözüktü. Ancak olaya geriden baktığınız da bugün Mhp oylarını kaybetmedi mi ? Onu da geçtim. 10 temmuzda kurultay karari alinmisken hala ne diye 19 haziranda saçma sapam işlere bulaşıldı? Günü kurtarayım derken elindekileride kaybetti muhalifler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920

10 mhpliden 9 û artık bahçeliyi istemiyor.
    Bu partinin koltuk değneği olmasını hiçbir mhpli kabul etmez.

Hocam nasıl bi anlayış bu akp koltuk deyegi.
    Bakın Tuğrul Türkeş geçici hükümete geçti diye ihraç etti partiden Mhp hep anti akp oldu devleti düşünmüyor dediler. Şimdi ise böyle

Anladım ki akp basını olayin başından beri süreci çok iyi yönetti. Bir daha Mhpnin %16 yi gecmemesi icin ellerinden geleni yapacaklar. 7 hazirani yasamamak için.

• Mete321 kullanıcısına yanıt
    Sinan Oğan parti içinde yeni olabilir ancak geldiği yer ve ulaştığı başarı azımsanacak gibi değil. Belki de bizim böyle yıldız isimlere ihtiyacımız vardır. Hızlı yükseldi diye bir hit şarkı ile listelere girip sonradan unutuluş popçu havası estirememize gerek yok, tam tersi bunu bir kıvılcım, bir heyecan olarak da görebiliriz. İnsanlar Sinan Bey'i seviyor, herkes iyi bir Türk Milliyetçisi olduğu konusunda hemfikir. Mhp'nin de sıradışı bir şeye ihtiyacı var. Elbette Ümit Bey de tartışmasız çok kaliteli bir adamdır.

Oy kaybetme meselesi Mhp'nin de koalisyonu kabul etmemesiyle başladı. %17'e çıktı Mhp geçen seçim. Akp koalisyon istedi, partinin içinde herkes %17 ile iktidar ortağı olacağız diye mutlu oldu. Ancak yönetim reddetti. Ondan sonra oylar düştü, muhalifler de yeter artık dedi. Burada ben suçu direk birey olarak Devlet Bey'e yüklemesem de, yönetimden başka kimi suçlayabilirim? Ve bu yönetimde aslan payı Devlet Bey'de değilse kimdedir?

Sinan ogan konusunda haklısınız.
    Ancak koalisyonu mhp degil akp kabul etmedi. Açık açık bu şartlarla koalisyon olmaz dedi. He bu şartlardan vazgecsemiydi mhp? Kesinlikle hayır. Koalisyon olduktan sonra her olayi mhpye atacak bi akp hayal et. Dolar yükseldi koalisyon hükümeti böyle. Şehitler oldu koalisyon hükümeti ışte.

Koalisyonu Akp istemedi evet. "Bakın biz koalisyon için ayaklarına gidiyoruz onlar kabul etmiyor, ülkeyi kaosa sürüklüyorlar, görüyorsunuz." deme planları vardı ve başarıyla uyguladılar. Seçime gidildi, Akp tek parti çıktı. Ancak ben Mhp yönetiminden biraz daha siyaset erbablığı beklerdim. Bu iktidar ortaklığı şansıydı. Mhp gayet de "Ülkeyi bu boşluktan kurtaralım, anlaşmazlıklar giderilir." siyaseti güdebilirdi. Bu sefer hakiakten istemiyorlarsa "Yok." diyen Akp olurdu. Basit politika taktikleri bile uygulanmadı, Mhp güç kaybetti.

Koalisyon hükümetleri birbirlerine suç atarken hep birlikte kaybetmiştir. Anap nerede? Dyp nerede? Dsp nerede? Artık bu anlaşıldı. Ama yine de dediğim dedik Akp, kendine bir koyun bulur muydu?
    Evet bulurdu. Çünkü Mhp yumruğunu vurmaktan aciz hale geldi. Susup otururlardı zannediyorum. Biz de kahrolurduk.
    O işte biraz bahçeli nin ver bilali al hükümeti tavrı belirleyici oldu işin içine erdoğanı kattılar davutoğlu erdoğanı tartışmam bile dedi bahçeli tutturdu bir erdoğan tavrını ya bırak fırsat eline geçmiş koalisyonu kursana ama olmadı

• Akpartinin yerinde olsam bugun direk secime giderim mhpde kurultay yok baraj alti kalir büyük ihtimal hdp de baraj atli büyük ihtimal chp ve akp de ayni oy oranlarini alir akp 400 mv alir ve referandumla falan ugrasmadan baskanliga geçer

• Arkadaslar simdilik mahkeme herhangi bir tarih vermedi ancak 10 temmuzda kurultay gerceklesmeyecek. Mahkeme karar verince buraya yazarim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.